| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uherské Hradiště

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 5325  [Dalších 5095 >>]
Iva, Pavlínka 6m.
  • 
1.10.2006 20:12:08
Ahojky Prášilko,
jestli se nepletu, tak se zname a ty mas syna Filipka, je to tak? Jestli ano, jsem rada, ze jsem te tu nasla, nejak ted vubec nic nestiham, tak se ozvi aspon touto cestou. iva.
Prášilka 52213
1.10.2006 16:00:50
Jsem z ulice Na Rybníku. Což je u zimáku.
Já vím, že už mi v kolébce dlouho nevydrží. Jednou to přijde a budeme muset dát postýlku, kterou jsme koupili. Cestovní.
Náš malý mi na lození připadá ještě moc líný, jako s pasením koníčků. Nebude to tak horké :-) Ale může i překvapit...
Prášilka 52213
29.9.2006 9:34:08
Ahojky Italko :-)
postýlku jsme také hodně řešili. Koukali jsme i na net, kdyby se našla nějaká dobrá po někom. Přece jen finanční situace rodičů není někdy až tak příznivá. Také jsme nakonec chtěli novou a koukali jsme i do Chicca. Byli jsme se podívat v Brně, neb já tam jezdím k doktorovi. V Chiccu se nám postýlky nelíbili, ale co se nám tam moc a moc líbilo byla kolébka! No a mame ji doma :-) Říkali nám ostatní, že nám dlouho nevydrží a malý z ní rychle vyroste. Ale máme tak kolem 70cm a stále je nám dobře. Malý je v ní spokojený. Má tam přesně takový prostor,aby dostal na každou stranu a neměl strach z velikého prostoru. V postýlce by musel mít kolem sebe polštářky, aby se nebál velkého prostoru. Ale tohle vše je otázka názoru. Každý máme jiný. My máme kolébku a jsme v ní spokojení. Nehojdám ho.
Prášilka 52213
29.9.2006 9:29:29
Děkuji za radu ohledně příkrmů :-) Budeme to s malým postupně vše zkoušet...ještě 14 dní a můžeme jít do toho. Chtěla bych dodržet kojení až do půl roku. Pravda, malý je jedlík a má často málo, tak sem tam zobne Bebu, ale jen tak zobne. Těším se, až bude jíst také něco jiného :-)
Ze začátku se dává jen jedno jídlo denně, že?Až tak v 7. a pozdějším měsíci se můžou dvě jídla...Nebo se pletu?
Můj chlapeček má ukončený 5.měsíc. Jsme z Uherského Hradiště a je mi 26 let.
Italka*+Sebík 41121
27.9.2006 9:48:15
Čau holky,

Lí no jde to, plavání a cvičení zatím zvládám, tak jsem ráda, že nejsem jen doma zavřená. Jen to bříško už začíná zavazet a to spaní, to je nejhorší, usnout usnu,ale to buzení několikrát za noc,hlavně nad ránem. takže radši vstávám dřív pak to spaní musím ale dohnat odpoledne "někdy".

Včera jsme si přivezli kočárek a teď ještě řeším postýlku, jsem bezradná, jakou mám koupit, aby nám vydržela. nemáte nějaký dobrý tip?
Mějte se hezky
12157
26.9.2006 21:58:26
Ahojy holky,

Aado - tak tady tě mám :) no vystopovala jsi mě dobře. My bydlíme v mařaticích na východě. Mám holčičku 2 roky a 4 měsíce a jsem v 9tt.

Italko - jak se daří?

Plavčo - no paní slivečková má prostě nával a nestíhá, tu druhou plavací paní neznám. My chdili od 3 měsíce na vaničky a pak od 5tého na bazén.. byla to paráda! :) soňa moc ráda vodu...

Jinak od 8mi měsíců jsem chodili i do yamahy... to taky docela šlo. jsem ze začátku měla pocit že je to o ničem, ale pak soňa začala dělat obrovské pokroky a do té instituce se zamilovala, takže chodíme dodnes.

Prášilko - kde tady bydlíte?

Italka*+Sebík 41121
26.9.2006 12:25:32
ahojky, napsala jsem ti e-mail. budu ráda, když se ozveš.
Prášilka 52213
26.9.2006 8:59:07
Jsem v Hradišti už skoro 3 roky, ale dosud jsem nenašla kamarádku. Když jsem neměla mého chlapečka tak to bylo dobré, neb jsem se zabavila sama a měla i dost práce. Teď chodíme spolu sami ven.....nemá si s kým popovídat a probrat stejné problémy, které má jaká koliv maminka.
Vím, že kamarádky se hledají asi jinak, ale za zkoušku nic nedám....
Jste některá v podobné situaci? Třeba bychom si mohly navzájem pomoct..?
Prášilka 52213
26.9.2006 8:30:19
A když přidám brokolici a květák, nemájí ani kluci u vás problém s prdíky? Nenadýmá je to? Jinak děkuji za radu :-)
Prášilka 52213
24.9.2006 18:04:45
Ještě nám není 6. měsíc, až 15.10.,ale já už přemýšlím, co bych tomu mému Jedlíkovi mohla udělat k jídlu :-) Nevím, čím bych měla začít :-(
Nevíte některá z Vás, čím se tak obvykle začíná? Bramborová kaše, rozmixované jablíčko....?
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 5325  [Dalších 5095 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.