| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uherské Hradiště

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 5325  [Dalších 5245 >>]
Bohulka 60144
26.8.2008 15:56:22
Ivory, měla jsem IV org., soft a fox, BM, šité flísáčky a pletené vlňáčky, pak jsem ještě měla vlňáčky popoliny na druky a BI woll. No nejvíce jsem spokojená se šitými flísáčky a mám upletené vlńáčky. Vlastně používám ted už jen ty, neb malý má pleny jen na spaní. Jinak co se týče plenek, tak jsem zakotvila na HHS+vv+na noc ještě přidám bambusovou vkládačku, na to všechno ty pletené vlňáčky alá hhs. No já prostě ujíždím na tom zavazovacím systému. je to i docela rychle suché a moc mi vyhovuje, že můžu plenu vycpat dle libosti.

Želvi, zkus to poslat znovu, ted jsme byli přes týden mimo net a asi se mi zaplnila schránka (přitom mi došlo jen 5 mejlů, tak tedfa nevím...)Jinak co se týče plenek i šátků, ráda poradím, není to vůbec tak složité, jak to vypadá!!! (tohle jsem si také myslela a ono opak je pravdou...)
Bibi-bari 12410
24.8.2008 8:45:53
Bohulko, psala jsem ti mejl, ale přišlo mi zpět z důvodu zaplněnosti schránky. Chtěla jsem se zeptat, zda se lze nějak zkontaktovat ohledně látkovek a šátku.
Ivory 67949
19.8.2008 15:22:40

Bohulko,

já mám látkovek více druhů,ale že bych byla tak spokojená, se říct nedá ( u mě převládá spíš zdravotní argument - cínové absorbenty v papírových plenkách, vyšší teplota v pampersce u chlapečků a neplodnost). Jaké používalas svrchní kalhotky?
Ivory 67949
19.8.2008 15:19:34
Želvičko,

gratuluju k přestěhování)))))a k připojení na internet)))a přeju pevné nervy na zbytek akce.

My se chystáme o víkendu malovat byt..nevím, jak to zvládneme s batoletem, které rádo pomáhá)))
Bibi-bari 12410
18.8.2008 20:08:16
Ahoj, tak už nám dneska zapojili net!!!! Huráááá!!! Jinak jsme přestěhovaní, trošilinku zabydlení, ale stále máme co dělat, polovina věcí v krabicích, neb nemáme skříně, v bytě jsme měli jednu obrovskou vestavěnou, ale tu jsme si pochopitelně nemohli přestěhovat, stejně by nám nepasovala... Látkovky bych chtěla taky používat, uvidíme, jak se k tomu dostanu, už jsem domluvenou s jednou látkařkou ze Slušovic, ale teď mám tak málo času ;((. A šátek je určitě taky super, malého jsem nosila akorát ve vaku a taky jsem byla spokojená (i on ;)). No uvidíme. Bohulko, ty jsi odkud???
Bibi-bari 12410
12.8.2008 7:26:35
Ahoj holky, dnes jen v rychlosti nakukuji u snídaně :-). Polovina bytu zabalena, druhá polovina v děsném stavu, už mám hlavu jako balón a říkám si, to nemůžu stihnout, to nemůžu stihnout... ale budu muset, co? Včera jsem balila celý den, a dneska ještě dobaluji. Tak se mějte hezky, já se co nejdříve ozvu. Jinak s tím naším barákem, to bylo taky martyrium, ale snad už to bude jen lepší a lepší...
Bohulka 60144
11.8.2008 17:36:11
Jen nakukuju, jestli se to tu nerozjelo.... Látkovky jsem začala používat v 15 měs. a nelituju a jsem s nimi maximálně spokojená!!! jediné, čeho lituju je to, že jsem to objevila až takhle pozdě... No co už??? A látkujem na 100%. Teď už teda máme plenku jen na spaní, ale aspoń něco....
No a jinak mám ještě bohaté zkušenosti s nošením dítěte v šátku a mohu jen vřele doporučit!!!!!
A jinak jsme měli barák také kupovat, měli jsme ho slíbený na 99%, ale majitelka nás prachsprostě podrazila a prodala ho za zády:(:(:(...
Ivory 67949
11.8.2008 12:33:39

Želvičko,

čekám to až někdy únor březen. To stěhování ti teda nezávidím, ale co se dá dělat,že~j~stěhovala sem se v 1.těhu než se malý narodil, do jiného města, no děs..
Doufám, že se nám podaří plánovaný prodej bytu plus koupě domu v rozumné době - do Vánoc - moc těhotná nebo s novorozencem v náručí už bych se stěhovat nechtěla, stačilo mi to jednou.Už sm jeden barák vyhlídnutý měli, ale sešlo z toho - rozvádějící se manžele, baba by nám okamžitě prodala za cenu,kterou sme nabídli, ale chlap chce za nedodělaný barák šílené peníze - nakonec sme zjistili,že barák je prodej už 2-3roky a dle mého soudu ještě dlouho bude...jen mě mrzí ten čas a ty telefony a nervy kolem toho a nakonec vše k ničemu. Jak dlouho jste sháněli vy?
Když tak mi napiš na polisenskae@centrum.cz
Bibi-bari 12410
11.8.2008 8:25:20
Ivory R^ a kdy to čekáš??? Já už teď v září. Jinak dneska mě čeká balení, balení a balení. Zítra přijede stěhovák a pofrčíme na barák. Akorát se děsím, jak to tam bude, paní ač slibovala, že linku v kuchyni nechá, tak si ji odvezla, my jsme totálně vyždímaní z peněz a tak budu asi vařit na ohníčku venku :-). Budeme mít ze začátku teda docela drsné polní podmínky. Kluci naštěstí budou od zítřka do neděle u babičky, tak to tam snad nějak dáme aspoň trošku do cajku, chybí nám nábytek, všechno, moje sestra říká, že jsme blázni, že do toho jdeme, ale každý začátek je těžký, co???? ;) Tak drž palečky.
Ivory 67949
10.8.2008 9:01:27

Želvičko,

a taky teď čekám miminko~k~
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 5325  [Dalších 5245 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.