| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uherské Hradiště

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 5325  [Dalších 5055 >>]
Italka*+Sebík 41121
30.5.2006 8:56:39
Ahoj holky, ta zima je fakt hrozná, ráno bylo pěkně čerstvo, ještě že nelilo!
Lí, tak ten čtvrtek, kdyby něco, tak písni, já nakouknu.... můžu až kolem té páté, doběhneš k nám nebo u vás?
12157
29.5.2006 13:27:55
Italko - ve čtvrtek mám odpoledne relativně volno :o) tak zatím předběžně..

Italka*+Sebík 41121
28.5.2006 19:48:36
Ahoj holky, tak jsme měli víkend rozježděný a konečně doma...
Kláro, pak se ozvi, já jdu v tu středu zkusit to plavání, koupila jsem si v lékárně tampony na plavání, tak snad to bude O.K. Proč 20.t., to nevím taky, dr. mně to nějak nevysvětlila.

Lí, tak zítra mně to nevychází, dneska se ozval známý z Holandska, že bude zítra v UH, škoda.... ty máš v úterý ingliš, že? a ve středu jdu na to plavání, tak pak jedině čtvrtek???
Měj se

12157
26.5.2006 8:27:00
Kláry - ten byt ne, tens e ještě nezačal stavět což nás mísrně zneklidnilo, bo pán sliboval že se můžeme do konce tohoto roku nastěhovat, a protože se ještě ani nezačalo stavět tak jsme se vrhli jinam.. kde už postaveno je :o) Myslím, že v Kunovicích to bde OM? vždycky jsme tam cítila úpohodu a na pár měsíců to bude v klidu.. mo cse na vás těším!

Návštěva z Anglie po svém osobitém způsobu den před odjezdem zjistila že to vlastně nestíhá :o)))) no to je typicky on. Kolikrát už si koupil letenku a pak mu do toho něco vlezlo. je to mimoň, jakož většina našich přátel s tebou v čele :o)))) snad se neurazíš!

Italko - mno tak to kafe můžem dát klidně v pondělí, krom ranního sokolení nemáme nic v plánu....

Včera jsme tepovala sedačku, jsem zničená jak hirošima.. a to mě dnes čekají dodělávky. Zádsa mě bolely že jsem ani spát nemohla, tak jsem si zavzpomínala na svou předporodní noc :o)

Tož tak

Klára P
  • 
26.5.2006 0:28:15

díky za povzbuzení! jak se TS :-) termin stehovani blíží potřebuji to stále naléhavěj. Dnes jsem zase smlouvala s novou majitelkou klášterního bytu v Brtnici o prodloužení... asi mě těhu činí ještě sentimentálnější (nebo blbější :-) ) než normálně.

TP říjen. Když se vydaří jako loni, nejkrásnější měsíc.

Stehujem se zatím do Kunovic, protože nic co by odpovídalo našim představám jsme na dálku nenašli.Je to drahota, ta hradištská hnízda (přitom jsme opravdu nenarazili na nic hezkého-chcem pouze byt, ze stejných důvodů jako ty). Honza musí mít už něco odkrouceno v nové práci kvůli hypotéce. Nedá mi spát představa dezorganizace a střetů názorů našich dvou generací...., ještě že uniknu na chvíli k tomu moři.
A vy? koupili jste ten byt s velkou terasou?

Pozdravuj návštěvu z Anglie! Asi ujede než se nastěhujem tak snad příště.

Ahoj Italko˝
třeba se pojedem někdy vykoupat spolu... Prej to jistí tampony s trochou olivového oleje.
Dvacaty tyden mam za chvili, proč až od tohoto týdne?

zdraví

Klára
Italka*+Sebík 41121
22.5.2006 9:06:26
Ahoj holky,
tak dneska budeme mít fakt krásný teploučký den, kdyby to tak vydrželo! hlásí od zítřka studenou frontu, tak uvidíme, co bude....

Lí, jasan, v pohodě, až návštěva odjede a budeš mít volno, tak napiš!

Kláro, to plavání je ve středu odpoledne od 16,00-17,00 hod. s tím plaváním, je fakt nejlepší moře, to máš perfektní! koupání v přírodě, jak píše Lí, nevím, nevím... já jsem se ptala taky dr., nadšená, že budu chodit plavat, a ta se tedy vůbec netvářila pozitivně, že by to doporučovala až od 20.t. tak teď nevím, jestli tam mám jít, ale asi tam půjdu, holky tam chodí a já zatím žádné problémy nemám... nevím, jestli to mám řešit nějakým tamponem, vůbec s tím nemám zkušenosti! a co vy?

tak úspěšné kontroly u doktorů, Lí
12157
22.5.2006 7:37:42
Klárko - ještě jednou - kdy máš TP? to moře je super nápad! to ti schvaluju! :o) jen Ostrožská zase tak čistá není.. já měla teda v těhu s tímhle problémy a měla jsem zakázaný i bazén (si umíš představit jak tím takový vodomil jako já trpěl!!! Nicméně s malou jsme vaničkovala hned jak to šlo (od 2 měsíců se tu vaničkuje, od půl roku plave s dětma). Jo a těhuplavání bývalo ve středu odpoledne, nevím jak je to teď. Cvičení 2x týdně. Jka tě znám, tak se dfo UH zase brzo zamiluješ, uvidíš. že se ti bude stýskat je jasné.. ale.. zmněna je život!

Italko - ta nepopsatelná nepřejkonatelná únava počátku těhotenství je fakt dost hrozná.. Obdivuju tě že ještě zvládáš pracovat a myslet na dům.. irmu ti asi nedoporučím, ale přeju šťatsnou ruku při jejím výběru.

Dovča - my letos jedeme už tradičně na slovansko do Tatralandie, demanovské doliny a tak... je tam prostě krásně a je tam pro malou i pro nás spoustu vyžití. Jedu s pár kamarádkami tady z rodina.cz... tak tam bude veselo, asi :o)

No nic, my dnes vyrážíme na KO k doktorům - Soňa na oční do Otrokovic a pak já na ORL do UH.. Vypadá to na krásný den tak snad nám ho ti oktoři nepokazí :o)

12157
21.5.2006 19:05:10
Nazdárek Kláro! tak tebe jsem tu nečekala :o) ráda tě vidím a ráda čtu že už z tebe bude opětz právoplatná hradišťačka! kam se budete stěhovat? vyšel vám východ??? my zůstáváme východu věrní! jo a těhulka nejsem... jo a víš kdo rodí?? Evžen :o) tedaon ne, ale ženuška... tak teď nějak mají termín. toliko drby z UH.

Italko - uterý mám ingliš a ve čtvrtek budu mít půjčený tepovač a hlavně tady bude na týden náš kamarád z londýna (kláro - hádej kdo to je :o)))) to zas bude dsmršť!) tak asi moc stíhat nebudu, ozvu se jsk kamoš odrazí...
Klára P
  • 
20.5.2006 22:50:28
Zdravím všechny hradišťačky!

Italko na tom plavání se snad do prázdnin uvidime. Který je to den a hodinu, prosím? Stihnu to tedy tak dvakrát třikrát a potom až v září.Začátkem června plánujem s kamarádkou (má stejný termín porodu :-) odjezd k nejbližšímu moři.

Moc ráda plavu, o prázdninách počítám s jízdami na Štěrk do Ostrožské. Co tomu jako těhulka s celým létem před sebou říkáš? Koupala by ses tam taky? Měl pověst nejčistčího koupání na jižní moravě.

hezkou nedeli K
Italka*+Sebík 41121
20.5.2006 21:42:11
Ahoj holky, tak už mám konečně sobotní úklid za sebou, sice ještě pořád okna volají, ale to už asi dneska nezvládám.... stejně bude třeba nějaká přeháňka...
plánujete nějakou dovolenou? no my letos nic, včera jsme si dovezli už hotové plány domečku, takže příští týden budeme naceňovat hrubou stavbu, kdybyste veděly o nějaké dobré malé stavební firmě tady z okolí, tak písněte, budu ráda. třeba kdyby vaši známí měli dobré zkušenosti s někým atd...

Lí, cítím se dobře, jen jsem strašně líná a přes týden unavená.. pořád řeším, od kdy mám zůstat doma a myslíš, že mně dr. nechá doma, když jí řeknu že se už nějak necítím na to dojíždění? ve čtvrtek jsem byla u ní na UZV, vše je zatím v pořádku, jsme velcí 4.6 cm v 12.t. budu ráda, když se ještě uvidíme, příští týden mám čas v úterý a ve čtvrtek. jak jsi na tom ty?

Kláro, tak já jsem taky těhulka a cvičení tady běží skoro pořád, je to 2x za týden dopoledne a plavání je jen do prázdnin jednou týdně. tohle vede paní z nemocnice, nevím, jestli tady ještě někdo jiný něco pořádá.

tak si holky užívejte víkendu! pa
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 5325  [Dalších 5055 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.