| Lí | 12157 |
|
|
24.9.2008 22:53:44
kunovice, už vííím
jsme hlava děravá. Kroužky - no bez auta bych taky nestíhala nic, teda možná něco málo, tak třetinu typuju ale jinak mi vyhovuje s dětma ty kroužky objíždět, volila jsme pro každého 2, takové, které pro ně mají smysl. teda aspoň já si to myslím že mají ![]() Lí |
| Bibi-bari | 12410 |
|
24.9.2008 12:26:41
Li, přesně tak, ve Zlíně
. Abych pravdu řekla, tak už se nemůžu dočkat. |
| Lí | 12157 |
|
|
24.9.2008 12:22:49
fíha, takže je to naspadnutí! Hm.- V přečkovicích má kamarád firmu, vím kde to je. je tam klid, hezky. tak se teda hoka drž! ať to dpopadne dobře? kde rodíš? asi v ZL? že?
Lí |
| Bibi-bari | 12410 |
|
23.9.2008 14:56:12
Li, díky
. Pevné nervy budu potřebovat, přeci jenom tři kluci )). MM tudle o víkendu prohlásil, kdy zaděláme na čtvrté, tak jsem se jen smála, že jsem ještě neporodila a on už si něco plánuje . Jinak já nejsem přímo z UH, ale z Přečkovic, což je kousek dál a zatím nikam moc nechodíme, teprve se zabydlujem a já hlavně čekám na to mimi, až se narodí, termín jsem měla v neděli, ale zatím pořád nic . |
| Lí | 12157 |
|
|
23.9.2008 14:23:55
želvičko - koukám že jdeš do třetího
gratulace. a přání pevných nervů a dobrého zdraví. |
| Lí | 12157 |
|
|
23.9.2008 14:22:41
addo - no pamatuju si že tambyl někdo z okolí UH a nějak se vytratil
![]() Pročpak už na květen nechodíš? I když já tam toho taky moc nenapíšu.. taky jsem nakonec rodila v dubnu a ne v květnu.. ale sem tam hlkám něco písnu. CO ty tvé slečny? jak daleko jsou od sebe? moc si o tobě nepamatuju, to je fakt.... se omlouvám. já mám děsně děravou hlavu ![]() Jinak se tu toho na UH fakt moc neděje ![]() Holky, kam tak s dětma chodíte? já zatím pěju chválu na nové MC akropolis kamchodím na angličtinu a ještě na 1 takový klub mamin. A taky super nová kavárna nhoře na deltě konečně kafe v klidu!Lí |
| Bibi-bari | 12410 |
|
23.9.2008 14:12:10
Addo, no snažíme se
. |
| Lí | 12157 |
|
|
22.9.2008 14:17:09
Ivory - naš ajsi vhodnéhop pediatra?já zUH jezdímk Mudr. Pazderkové do Veselí nad Moravou, je mmch i homeopatka. Je moc milá. ale zase - ještě jsem s ní neřešiola bvážnější problém. Když je malý nemocný dohodneme se vždy na provedení CRP a pak se rtozhodujeme jak dál. Myslím že v tomto regionu nenajdeš hned tak osvícenou duši
v tom všem co píšeš. pár látkařek znám, doslova pár Jájsem jen šátkovala, zpočátku. Lí |
| Bibi-bari | 12410 |
|
21.9.2008 16:53:58
Holky, žijete ještě????
|
| Bibi-bari | 12410 |
|
5.9.2008 15:14:06
Bohulko, v klidu, já to stejně vidím tak, že si to budu muset odzkoušet v praxi a uvidím, co mi vyhovuje, ono je fakt, že každé miminko je jiné a stejně tak i každé mamince vyhovuje něco jiného.
Ivory, však můj doktor sám říkal, že to vypadá na dlouho, ale že se to během jednoho dne může změnit, hlavně se mě ptal, jak jsem to měla minule a to jsem vždycky přenášela... holt mě asi ani teď nic jiného nečeká . Jinak můžeš mi poslat na mejl foto toho šátku? Mejl mám pod svým nickem. Možná bych měla zájem, hlavně ale neznám ty úvazy :-( a nevím jaká délka je nej, přece jenom se prodávají různé délky i když nevím proč... Jinak když mi napíšeš ten mejl, tak bych ti mohla poslat kontakt na tu látkařku z Bojkovic, akorát ona zakotvila na klasických čtvercovkách, i když toho prý vyzkoušela hodně, no uvidím, co uvidím, já si myslím, že budu asi taky hodně experimentovat . Škoda toho nošení, ale nejdůležitější je, aby to vyhovovalo všem a hlavně tedy i mamince. Jinak já jsem se dneska byla zaregistrovat u praktické dr., a pak jsem celé dopoledně seděla s MM v Brodě na ORL a pak na urologii, nakonec na ORl už má uši dobré , měl nějaký zánět a na urologii vyšel z ordinace jako spráskaný pes, no ještě že jsem neviděla co tam s ním prováděli, ale má nějakou infekci ![]() , takže musí brát nějaké troje léky antibiotika, no prostě děs... a to jsem mu už tak dva roky zpátky říkala, ať si se svýma problémama někam zajde... nebudu rozebírat....Jinak u nás je hezky, svítí sluníčko a já zas poletím sbírat švestky . Opatrujte se holky ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.