| Janula |
| • |
17.9.2007 12:05:53
ahoj,
tak to prostě je - rodiče nás vychovávají a současně za nás zodpovídají, babičky a dědečci nás rozmazlují a těší se z nás. Osobně tohle beru jako fakt - prostě dej Alexkovi odpověď, že doma je to jiné a u babi a dědy taky jiné. Obojí má své výhody a nevýhody, babi a děda můžou rozmazlovat, rodiče musejí dbát i na to, co takový kluk potřebuje (režim), no a sem tam to jde taky porušit a uvelebit se v posteli u mámy a táty, třeba někdy v neděli ráno... nevím, tak bych to řešila já, jen toho 8letého klučinu nemám, tak nevím :-)) J. |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
16.9.2007 20:13:58
omlouvam se za hrubky!:-)samozdrejmne ze" vecer divadlo"
|
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
16.9.2007 20:13:03
Ahoj holky co u Vas noveho?
Omlouvam se za toto oslovení,doufam ze se nezlobite?:-) U nas problem se spanim:syn je pres vikend o prarodicu a tam i pres me upozorneni a domluvy spi s dedou v posteli a doma pak vacer divadlo!!!proc to i doma nejde? Spolecne se slzami a vyhruzkami ze pujde pryc(MA 8 LET)!!! je to neco na nervy ,obcas mam chut ho poliskat!!:-(( JINAK vse O.K. |
| ROMANA&ADA |
| • |
13.9.2007 8:47:06
AHOJTE VSECHNY MAMINKY Z MEHO RODNEHO KRAJE.
UZ V UH NEBYDLIM,ALE STALE HO POVAZUJI ZA SVUJ DOMOV.STRASNE RADA SE VRACIM,IKDYZ UZ JEN K BABICCE NA PRAZDNINY. CHTELA JSEM POPROSIT O RADU. MAM SKORO TRILETEHO SYNA A V ZARI ZACAL CHODIT DO SKOLKY.PROBLEM JE V TOM,ZE TO NEJAK NEZVLADA.DO SKOLKY CHODI S PLACEM A KDYZ VIDI,ZE ODCHAZIM,TAK JESTE PRIDA. PROBLEM JE,ZE BEZE ME NEUDELA ANI KROK.KAZDY DEN,CELY DEN JSME SPOLU.NENI ZVYKLI NA NIKOHO CIZIHO.JEDNA BABICKA JE DALEKO A DRUHA PRACUJE A NEMA CAS. BYLA BYCH STRASNE RADA,KDYBY JSTE MI NEKDO PORADIL NEJAKOU FINTU,JAK VYZRAT NA TRILETE DITE. ;) DEKUJI.DRZTE SE. |
| Janula |
| • |
10.9.2007 14:36:31
Ahoj,
též Vás všechny zdravím! Po deštích jsem čekala sluníčko, ale zatím nic moc :-)) - to se dětem chodí do školy asi ještě hůř... U nás taky nic veselého - babi dnes odvezl manžel na 3 dny do nemocnice (plánovaný zákrok, asi nic náročného) a já čekala, že poprvé po 3 měsících v novém domově budu dýchat svobodu, tj.nebude mi nikdo stát na zahradě za zády, budem si vesele pokřikovat, jak chcem, jíst lžící, kterou chcem, a nosit mikinku, co tchyně nesnáší... Ne, vážně: při jakkoli dobrém soužití a maximální toleranci trošku oddychu neuškodí (navíc jsem před oslavou Marie zjistila, že jsem jí nic ani koupit nemohla, neb v našem městečku není skoro žádný obchod a do marketů taháme babi s sebou, nebo jede ona a manžel)... a výsledek všeho: babi pryč a já od včera s chřipkou, kdy mě bolí snad všechny svaly, včera jsem nemohla napsat ani sms, uvařila jsem horko těžko... tolik zprávy od nás :-)) (P.S.: teda to pokřikování "zprndla hrndla" jsme si užily :-))) )... Mějte se lépe a lépe ... (docela se těším na zimní čas, snad ho dcerka bude respektovat :-) ) Jana Ciriliko - no to je báječné, mateřinka! Já 2.st.ZŠ. Pokud by Vám nevadilo (asi jste mi spadla z nebe) - řeším poslední měsíc 2 trošku problémky a konzultaci s paní učitelkou z MŠ bych moc uvítala. Pokud byste měla čas a chuť, ozvěte se mi prosím na j.ni@seznam.cz ... pokud ne, vůbec nevadí, ale zkusit to při takové náhodě bych měla. J. |
| Cirilika | 15884 |
|
|
9.9.2007 21:43:59
Nazdárek mamky, tak jak jste odstartovaly nový školní rok? My dobře - syn nastoupil na střední školu a je zatím velmi spokojený, starší dcera nastupuje na VŠ až příští týden a malá chodí do předškoláků a je na to pyšná. Před pár dny se naučila vyslovovat "r" (už bylo načase).
Janulo, správně jste odhadla, že působím ve školství. Takže Vy taky? A co konkrétně? Já jsem učitelka MŠ. |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
8.9.2007 14:52:05
ahojky,tak prvni tyden skoly zdarne za nama.
Syn ma stale tu stejnou ucitelku,tak jsem zvedava co bude. jinak vse ok,az na to pocasí:-(( Vsechny vas moooc zdravim a priste zase ahojky |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
2.9.2007 12:20:14
Ahoj holky,tak prazdniny za nama a myslim ze leto uz pomalu take!
chystame veci do skoli a tak vas jen zdravim a letim obalovat sesity:-)) |
| Janula |
| • |
28.8.2007 13:48:07
Italko, užij si Itálii v pohodě :-)) a pak napiš, jak bylo.
(já, Jana, jsem se do Janova ještě nedostala, asi se budu muset přejmenovat:-)) ) |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.