| Iva, Pavlínka 6m. |
| • |
1.10.2006 20:12:08
Ahojky Prášilko,
jestli se nepletu, tak se zname a ty mas syna Filipka, je to tak? Jestli ano, jsem rada, ze jsem te tu nasla, nejak ted vubec nic nestiham, tak se ozvi aspon touto cestou. iva. |
| Prášilka | 52213 |
|
|
1.10.2006 16:00:50
Jsem z ulice Na Rybníku. Což je u zimáku.
Já vím, že už mi v kolébce dlouho nevydrží. Jednou to přijde a budeme muset dát postýlku, kterou jsme koupili. Cestovní. Náš malý mi na lození připadá ještě moc líný, jako s pasením koníčků. Nebude to tak horké :-) Ale může i překvapit... |
| Prášilka | 52213 |
|
|
29.9.2006 9:34:08
Ahojky Italko :-)
postýlku jsme také hodně řešili. Koukali jsme i na net, kdyby se našla nějaká dobrá po někom. Přece jen finanční situace rodičů není někdy až tak příznivá. Také jsme nakonec chtěli novou a koukali jsme i do Chicca. Byli jsme se podívat v Brně, neb já tam jezdím k doktorovi. V Chiccu se nám postýlky nelíbili, ale co se nám tam moc a moc líbilo byla kolébka! No a mame ji doma :-) Říkali nám ostatní, že nám dlouho nevydrží a malý z ní rychle vyroste. Ale máme tak kolem 70cm a stále je nám dobře. Malý je v ní spokojený. Má tam přesně takový prostor,aby dostal na každou stranu a neměl strach z velikého prostoru. V postýlce by musel mít kolem sebe polštářky, aby se nebál velkého prostoru. Ale tohle vše je otázka názoru. Každý máme jiný. My máme kolébku a jsme v ní spokojení. Nehojdám ho. |
| Prášilka | 52213 |
|
|
29.9.2006 9:29:29
Děkuji za radu ohledně příkrmů :-) Budeme to s malým postupně vše zkoušet...ještě 14 dní a můžeme jít do toho. Chtěla bych dodržet kojení až do půl roku. Pravda, malý je jedlík a má často málo, tak sem tam zobne Bebu, ale jen tak zobne. Těším se, až bude jíst také něco jiného :-)
Ze začátku se dává jen jedno jídlo denně, že?Až tak v 7. a pozdějším měsíci se můžou dvě jídla...Nebo se pletu? Můj chlapeček má ukončený 5.měsíc. Jsme z Uherského Hradiště a je mi 26 let. |
| Italka*+Sebík | 41121 |
|
|
27.9.2006 9:48:15
Čau holky,
Lí no jde to, plavání a cvičení zatím zvládám, tak jsem ráda, že nejsem jen doma zavřená. Jen to bříško už začíná zavazet a to spaní, to je nejhorší, usnout usnu,ale to buzení několikrát za noc,hlavně nad ránem. takže radši vstávám dřív pak to spaní musím ale dohnat odpoledne "někdy". Včera jsme si přivezli kočárek a teď ještě řeším postýlku, jsem bezradná, jakou mám koupit, aby nám vydržela. nemáte nějaký dobrý tip? Mějte se hezky |
| Lí | 12157 |
|
|
26.9.2006 21:58:26
Ahojy holky,
Aado - tak tady tě mám :) no vystopovala jsi mě dobře. My bydlíme v mařaticích na východě. Mám holčičku 2 roky a 4 měsíce a jsem v 9tt. Italko - jak se daří? Plavčo - no paní slivečková má prostě nával a nestíhá, tu druhou plavací paní neznám. My chdili od 3 měsíce na vaničky a pak od 5tého na bazén.. byla to paráda! :) soňa moc ráda vodu... Jinak od 8mi měsíců jsem chodili i do yamahy... to taky docela šlo. jsem ze začátku měla pocit že je to o ničem, ale pak soňa začala dělat obrovské pokroky a do té instituce se zamilovala, takže chodíme dodnes. Prášilko - kde tady bydlíte? Lí |
| Italka*+Sebík | 41121 |
|
|
26.9.2006 12:25:32
ahojky, napsala jsem ti e-mail. budu ráda, když se ozveš.
|
| Prášilka | 52213 |
|
|
26.9.2006 8:59:07
Jsem v Hradišti už skoro 3 roky, ale dosud jsem nenašla kamarádku. Když jsem neměla mého chlapečka tak to bylo dobré, neb jsem se zabavila sama a měla i dost práce. Teď chodíme spolu sami ven.....nemá si s kým popovídat a probrat stejné problémy, které má jaká koliv maminka.
Vím, že kamarádky se hledají asi jinak, ale za zkoušku nic nedám.... Jste některá v podobné situaci? Třeba bychom si mohly navzájem pomoct..? |
| Prášilka | 52213 |
|
|
26.9.2006 8:30:19
A když přidám brokolici a květák, nemájí ani kluci u vás problém s prdíky? Nenadýmá je to? Jinak děkuji za radu :-)
|
| Prášilka | 52213 |
|
|
24.9.2006 18:04:45
Ještě nám není 6. měsíc, až 15.10.,ale já už přemýšlím, co bych tomu mému Jedlíkovi mohla udělat k jídlu :-) Nevím, čím bych měla začít :-(
Nevíte některá z Vás, čím se tak obvykle začíná? Bramborová kaše, rozmixované jablíčko....? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.