| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uherské Hradiště

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 5325  [Dalších 5065 >>]
Cirilika 15884
18.8.2006 22:42:29
Ahoj, zdravím všechny maminky. Chci se zeptat, jestli některá z vás nepotřebuje od září hlídání dítěte (i třeba velmi malého) v dopoledních hodinách? Jsem zkušená, zodpovědná, s dětmi mám praxi (pracuji v oboru a sama mám doma 3 děti). Může být i hlídání nárazové, nepravidelné, ale pouze dopoledne, Uherské Hradiště a okolí. Tel. 606 207 285
sedamyska 13611
18.8.2006 21:51:17
Tak jo, jeste nevim, kdy se budem do hradiste stehovat, pravdepodobne v listopadu, napred musim vymnouknout nejake to misto :-), jinak mame tri holky ve veku 3,6 a 8 roku. ja Hradiste znam, ale uz dost roku bydlim mimo, takze o skolach a skolkach moc potuchy nemam, asi to budem muset obejit, ktera nam padne do oka (a kde bude misto)
A vy bydlite kde, mas ditka?
Akrim
  • 
17.8.2006 18:43:30
Ja jsem pro, pojdme ozivovat
sedamyska 13611
15.8.2006 16:52:29
no to jsem rada, ze se nekdo i ozval!! Kam se budem stehovat jeste nevim, hledam si napred praci, doufam, ze to tu trochu ozivne :-)
Akrim
  • 
14.8.2006 9:54:30
Ahoj, tak mne se v UH libi moc. Neni to nejake velke uspechene mesto, ale s 30000 obyvatel to neni ani dedina. Mas tu kino, divadlo, sportovni halu, zimni stadion, koupaliste a kryty bazen atd.
Co se tyka skolek a skol, tak je jich tu nekolik, zalezi, v ktere casti budete bydlet, ale vyber je docela velky. Ze zakladek jsou tu i specialky jako sportovka nebo jazykovka. Co se teyka strednich skol, tak je tu gympl, zdravka, ekonomka, prumyslovka, umelecka prumyslovka, zemedelka a nejake ucnaky, takze myslim, ze vyber taky dost dobry.

Kam se mate stehovat, do jake casti? Jestli te zajima jeste neco konkretnejsiho tak napis.
kyticka
  • 
23.7.2006 17:51:04
mame se s rodinou stehovat do Uherskeho Hradiste, muzu poprosit mistni rodice o nazory na skoly a skolky a zivot v Uh. Hradisti vubec? Budu moc rada za vsechny nazory i perspektivni kamaradky :-)
Lili + 5 :-)) 28559
4.7.2006 13:49:53
doufám, že se na mě nebudete zlobit....mám tu pro vás a vaše rodiny tip na akci. Bude tam plno atrakcí a soutěží pro děti a též hlídání ?:-)

12157
12.6.2006 9:18:58
Ahojky,

Italko - no moc nadějně to navidím, když mám chvilku čas tak balím věci... asi až budeme mít stěhování za sebou. Jak je teď konečně trošku jaro/léto tak jsme pořád venku.. naštěstí mám hodně hlídání tak můžu balit relativně v klidu. Já už chci být přestěhovaná!! možná už to bude tento víkend na 100 % všechno za námi.. možná až ten další... nicméně tento víkend budeme stěhovat už i nábytek, nejen krabice. To bude srandáááá! Sonička bude na "prázdninách" u babičky. Ještě že ty babičky existují!

Kláro - už bydlíte v UH? písni co a jak, v červenci se můžeme vidět. Londýňat tu bude asi celé léto!!! pozor pozor! si to umím docela i představit :o) a proto jsem přehodnotili uspořádání new bytu a stvořili jsme pokoj pro hosty :o)

Jojo, taková je doba. Za chvilku frčíme na bus a do sokola.. Z našich "aktivit" už odpadla má ingliš, kurz skončil minuilý týden, připadám si taková lehčí, svobodnější :) jen mám tucha že do září všechno zapomenu. Iluze žře se donutím a bude se učit i přes prázdniny mě přešly...

Mějte se hezky a užívejte léta!

Italka*+Sebík 41121
31.5.2006 20:56:37
Ahoj, tak odpoledne už to začalo vypadat nadějně s tím počasím, tak ať vám to hlavně vydrží na zítra, ať hezky s dětmi oslavíte jejich den!
Lí, tak uvidíš, jak to zítra zvládnete, já jsem odpoledne po práci doma, tak kdyžtak doběhni nebo napiš.
12157
30.5.2006 20:24:49
Italko .- uvidíme jak a co bude, když bude (nááhodou)hezky tak já budu s malou na den dětí ve městě, ale budeme tam už od rána tak se určitě do pěti vybatolíme nakopec... ale ono asi stejně bude pršet, nevím co řeším. Letos už hezky nnebude :o)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 5325  [Dalších 5065 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.