| Vaneza | 44290 |
|
|
12.6.2007 12:47:35
Moc se omlouvám, že to sem nepatří, ale sháním privát na příští školní rok v Uhrském Brodě. Je to pro syna, má 18 let a bude si dělat 3 ročník učnáku. Na internát ho nevzali. Prosím kdyby někdo o něčem věděl, napište mi. Moc děkuji
|
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
8.6.2007 22:28:04
bylim kousek od UH a jsem tu dnes poprve a jsem mile prekvapena.snazime se s manzelem o mimco a tak hledam nejake spriznene duse.zatim ahoj a at se vam vse dari
|
| Janula |
| • |
31.5.2007 13:39:50
oprava: s mrňouskem :-)) (teda spíš malou rok a půl starou tygřicí) J.
|
| Janula |
| • |
31.5.2007 13:38:45
Ciriliko,moc díky, už se nám to blíží, za měsíc bydlíme ve Vašem kraji... uf, a´t už je to všechno stěhování za námi... moc mi tipy na cokoli pomáhají, s mrňousek se pak nikam na bádání terénu sama nedostanu :-) J.
|
| Cirilika | 15884 |
|
|
23.5.2007 23:08:53
Možná jdu s radou trochu pozdě, ale snad někomu pomůžu. Výborné plavání pro kojence a batolata má p. Konečná a to ve Starém Městě v hotelu SYNOT. Je tam poměrně teplejší voda než v Hradišti a po plavání můžete s dětmi do výřivky - paráda. Ale myslím, že už rozjížděla plavání i ve Zlíně. Jestli máte ještě zájem, zjistím její tel. číslo a domluvily byste se spolu. Zdravím!
|
| Cirilika | 15884 |
|
|
23.5.2007 22:58:21
Ahoj, výborný výlet si můžete s dětmi udělat do zámecké zahrady v Buchlovicích, vstupné asi 20 Kč. Je to tam opravdu nádherné, balzám na duši. Každoročně tam bývá výstava fuchsií (prodejná), výstavy obrazů atp... Je tam taky záchranná stanice pro dravce - taková minizoo :-) Dětem se tu moc líbí, my to máme kousek a jezdíme na kole. Na náměstí si pak můžete dát zmrzku nebo zákusek ;-)
|
| Moničky | 63984 |
|
|
3.5.2007 10:18:19
Kdo mi může poradit kde v Uh.Hradišti nebo ve zlíně nastřelují naušnice?Děkuji
|
| Mokrejška |
| • |
23.4.2007 15:40:11
Díky moc za reakci, asi nakonec budu do UH jezdit, zatím na vaničky, pak uvidíme. Ceny jsou skutečně oproti Zlínu skoro třetinové, jen je podle jedné mé známé na bazénu v Hradišti skutečně nevyhovující prostředí, šatny prý připomínají ty ve školách u tělocvičen, dítě není kam položit... nebo se to změnilo? V tomhle je Kenny zase výborné. Ještě jsem dostala tip na plavání v hotelu Synot ve Starém Městě, o tom někdo nemá reference? díky moc
|
| parkiska | 19075 |
|
|
23.4.2007 9:09:04
Ahoj, já jsem s dcerou chodila na plavání od 6ti měsíců a byla jsem velmi spokojena. Cena se od Kenny výrazně liší a dokonce si můžeš nahradit hodinu, pokud zameškáte. Prostředí není sice nějak exkluzivní, ale zase je tam lidský přístup a to jim v Kenny údajně chybí. Byla jsem i velmi spokojena s lektorkama a s vedením lekcí. Však tam můžeš jet zdarma na zkušební hodinu, tak si to domluv.
|
| Mokrejška | 62466 |
|
12.4.2007 21:59:13
Ahoj holky, zajímám se o plavání kojenců v Uherském Hradišti. Jsem sice ze Zlína, ale místní Kenny má beznadějně plno, tak jsem dala na rady známých a zvažuji, zda kvůli vaničkám a později i plavání v bazéně dojíždět do Hradiště. Máte některá zkušenosti s tamním Baby Klubem, ketrý vede Jitka Slivečková? Díky moc
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.