Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanka |
| • |
14.4.2006 18:22:14
Ahoj Ribičko.
Pokud jde o porod může se rodit vleže,pololeže,polosedě na posteli s volnýma nebo připevněnýma nohama, ve stoje,polodřepu s opěrou v závěsu a v kleče. Všechny podrobnosti můžeš najít na www.aperio.cz pod Prostějovskou porodnicí. Je tam i o možnosti pití ale převážném zákazu jídla atd. Zase něco, co jsem tady nenašla. Snad ti to pomůže. |
| Del | 40592 |
|
|
14.4.2006 16:05:22
Romči prosím moc, mohla by jsi mi napsat jak je to s polohou při porodu, mám pocit, že v PV je dovoleno pouze v leže na zádech :o( To se mi moc nelíbí, no ale než já vůbec počnu tak to už třeba bude jinak :o)
Myslím na vás :o) a držím palečky. |
| Del | 40592 |
|
|
12.4.2006 13:37:18
Tak se drž! Za chvilku to budeš mít za sebou. A budeš mít mimíska v náručí :o) Držím palečky
|
| Romča |
| • |
12.4.2006 11:10:07
Tak my máme termín až 28. dubna, ale každej den si přeju, aby to už bylo:-) zatím chodím do porodnice na natáčení a do poradny, minule se doktor tvářil nějak divně a poslal mě znovu na natáčení, ale neřekl mi nic. Jinak popltaek za tatínka nám zvedli v porodnici na 400 kč a nadstandart 500 kč/den. Ale to bude asi reakce na vyšší porodné:-) Já se na prcka tak těším, jen kdyby nemusel jít ven takovým způsobem:-) Ale jinak mi porodní asistentky v porodnici zatím připadají v pohodě a jedna tam je i moooc milá...a jakpak válčíte vy maminky, co už máte ty svoje poklady u sebe?:-)
|
| Del | 40592 |
|
|
11.4.2006 13:11:50
Holky z PV tak co, myslím že už se vám to rychle blíží, nebo už to máte za sebou? Nezapomeňte poreferovat.
|
| mosinka | 43490 |
|
|
6.4.2006 20:04:16
Ahoj Romco,
mimco zvladam dobre uz je mu taky rok a 1/3.Rodila jsem tady a nebyla jsem moc spokojena,se sestricka na sale to bylo v pohode,ale s tema z novorozeneckeho to byl des,sice tam byly svetle vyjimky,ale jinak nic moc.Ale proc jeszdit jinam,aspon te muze kdykoliv navstivit rodina. Pekne si uzivej tehotenstvi,to moje mne moc bavilo. |
| Romča |
| • |
6.4.2006 14:59:20
ahojky mamčo, já teprve čekám, sice už jen posledních pár dnů, termín se blíží a rodit budu taky tady v PV.
A jakpak jsi byla spokojená s porodnicí? A jakpak zvládáš miminko? Já se už moc těším na toho našeho prcka :-) Pěkné odpoledne přeji. Romča |
| mosinka | 43490 |
|
|
6.4.2006 0:53:48
Ahoj mamky z PV,je tady nekdo kdo ma priblizne velke ditko jako ja?Rodila jsem 21.12.05 v pv por.Ozvete se bud sem nebo na sn76@centrum.cz
|
| Romča+Romča12/04 | 25226 |
|
|
22.3.2006 17:28:23
Romčo,
mejlík přišel a už máš i odpověď. Ahojky a těším se na osobní setkání. Romča |
| Romča |
| • |
22.3.2006 16:18:31
Ahoj Romčo a Romčo, tady taky Romča:-) psala jsem vám oběma mailíka, tak ani nevím, jestli dorazil a nebo ne?
Jakpak se máte? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.