| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uherské Hradiště

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 5325  [Dalších 4955 >>]
Martina, Anežka 16.1.,Šimon/02 3407
6.3.2006 21:18:56
Ahoj!
Už jsem tu dávno nebyla a překvapilo mě, že je tu naráz tolik příspěvků :-) Jak staré máte děti? Tady vám představuju moje zlatečka:

Mějte se všichni krásně!
Milís
  • 
6.3.2006 13:15:21
Ještě k tomu spinkání,
těm maminám co mají spící miminka jen tiše závidím.
Já si v těhotenství a ty první 3-4 měsíce myslela že taky
patřím mezi ně a pak ten tvrdý nástup reality:=(
Milis
  • 
6.3.2006 13:11:15
Tak to máš můj obiv se třema.
S jedním toho mám plné brejle. A můj tak jemně a něžně naznačuje,
že to druhé by už aj mohlo a že by to nebylo špatné ať nejsou moc od sebe.
Tak ještě uvidíme.
Jak máš dětičky od sebe?
12157
5.3.2006 19:47:21
beruš - sakra! jsem to teda spočítala blbě :o/ soráč! no tak teda - jak se to dá zvládnout se třma :o)))
Berush 5363
5.3.2006 14:35:18
Lí, se dvěma se to zvládnout dá, ale já mám tři...
12157
5.3.2006 14:00:03
koukám, že je to tu samá ekonomka a účetní :o)

Sokol je prima, řekla bych že ze všech těch aktivit se nám líbí nejvíc. Je tam všecho - říkanky, písničky a cvičení na ně, blbnutí na nářadích (jak já tohle v tělocviku nenáviděla!) a vůbec možnost se vyběhat a vyblbnout. Malá už umí holubička, dělat pejska a kočičku, prohýbat hřbet, kotrmelec (samozřejmě s mou pomocí), šplhat po žebříku, plazit se po lavičce, válet sudy :o) houpat se na kruzích.. no a tohle všechno ji moc baví. Občas ji baví i sestava na balonech která se cvičí v rámci sletu (zaplaťpánbu dobrovolného, takže my tak max na slet čarodějnic), občas ji to nebaví a tak se válí na žíněnkách. Musím říct že ač je po měrně rozvážná v pohybech a sportu asi v životě moc nedá, tak co chodíme do sokola se docela slušně rozhýbala :o)

Kdybych pracovala asi bych tolik aktivit nezvládala :o)

Pomáhání s domácími pracemi.. to mi ani nemuv, dns jsme spolu vařily, to je o nervy...

Tož tak. jdu si dát kávu. maličká spí (mimo jiné taky hodinu, někdy hodinu a půl... když slyším o dětech co spí 3 hodiny tak se ptám - proč zrovna já!!!), M je v práci (od čeho je neděle, že? :-))) ) a já mám tolik práce před sebou, že je nutné si na to nejdřív odpočinout.

Zdravím všechny hradišťačky i maminky z okolí!

Berush - jak je? jak to zvládáš se dvěma?
Berush 5363
4.3.2006 20:01:36
Milís - s tím účtováním jsem na tom stejně.
Milís
  • 
4.3.2006 16:28:07
Čauky,
ohledě té zábavy, Bonifácek je teď na Husovce - křižovatka za nemocnicí, je tam školka.
Naproti nemocnice je domeček a tam jsme to ještě nezkoušely a ani asi nebudem
protože v PÁ Bonifácek stačí a to plavčo.
Jinak dělám ekonomku a účetní několika málo firmám a ony se rozrůstají
a práce přibývá a mrňous od 4 měsíců skoro nespí. Ve 4m jí stačilo 1x za den 20min.
Teď 1x 1hod. Takže nic moc. Jinak se učíme všechny domácí práce dělat spolu a pomalu přibývá
těch které nám jdou. A pak je vác času na další aktivity.
Do Sokola chodíte? A jak se vám tam líbí?
Čau M
12157
4.3.2006 13:41:17
Italkoo - já neužívala nic, otěhotněla jsem než jsme se stačila vzpamatovat.. ale vím, že listová se má užívat už před otěhotněním.. a určitě nějaká ta ozdravná vitamínová kůra tělu neublíží, těhotenství je pro tělo docela slušný záběr, tak mu neublížíš, když ho předem připravíš... Co doktor to jiný názor.. co člověk to jiná zkušenost. pak si má člověk vybrat!
12157
4.3.2006 13:39:30
ahojky,

Tohle bude pro Milís:
no hlídání profesionální v UH kro bonifáce asi není. Teda já o něm ještě neslyšela a to si myslím že znám v Uh dost mamin... co by hlídání ocenily. jedna možnost je hodit si inzerát někam na střední školu.. já už nad tím kdysi uvažovala, že dám inzerát že hledám někdoho nad 18 let kdo by chtěl prvidelně hlídat děti. Třevbas na zdravce je hodně holek které mají sen že z nich budou PA nebo sestřičky na dětském. Ale zase by to chtělo čas si takovou slečnu ověřit, nicméně studentky jsou rády za každou korunu a myslím, že by se nějaká vhodná našla. My svoji slečnu na hlídání máme, ale využíváme ji jen velmi zřídka.. spíš když si chceme někam s manželem vyjít, nebo když nutně potřebuju na úřady nebo k Mudr. Nepracuju a ty co pracují při MD hrozně obbdivuju. Já stíhám jen tu maličkou, manžela a domácnost (trochu). Znám dost holek co pracují a mají mrně, většina z nich sháněla hlídačky případně paní na úklid dost těžce. Většinou to ale bylo vpraze, ostravě atd. V UH o nikom takovém nevím. Najít spolehlivou osobu je asi opravdu složité. U nás teda ještě funguje sqěle babička, která hlídá jedno celé odpoledne když si já jdu rozhýbat mozek do angličtiny.
Ze štěpnic znám pár lidí, bydlela jsem tam 2 roky. teď bydlíme na východě a už bysme neměnili.

Co děláš že děláš i na mateřské? to jen tak... neumím si představit jaká práce jde při dítěti zvládat.
Jo a Sokol je krom dopoledne v pondělí i odpoledne v etředu, jinak o odpoledních programech moc nevím... ještě vím že je v úterý někde něco naproti nemocnice (tam je myslím bonifác?), vím že tam chodí kamošky s dětma a bývají unešené :o)

My už máme programu ažaža! ještě jak začne další plavací kurz tak nastoupíme ještě do plavání, tak to už krom pátku nebudeme mít volný den. Aspoň nám to příjemně utíká, a protože moje slečna dcera je velmi společenská (jakož i její matka) tak nám to vyhovuje moc.

Tož tak, sem se rozepsala..

[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 5325  [Dalších 4955 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.