| Bohulka | 60144 |
|
|
26.8.2008 15:56:22
Ivory, měla jsem IV org., soft a fox, BM, šité flísáčky a pletené vlňáčky, pak jsem ještě měla vlňáčky popoliny na druky a BI woll. No nejvíce jsem spokojená se šitými flísáčky a mám upletené vlńáčky. Vlastně používám ted už jen ty, neb malý má pleny jen na spaní. Jinak co se týče plenek, tak jsem zakotvila na HHS+vv+na noc ještě přidám bambusovou vkládačku, na to všechno ty pletené vlňáčky alá hhs. No já prostě ujíždím na tom zavazovacím systému. je to i docela rychle suché a moc mi vyhovuje, že můžu plenu vycpat dle libosti.
Želvi, zkus to poslat znovu, ted jsme byli přes týden mimo net a asi se mi zaplnila schránka (přitom mi došlo jen 5 mejlů, tak tedfa nevím...)Jinak co se týče plenek i šátků, ráda poradím, není to vůbec tak složité, jak to vypadá!!! (tohle jsem si také myslela a ono opak je pravdou...) |
| Bibi-bari | 12410 |
|
24.8.2008 8:45:53
Bohulko, psala jsem ti mejl, ale přišlo mi zpět z důvodu zaplněnosti schránky. Chtěla jsem se zeptat, zda se lze nějak zkontaktovat ohledně látkovek a šátku.
|
| Ivory | 67949 |
|
19.8.2008 15:22:40
Bohulko, já mám látkovek více druhů,ale že bych byla tak spokojená, se říct nedá ( u mě převládá spíš zdravotní argument - cínové absorbenty v papírových plenkách, vyšší teplota v pampersce u chlapečků a neplodnost). Jaké používalas svrchní kalhotky? |
| Ivory | 67949 |
|
19.8.2008 15:19:34
Želvičko,
gratuluju k přestěhování)))))a k připojení na internet)))a přeju pevné nervy na zbytek akce. My se chystáme o víkendu malovat byt..nevím, jak to zvládneme s batoletem, které rádo pomáhá))) |
| Bibi-bari | 12410 |
|
18.8.2008 20:08:16
Ahoj, tak už nám dneska zapojili net!!!! Huráááá!!! Jinak jsme přestěhovaní, trošilinku zabydlení, ale stále máme co dělat, polovina věcí v krabicích, neb nemáme skříně, v bytě jsme měli jednu obrovskou vestavěnou, ale tu jsme si pochopitelně nemohli přestěhovat, stejně by nám nepasovala... Látkovky bych chtěla taky používat, uvidíme, jak se k tomu dostanu, už jsem domluvenou s jednou látkařkou ze Slušovic, ale teď mám tak málo času
. A šátek je určitě taky super, malého jsem nosila akorát ve vaku a taky jsem byla spokojená (i on ). No uvidíme. Bohulko, ty jsi odkud??? |
| Bibi-bari | 12410 |
|
12.8.2008 7:26:35
Ahoj holky, dnes jen v rychlosti nakukuji u snídaně
. Polovina bytu zabalena, druhá polovina v děsném stavu, už mám hlavu jako balón a říkám si, to nemůžu stihnout, to nemůžu stihnout... ale budu muset, co? Včera jsem balila celý den, a dneska ještě dobaluji. Tak se mějte hezky, já se co nejdříve ozvu. Jinak s tím naším barákem, to bylo taky martyrium, ale snad už to bude jen lepší a lepší... |
| Bohulka | 60144 |
|
|
11.8.2008 17:36:11
Jen nakukuju, jestli se to tu nerozjelo.... Látkovky jsem začala používat v 15 měs. a nelituju a jsem s nimi maximálně spokojená!!! jediné, čeho lituju je to, že jsem to objevila až takhle pozdě... No co už??? A látkujem na 100%. Teď už teda máme plenku jen na spaní, ale aspoń něco....
No a jinak mám ještě bohaté zkušenosti s nošením dítěte v šátku a mohu jen vřele doporučit!!!!! A jinak jsme měli barák také kupovat, měli jsme ho slíbený na 99%, ale majitelka nás prachsprostě podrazila a prodala ho za zády ![]() ![]() ... |
| Ivory | 67949 |
|
11.8.2008 12:33:39
Želvičko, čekám to až někdy únor březen. To stěhování ti teda nezávidím, ale co se dá dělat,že stěhovala sem se v 1.těhu než se malý narodil, do jiného města, no děs..Doufám, že se nám podaří plánovaný prodej bytu plus koupě domu v rozumné době - do Vánoc - moc těhotná nebo s novorozencem v náručí už bych se stěhovat nechtěla, stačilo mi to jednou.Už sm jeden barák vyhlídnutý měli, ale sešlo z toho - rozvádějící se manžele, baba by nám okamžitě prodala za cenu,kterou sme nabídli, ale chlap chce za nedodělaný barák šílené peníze - nakonec sme zjistili,že barák je prodej už 2-3roky a dle mého soudu ještě dlouho bude...jen mě mrzí ten čas a ty telefony a nervy kolem toho a nakonec vše k ničemu. Jak dlouho jste sháněli vy? Když tak mi napiš na polisenskae@centrum.cz |
| Bibi-bari | 12410 |
|
11.8.2008 8:25:20
Ivory
a kdy to čekáš??? Já už teď v září. Jinak dneska mě čeká balení, balení a balení. Zítra přijede stěhovák a pofrčíme na barák. Akorát se děsím, jak to tam bude, paní ač slibovala, že linku v kuchyni nechá, tak si ji odvezla, my jsme totálně vyždímaní z peněz a tak budu asi vařit na ohníčku venku . Budeme mít ze začátku teda docela drsné polní podmínky. Kluci naštěstí budou od zítřka do neděle u babičky, tak to tam snad nějak dáme aspoň trošku do cajku, chybí nám nábytek, všechno, moje sestra říká, že jsme blázni, že do toho jdeme, ale každý začátek je těžký, co???? Tak drž palečky. |
| Ivory | 67949 |
|
10.8.2008 9:01:27
Želvičko, a taky teď čekám miminko ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.