| marky |
| • |
30.3.2007 8:36:59
Ahoj holky!!!Tak si to tu procitam a nic co by me nadneslo k nalede jsem se nedocetla..Po velmi dlouho dobe prijedu do Hradaku a to poprve se svymi malymi detmi a vubec nevim co a kam jit!!!Mam skoro 3 leteho syna a jeste jedno skvrnene 8 mesicu!!!!Asi se budeme 2 tydny jen tak prochazet po meste!!!:)Kdyby jste mi chteli poradit tak napiste..budu se tesit...Ahojky
|
| Janula |
| • |
28.3.2007 21:41:52
Holky, moc díky, doufám, že se všecko trošku zlepší (to kuřácké mi docela vzalo dech...). Dnešní doba je pro různé aktivity pro děti (cukrárny s dětskými kouty) poměrně příhodná,porodnost stoupá, o Hradišti jako městě jsem slyšela spíš chválu, tak mě to trochu mrzí.Tedy nás se ASI bude týkat Uherský Ostroh... Ještě jednou díky... a nezlobila bych se, kdyby se diskuse sem tam ubírala tímhle směrem, kdy si maminy poradí, kde je něco zajímavé, nebo dobří doktoři a tak (to si tu přihřívám polívčičku, co sama potřebuju, že? :-)) ).Pěkný den, Jana
|
| Lí | 12157 |
|
|
28.3.2007 21:09:04
Janulo - v UH toho taky moc není. mají dětský koutek v restauraci na klubu kultury, ale je to velmi chabé a v restauracis e kouří. Pak v jendé cukrárně v pasáži slunce je stoleček pro děti a pastelky - to je vše, taky se tam kouří. takže výýborné! Dolev poasáži slunce jsou veřejné toalety a tam je i přebalovák. Vyžití pro děti :o))) venkovní hřiště nebo holuby na náměstí, jinak nic. žádný dětský koutek, max je tu jedno MC Bonifác, ale to má docela chabou výbavu a ani kvalita programu není uplě OK. Jinak je tu hodně kroužků pro děti - sokol )od 2 let, ale nás vtzali hend jak malá začala chodit), plavčo, angličtina (helen doron je mylsíám už od roka) - těch je tu několik, aerobik.. pro ty děti kol 2-3 let už se to dá. V UH. Brodě je parádně v Delfínu, tam je brouzdaliště se skluzavkou a docela se to dětem líbí, jen je tam občas trochu zima.. chce to holt pohyb. Co se týká jiného vyžití :o) tak jezdíme do buchlovic do parku krmit pávy a zvířátka do obory, do ZOO lešná (ta je to super!),na Modrou do archeoskanzenu mrknout na zvířátka.. je tu hodně zajímavých míst, ale musí být prostě už teplo. Krytých variant je poskrovnu.
Lí |
| Piskot s piskotkem |
| • |
28.3.2007 9:35:47
Janulo,ve Veseli je to co se tyka vyziti pro deti opravdu bida.Na prebalovani deti se tu nemysli,herna zadna,restaurace kuracke,jen jedna z pizerii-Květoš na kulturnim dome-ma malinkaty detsky koutek a je z toho duvodu nekuracka.Takze kdyz jdeme nekam i s malou,tak tam.Pizzu maji vybornou.
|
| Janula |
| • |
26.3.2007 13:16:31
Ahoj holky,
prosím o radu. Možná se budeme stěhovat do okresu UH, proto bych Vás chtěla poprosit o tipy, kde se dá dobře přebalovat dítko, zda někde jsou zajímavé koutky na hraní dětí, restaurace nebo cukrárny apod., když člověk jede do "okresního" nebo krajského města, příp. jen tak na výlet - Uh.Hrad., Zlín, Uh.Brod, Uh.Ostroh, nebo i Veselí, Kyjov apod. Zkrátka místečka, co zpříjemní čas s dítětem. Děkuju, pěkný den, J. |
| Iva |
| • |
10.2.2007 21:15:28
To máš pravdu, ale zase začala pozdě chodit, až v 16ti měsících. Nenaznačovala jsi mi že si vymýšlím, rozumím tomu správně, že?
|
| Pampeliska |
| • |
12.1.2007 9:41:48
Sedamysko,o obou jsem vedela,ale prvni(ten je navic hrozne maly) i ten druhy(ten je vetsi) jsou v tech panelacich tesne u Moravy,kde je moc bytu na patre a ty byty jsou mensi,oproti tem,ktere shanime a hlavne jsou velmi spatne dispozicne resene-nedaji se vhodne zrekonstruovat(vzdy zustane pruchozi kuchyn a koupelna se da zvetsit jen na ukor chodbicky a toaletu nelze vyresit zvlast).Proto hledame stejny typ bytu,jako mame ted(ale v UH).
|
| sedamyska | 13611 |
|
|
11.1.2007 21:20:17
tedka sem ze zajmu brouzdala po seznamu a nasla sem:
http://www.sreality.cz/byty-3+1-prodej-uherske-hradiste-1973845911 http://www.sreality.cz/byty-3+1-prodej-uherske-hradiste-1973738207 |
| sedamyska | 13611 |
|
|
11.1.2007 21:02:55
Tak to jo, tak budu nadale hledat i za tebe, mozna by nebylo marne to zkusit s tema listeckama do schranky, nebo to lepi na sklo u vchodu, ze nekdo shani, byva to tu docela casto. Poptam se i v praci, slovo se rozleti a budu drzet palce. |
| Pampeliska |
| • |
11.1.2007 13:02:35
Jsme registrovani tak u 12 kancelari,u UH panorama take.Ale dik.Kdybys nahodou videla nekde inzerat,tak napis-treba v Albertu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.