| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uherské Hradiště

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 5325  [Dalších 5235 >>]
Ivory 67949
10.8.2008 8:44:19
Ahoj želvičko,

kde jsou Přečkovice vím, jezdím ted prstem často po mapě, snažíme se teď v okolí UH nebo Brodu koupit nějaký dům ze zahradou, tak mám přehled.~j~~j~

Cena vaření bio je relativní, někdy je užitečné už jen třeba nahradit některé složky receptů něčím jiným - třeba bílou mouku špaldovou, klasickou Heru pravým máslem a máš zdravou bio-bábovku domácí výroby.

S látkovkama sem začínala u malého až v roce a nelituju, na cesty a procházky ale raději ekoplenky z DM.
Bibi-bari 12410
8.8.2008 17:03:31
No a s lékařem ti moc neporadím, viz. moje téma tady na diskuzi...
Bibi-bari 12410
8.8.2008 17:02:31
Ivory, do UH to budu mít celkem z ruky, bio moc nevařím, je to moc drahé, ale kojila jsem dlouho a snad u třetího budu taky a do látkovek se hrnu, i když ještě nevím, co mě čeká. Stěhuji se teď v úterý do Přečkovic, tak si to když tak dej do vyhledávače, ať víš :-).
Ivory 67949
7.8.2008 14:14:34

Ahoj,

hledám mamminku z UH ke kamarádění,která nepoužívá jen Tesco pleny, ale třeba i látkovky, která se snaží vařit bio a vůbec chce pro své dítě víc........do UH sem se přistěhovala před dvěma lety a pár dní poté se mi narodilo miminko, tak tu moc nikoho neznám, až na nejbližší okolí ( zaryté příznivkyně Tesco plen v akci a sunaru místo kojení)~j~~j~~j~

Taky mám dotaz na trochu osvíceného pediatra v UH a okolí, který umí třeba i trochu homeopatii a necpE jen antibiotika...
ROMANA&ADA&CHRYSANTHY 65844
24.7.2008 20:04:33
Ahoj,ja pochazim z UH,ale moje mamka z Bojkovic,kde ted zije jeji sestra s rodinou.Pokud budes chtit,tak se muzu klidne zeptat.
Moje mama tam zna spoustu lidi,takze by dokazala poradit.
Pokud budes mit zajem,tak mi klidne pisni na email.
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
24.7.2008 9:56:56
ahojdá, máme málo dětí na tábor, tak nabízím lastminute :), třeba se někomu hodí. Kdyžtak na mém mailu podrob. info

Vypisuju lastminute na dětský tábor, děti 6-15 let, za 2400,-, Vysočina- Znětínek (okr. Žďár n. Sázavou), stany s podsadou, polní kuchyň, rybník, les...krása, termín 4.8.-16.8.

Jsme brněnská pionýrská skupina.
http://www.devadesatka.pionyr.cz/vatra/index.php
koa 48087
13.7.2008 16:49:23
Želvičko,
pocházím z Luhačovic a teď bydlím ve Zlíně. Jako gynekologa můžu doporučit dr. Jaroslava Kudrnu, ordinuje v obou městech.
Dětskou doktorku hledej asi buď ve Zl nebo v Brodě - tam ale nikoho neznám. V Bojkovicích taky možná někdo ordinuje, ne? Luhačovské pediatričky moc nedoporučuju. Jednu teda neznám vůbec, druhá je moc hodná a vstřícná, ale jede postaru, nezjistí v ordinaci CRP, na vše hned píše ATB, matky mimin tlačí do příkrmů... Jestli budeš chtít, napíšu ti její jméno na mail, přece jen nechci tak veřejně, je to kamarádka mojí matky :).
Moje kamarádka pochází z Kladné-Žilín, tak vím, že tam kde bydlíš, je nádherná krajina. Přeju ti, ať se ti tam líbí a dobře vede!

... adresu mám pod nickem.
Evule2 77593
13.7.2008 16:11:57
Jirátko Aleš
Bibi-bari 12410
13.7.2008 14:35:15
A jak se jmenuje???
Evule2 77593
13.7.2008 13:52:27
Ahoj,moc neporadím,bydlíme blíž ke Zlínu,ale můj gynďák má ordinaci i v Luhačovicích a protože tam má přístroj na srdeční ozvy,tak jsem ke konci každého těhotenství za ním jezdila tam.Takže vím jen že v Luhačovicích je.Jo a jak jsem s ním spokojená?Jsem,je to docela sympaťák ale zatím jsem neměla žádný vážnější problém,jinak na něj docela nadávají.Tak nevím;((
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 5325  [Dalších 5235 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.