| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uherské Hradiště

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 5325  [Dalších 5105 >>]
beruška 27434
18.10.2006 14:35:41
AHOJ HOLKY, moc díky za rady ohledně plavání v UH.BRODĚ. tak nějak jsem si to myslela i já. Jelikož v Uh.Brodě jsme byli kdysi dávno plavat s manžou, tak jsem si právě nedovedla představit, jestli je tam nějaký oddělený prostor pro miminka - místnost s bazénem nebo tak něco. A kosa se mi tam zdála už tehdy. Tak je rozhodnuto :-)), budeme jezdit do Zlína, pro mě je to sjízdnější, ač dražší, tak zázemí je tam asi lepší. A zatím tam chodíme na plavčo do půl roku - do vaniček - a s tím jsem spokojená.

Moc díky za rady :-)). A jinak - jsem moc ráda, že jsem narazila na diskusi podle regionu :-)))

Můžu občas zajít?? :-))
Bohunka(Verunka7/03Petřík1/06
  • 
17.10.2006 13:52:09
Plavat do Brodu jsem chodila s dcerou před 3 roky. Ode 2 měsíců jsme chodily plavat na polikliniku do rehab. vany k P.Slivečkové, tam se mi to líbilo moc. Od 6 měs. jsme chodily na bazén a tam se mi to teda nelíbilo vůbec. je tam strašná zima, takže dcera místo 10 lekcí navštívila pouze 3 nebo 4, protože zbytek byla pořád nemocná či nachlazená. A peníze nám nikdo nevrátil, ani nám nenabídli je třeba převést. Takže já osobně Delfín s malými dětmi nedoporučuji, ani tam teď nechodíme, raději navštívíme malý, sice zastaralý, bazének ve vedlejší obci, ale je zde vždy hezky teplo. Toť můj názor.
beruška 27434
17.10.2006 11:57:50
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám sem tak vpadám. Chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás z mamin nechodí náhodou plavat s miminkem do UH.BRODU. Mám možnost si vybrat mezi plaváním ve Zlíně v Kenny nebo v Uh.Brodě. Obojí mám podobně daleko.
Nemáte zkušenosti?? Jedná se mi hlavně o Uh.Brod. Naše malá má teď 4,5 měsíce a zatím jsme 2x byly "plavat" v rehabilitační vaničce ve Zlíně, ale naskytla se možnost jezdit i do Brodu. Tak si musím vybrat. V Uh.Brodě nabízí lepší cenu, ale fakt nevím, jaké je tam zázemí, instruktorky, atd. atd.. Zkrátka vaše zkušenosti.A to jak u rehabilitačních vaniček (do půl roku věku dítěte), tak u plavání v bazéně u dětí od 6 měsíců...

Předem hrozně děkuju za příspěvky a odpovědi. Budete moc hodné...
12157
15.10.2006 21:05:52
Ahojky Italko,

to jsi teda už pokročila těhulka. Já sjem teprve 11+5 :) už mi není tak špatně ale unavená jsme pořád :/ Ale brzo bude hůř :o)))

Jinak teda jedu v kolotoči soniných a svých kroužků.. sokol, yamaha, angličtina, srazíky maminek.. a tak furt dokolečka dokola. Letí ten čas hrozně.

Teď v sobotu jsem byly v mařaticích na jízdárně na jezdeckém dnu, bylo to moc prima :o) Ještě jsem chtěla na redutu na žalmana a na kouzelníka, ale jaxi jsme to zaspali doma pod dekou :o)

Italka*+Sebík 41121
9.10.2006 18:27:51
Ahoj Lí,
tak jak válčíš? co na ultrazvuku? Já jsem v pátek začala už 33 tt. strašně to nakonec letí,takže teď musím během října všechno nachystat. Dneska jsem byla na ultrazvuku,tak mimčo už je hlavičkou dolů,ale zato se doktorce něco nezdálo,tak jsem šla ještě k té vedle na ultrazvuk a pak se jí nezdál čípek, mám se šetřit.takže tak.

A co jinak holky? co je nového?
Zanet-1982,Samantha 2mesice 52422
3.10.2006 15:50:27
NEJSEM... JSEM ZE SEVERNI MORAVY...
Zanet-1982,Samantha 2mesice 52422
3.10.2006 7:48:26
Zdravim. vsechny. Jsem vdana .. a manzel pracuje a jsem doma a nudim se. uklizet porad do kola se urcite neda. A tak treba delam fotky ,,, Upravuji pro zabavu- a kamaradkam co maji uz deti tak mi poslou fotky a jim to upravim a poslu jim to na zpet.. kamaradky mi rikaj ze mam to pekne.. a ptam se kdopak si chce zkusit nechat upravit fotku sveho potomka nebo sebe nebo z nejaky oslavy.. Nemusite se bat , delam radost ostatnim protoze jsem sama doma a tak sedim u compu. a v budoucnu bych si rada udelala vlastni atelier. Jen nevim zda budu mit zajemce. kamosce jsem udelala svatbu.. jako na pamatku.. me to bavi-
Kdo ma treba fotky ze svateb atreba jen momentky, tak muze zkusit poslat. Ja se pokusim o vyzdobu... popripade ukazu na odkaz mych vytvozenych fotek ze svatby.. ale ze dne na den me napada lepsi upravy.
12157
2.10.2006 22:05:04
Teda tady se to rozjelo!!!! Hned jak budu trošku míň unavená tak sem písnu :)

Italko - v kolikátém TT jsi? postýlku, no my máme starou, cca 30 let a furt je bytelná a drží. :o) Já asi nebudu ani cvičit ani plavat.. neumím si předstvait ten cirkus co by tam soňa dělala... škoda. Na nevyspání si časem zbvvykneš (teda nechci strašit, třebas ti bude prcek spát celou noc, i o takových exemplářích už jsme slyšela :o)))

Addo - no já jsme taky vyloženě "plná energie" přesto jsem zvládla minulý táden 2x prahu (z toho jedna návštěva za účelem párty) a hody v UB (teda ale bez slováckého večera, to bych asi padla). Melu dnes z posledního :o) Já jsem 9+4 :o) na UTZ jdu ve čtvrtek tak jsem zvědavá.

Prášilko - mně u příkrmů pomohly doporučení pediatričky a různé letáky od hami a podobných výrobců. Nicméně není kam spěchat kvůli alergicckých reakcím.. já vše dávala s 2x větším odstupem a i tak má malá potravinovou alergii na kdeco.

Ivo - nechápu jak můžeš zvládat studovat, pracovat aještě maminkovat - jsi fakt dobrá! :o) já se teprve teď vzmužila a začínám něco na MD dělat.. i tak mě to zmáhá :o)

S dětma kol půl roku už je docela legra, co? :o)

iva, pavlinka 6m 46176
2.10.2006 15:29:41
Ahoj Pavli, tak to jsem rada, ze jsi to ty, ale byla jsem si temer jista... Fakt ted nestiham, protoze nejen ze delam skolu, ale zacala jsem i ucit asi 8 hodin tydne, navic se snazim chodit s malou ven, neco ji usit.... je toho proste hodne, navic jsem do toho nemocna. Pavlinka uz sama sedi, tak je to dobre, ale musime ji privazovat, protoze vyskakuje z kocarku. taky uz skoro tyden lozi, skoro po celem byte a nici vse na co prijde. je to sranda. davame uz tri dny prikrmy - mrkvicku, je to super, moc ji to chutna a jist ze lzicky se ji libi. jestli chces, napis mi mail, at nemusime psat jen pres rodinu. mej se hezky, iva.
ivana.vopravilova@seznam.cz
Prášilka 52213
2.10.2006 12:59:32
Ahojky Ivo :-)
nepleteš se, jsme to my.Dokonce jsem dneska potkala tvého taťku a on nám to oznamoval. Nedivím se, že nestíháš. Máš ještě přeci školu, že? Sem na rodinu zaskáknu sem tam. Také nemám moc času. Většinou jsem s malým venku. Dobře se mu tam spí a i když ještě nesedíme, máme autosedačku v kočárku a malý sleduje věci kolem sebe :-)Už mi ležet nechce. Takhle je spokojenější. Měj se hezky a zase někdy ozvi :-)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 5325  [Dalších 5105 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.