| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uherské Hradiště

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 5325  [Dalších 4945 >>]
Milís
  • 
2.3.2006 21:48:36
Čauky,
docela mě překvapilo přibývající množství kecalek.
Jsem ze Štěpnic. A ty?
Klidně bych brala i neprofesionální hlídání - potřebuji tak 4 hod
4x - někdy 5xtýdne. Bonifácka na hlídání jsem nezkoušela,do školičky tam chodíme a malé se tam líbí. Yamahu nebo ČT - hudební školičku nestíhámě - 2 dopoledne mimo jsou pro mě moc protože stále pracuji.Celou zimu plaváníčko a pěkně procházky za jakéhokoliv počasí.
Ahoj Milís
Italka*+Sebík 41121
28.2.2006 21:32:29
Čauky holky, chtěla jsem se zeptat, jestli jste užívaly vitamíny už před otěhotněním, zejména kyselinu listovou.... všude se o ní píše, že se má užívat, ale doktor mně řekl, že je to zbytečné... dík
12157
28.2.2006 21:07:54
sekáče s anglickýcm zbožím (i dětským) jsou v UH dva - jeden pod starou radnicí naproti bazaru sluníčko a druhý v atriu :o) třetí by bylo už možná i dost.

takové jsou mé znalosti o UH.

Zdenka
  • 
28.2.2006 13:06:23
Maminy z Hradiste a okoli,nechybi vam v Hradisti lepsi sekac a outlet(nove zbozi z Anglie prevazne znacka Next),hlavne pro deti,ale i rodice?Myslite ze se ma sanci takovy obchod v UH.uzivit?Mam moznost to zkusit,tak me zajima jestli by byl vubec zajem.Diky za reakce Zdenka
12157
27.2.2006 23:26:50
zdenko - za zábavou :o) no do Sokola, Yamahy... bonifác je prej taky fajn (ale jsem tam ještě nebyla), plavčo na bazéně.. některé školky dělají předškolky (nějaká hodina jednou týdně/za 14 dnů) na naše malé město bych řekla docela slušné :o))) v ůétě určitě bude zase nějaké malování na chodníky v parku a podobné věci, v rámci filmovky byly v parku fajn akce :o)))

.. jinak jsem zrovna dorazila z Hvězdy z koncertu nohavici.. to se fakt dalo :o) ještě furt umí..

zdenka
  • 
27.2.2006 18:21:51
ahoj zdravim hradistacky.Ja chodim na rodinu uz asi rok,ale az ted sem objevila region Hradiste.Ja sem se v Hradisti narodila,ted bydlim na vesnici kousek od UH.Mam dva male prcky (4 a 2 roky).Kam chodite s prckama za zabavou ?ja mam pocit ze ani neni kam.Nebo sem to jeste neobjevila.Zatim cau deti volaji....
Míšula
  • 
27.2.2006 9:42:39
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu.
nevhodně jsme koupili sedací soupravu. Je rezavě hnědá, rozkládací pohovka na ní jsou na opření dva žluté polštáře a područky. Jsou k ní dvě hnědo-žluté křesla. Pohovka je dlouhá 2 metry. Materiál mikroplyš. jE 1 rok stará, vypadá bezvadně (žádné skvrny, nic), protože jsme přes ni přes celou měli nataženy napínací přehozy. Bezvadná údržba. Je koupená v solidním obchodě (žádné asko apod.), dělaná na zakázku. Bohužel se k nám nehodí rozměrově, původně jsme mysleli, že budeme bydlet jinde, ale nevyšlo to :-( Původní cena byla 17000 kč, prodáme ji za 10000kč. Jsme ze Zlína. Kdybyste měly zájem, ozvěte se:-)) Díky. Míšula.
12157
26.2.2006 14:14:36
Milís - hlídání.. no myslíš profesionální? to nevim.. je vůbec v UH nějaká hlídací agentura? šikla by se :) Tvé holčičce je 18 měsíců a té mé 23.. to není zas tak pekelný rozdíl, je mi 28.. ale už brzo nebude :o( z které části UH jsi?
12157
26.2.2006 14:10:50
Berush - čauky, ani toi nevím co se tu na UH vlastně stalo :) klidně sem občas teď mrknu když jsou tu nové tváře :o) takže holky, klidně kecejte..
Na pár UH srazíkách jsem byla a bylo to moc prima!!! Kdo byli ti dva co udělali to peklo? ale to je šumák, ne? teď jsou tu minimálně dvě nové mamči na pokec, to už se dá!

Takže kdo tu má dítě? kam s nima chodíte? My dáváme sokol, yamahu a ještě srazíky maminek v užším kruhu... když je tepleji chodíme plavčit s p. slivečkovou na bazén - je to paráda! musím uznat, že UH je super město (nejen pro matky s dětmi). Chybí mi tu nekuřácká restaurace s dětským koutkem.. poradáíte kam chodíte s dětma vy?

12157
26.2.2006 14:05:01
Italko - tady Lí, bydlím na východě, mám 23měsíční holčičku... jsem na květen 2004 :)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 5325  [Dalších 4945 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.