| Ivory | 67949 |
|
30.9.2008 15:53:26
Želvičko, hlavně se nenech nahnat do vyvolávání, ještě nejsou tak daleko ( i když by být měli) aby ti dali podepsat informovaný souhlas s riziky spojenými s vyvoláváním- což je dlouhý, protrahovaný, nepostupující porod, s vyšší rizikem ukončení kleštěmi,vexem nebo sekcí a dále s rizikem poškození plodu nebo matky) nechci tady dělat přednášky, ale zůstala jsem po místních porodnických praktikách natrvalo zmrzačená. Není vůbec problém v tom, přenášet i 3týdny,stačí jen kontrolovat stav plodu. Mám několik kamárádek, které vyvolání odmítly a počkali na spotánní nástup porodu,měli ho bezproblémový a dítě také v pořádku.A tady v porodce bacha, při vyšetření při přenášení klidně provedou Hamiltona na podráždění dělohy...pokusy o protrhnutí vaku blan prstem jsou zcela běžné, při vyšetření nemáš šanci poznat. |
| Bibi-bari | 12410 |
|
30.9.2008 15:31:23
Ahoj Ivory, už jsem si říkala, kde se touláš. Čáp se asi někde choulí u komínu a zapomněl, že má důležité poslání
. Ale vážně, pokud nestihnu teďka porodit, tak mám termín 2.10. na vyvolání. Tak držte palečky, zřejmě se tu nějakou chvilku neukážu. |
| Ivory | 67949 |
|
30.9.2008 15:14:55
Ahoj všem,
Želvičko, přeju pevné nervy při čekání na čápa))) Lí, dík za kontakt na pediatra, že v tomto regionu není slušného pediatra ani gynekologa, jsem již pochopila ( a v případě gynekolga i zkusila na vlastní kůži) můžeš mi písnout na polisenskae@centrum.cz ohledně Mudr. Pazderkové? chtěla bych se tě poptat mimo diskuzi.dík. Kam s dítětem v UH,asi taky není moc příležitostí, nejvíc mi chybí možnost víkendovývh aktivit pro celou rodinu. Teď jsme například byli v sobotu s malým v ZOO Lešné, jako bonus navíc tam dělala ODS kampaň takže atrakce pro děti zdrama a podobně...hezky strávená sobota.Já pocházím Z Kroměříže, tam se dá jít třeba do Podzámecké zahrady na lodičky...ale kam jít tady?co budeme dělat s dítětem přes zimu, netuším, zřejmě nám z nudy zdemoluje byt))))))))))) S malým chodím v pondělí na angličtinu-naproti pracáku, vypadá, že ho to i baví. ![]() |
| Bibi-bari | 12410 |
|
28.9.2008 19:49:56
Lí
.Ještě furt 2v1. Je vidět, že malý bude fakt Váha, pořád neví, kdy se mu bude chtít. Jinak já moc teďka kroužky nestíhám a bez auta to vůbec nedávám. |
| Lí | 12157 |
|
|
28.9.2008 19:35:36
želvi furt 2v1? jak je?
no kdo sem chodíte víc a už dýl pište co se tu tak probírá? Já mám 2 děti, jednu dobu jsem sem chodila, ale neseděla mi tak uplně společnost co se tu tehdy vyskytovala. nebo spíš jsme taky neměla na to čas.. mám dvě děti, holčičku 5/2004 a kluka 4/2007. jsme dost šílení protože každý z nás má 2 kroužky tak to přes týden je docela honička. ale mám prostě pocit že to dětem prospívá - ne ta honička, ale ty kroužky. |
| Bibi-bari | 12410 |
|
28.9.2008 19:15:43
Simčo, co tě příjemně překvapilo???
. Nenakukuj a povídej si s námi ![]() |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
27.9.2008 18:02:15
nakukuji a jsem prijemne prekvapena
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Lí | 12157 |
|
|
25.9.2008 13:27:56
addo - tak jak s emusí vařit pro celou rodinu tak to je jasné. to mi nedocvaklo. M má obědy v práci, Soňka ve školce a danymu musím vařit hypoalergenní šlichty spešl. No a pro sebe brávám obědy z jídelny ze školy, nebo něco občas uvařím aby měl M teplou večeři.. třebas zrovna teď vařímhoubovou polévku... děsně voní
už se těším. v Kunovicch není nějaké Mateřské centrum? Lí |
| Bibi-bari | 12410 |
|
25.9.2008 8:13:19
Kunovice taky vím, kde jsou, spravují nám tam čerpadlo do studny
. Já si bez auta připadám taky hrozně, budu to muset nějak skoulet s dr., aby mi řidičák povolila.... |
| Lí | 12157 |
|
|
24.9.2008 22:55:01
jo a já teda nevařím
:-/ :-( ? To je otázka. vařím jen 2x týdně, jen malému teda vařím skoro denně, ale tos e sfoukne rychle. já nesnáším když mi u vaření vysí na noze dítko, a to umí moje děti výborně... mojenervy! Lí |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.