| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
18.8.2006 19:36:52
...hurá rostou, nasbírala sem dnes plný košík praváků, sucháčů a kozáků. Co u vás, máte nějaké úlovky?
|
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
17.8.2006 14:26:31
Jani, tak to je mi s tím autem líto, ale aspoň máte pěkný domeček se zahrádkou a můžete být venku. Já na prázdniny a víkendy vždy utíkám k našim na chalupu, děcka to tam mají moc rády, jsou pořád venku, dovádí s neteří ( býváme tam většinou spolu) a se psy. Zastihnout mě o prázdninách doma je zázrak, většinou jemn přeperu, přebalím batožiny a jede se dál.
Děkuji také za přání pro Jonáše a máš pravdu, 3 roky, to je fakt mezník. Už mě tolik nepotřebuje, spíš chce být s Bárou a ostatními dětmi. Ale školku si určitě v září ořve, to budou rána, vůbec se na to netěším.... Radioaktivní Vojta musí být super! Je to správné přirovnání.A kluci mají dost vyděláno, jezdili i s pyrotechnickou skupinou? |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
17.8.2006 14:09:30
Moni, moc děkuji za přání pro Jonýska.
Výtvarný tábor byl fajn. Jony řádil se skupnkou 12 děti zhruba do 8 let, tak jsem měla čs toho spoustu vyrbit. Naučila jsem se plést košíky z pedigu, mám doma 2 kusy, modrý a žlutozelený, pak jsem zkoušela ubrousk. techniku. Bára batikovala hedvábné šátky a upletla supr rybu z pedigu. Měla tam také 3 kámošky ve stejném věku. Teď jsme doma, Báře začaly tréninky, příští týden už mají závody. Jani, co je s tebou? Jak se máte a co kluci? |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
15.8.2006 22:29:03
Jsem tu jen na skok, abych poprala Jonaskovi, prejeme at se vyplni vse co by chtel a at je to zdravej kluk.
Tak a zase bezim, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
13.8.2006 18:19:47
Ahoj holky,
tak vás po dlouhé době zdravím. Dodatečně přeji Prokůpkovi vše nej k narozeninám a gratuluji k šikulkovi. Moc pěkné fotky dětí i rodičů, máš Moni hezkou rodinku. Jonáš má 3 15. srpna, ale slavili jsme to teď o víkendu na chalupě. Měl moc pěkný dort - Bořka stavitele, svého oblíbence, tak byl spokojený. Jinak byl zcela zahlcen dárky, protože přijelo rozsáhlé příbuzenstvo a spali u nás. Hlavní dárek bylo kolo pro velkého kluka,doufám, že aspoň do 6 let vydrží. Pak lego, puzzle, autíčka na stavbu, samozřejmě nářadí alá Bořek,knížky, omalovánky. Jinak dovolená se opravdu vyvedla, Kréta je nádherná. Počasí je moc příjemné, protože od moře pořád pofukuje jemný vítr a člověk se nepotí. Moře je čisté, písečné pláže, pro děti super, protože je dlouho mělčina. Ubytování jsme mli v rodinném hotýlku, s bazény, švédské stoly. Lidé jsou tam hodně pohostinní. Půjčili jsme si několikrát i auto a dělali výlety. Společnost nám dělali kamarádi, kteří mají 4letého synka, tak si kluci pěkně spolu hráli a naše 13letá Bára s nimi, vůbec jí to nevadilo a stavěla jim z písku růzmé stavby a blbla ve vodě. A letadlo jsme také zvládli. Zítra bych měla odjet na výtvarný tábor do Beskyd, asi jen na 3 dny. Dnes tam odjela Bára a já zítra s Jonym, tak doufám, že něco vyrobím. Ozvěte se, ať vím co je s vámi. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
28.7.2006 14:27:56
Tak pockat, ja chcu do kufru takyyyyy.
Holky, ja vim, ze jsem desna, uplne kaslu na pc.Jsem bud v praci nebo na zahrade. S dovolenou jeste nevime, stale doufam, ze pojedeme v zari na Hvar, ale uvidime... Toz zatim jezdime jen tady u nas. Uz mame za sebou oslavu tretich narozenin, malej dostal popelarsky auto a od nasich kuchynku a to je darek c.1, porad vari. Vcera jsme byli na trilete prohlidce a mame doma sikovnyho kluka, meri 100 cm a vazi 16,5 kg. Jeste vam sem hodim par fotecek, at na nas nezapomenete ;-). Jooo a dekuju za prani pro Prokupka k svatku. Na vylete v Boskovicich ![]() Jahodovy hosicek ![]() Jamie a Prokop si davaji do nosu ![]() S tatkou na konickovi ![]() Krystufek kroti divokeho byka ![]() |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
21.7.2006 19:59:37
Ahoj,
tak co Jani, už odpuštěno synátorovi? Ale chalupu máte celou, tak to je v poho, viď. Já trávím prázdniny na chalupě u rodičů, momentálně hlídám jejich psi, dostala jsem tolik instrukcí a telef. čísel, tak snad do neděle nespadne. ( naši jsou na prodlouženém víkendu na Šumavě). Včera jsem tu měla babinec s holkama, tak jsme užívali bazén, dnes přijedou jueště večer na celý víkend známí i s dětmi, bude veselo. Bára se vrátí v út. Manža nás překvapil a ve středu letíme k moři, no bude to rychlovka, Bára, balení, cest. horečka, snad to zvládnem. poprvé poletím, drž mi pěsti. Hezké prázdniny, i když by mohlo trochu sprchnout, ne? |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
16.7.2006 14:37:42
Ahoj holky,
tak po delší době hlášení, PC stále není opravené, píši od našich z chalupy. O víkendu jsme stěhovali sestru do nového bydliště, jsem sedřená jak sandál, v novém totiž nemají výtah a bydlí ve 3 patře, ale pěkný cihlový činžáček ( 16 rodin) v klidné lokalitě. Bára je momentálně na táboře, volala, že je moc spokojená, vrátí se příští út. V Beskydech bylo super, vyšlo počasí, hráli jsme turnaje v tenise a kroketu ( smíšené dvojice), fotbal, byli na tůrách a hlavně na Slovensku v zábavním parku, což bylo super, hlavně bobová dráha. Lanovou dráhu jsem zvládla, ale horko těžko, měla jsem docela strach a pěkně namožené svaly na rukách. Večer se grilovalo a slavilo, balo nás tam asi kolem 20 a kupa dětí. Tak zatím, zase písnu od našich a přispívat!!! |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
4.7.2006 16:08:53
Tak jen na skok, za chvíli odjíždíme do hor za lepší klimatizací a partou. Tolik věcí nabaleno, oblečení na horko i zimu, páč se tam furt mění počasí, kopce jídla, sportovní náčiní....
Chci ještě popřát Prokůpkovi vše nejleší k dnešnímu svátku. Moni, taky ti přeji rychle utíkající směny. Kam vyrážíte na dovku? Jani a co vy? Jedete někam celá rodina nebo se starší už trhli? Zdravím lili. |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
4.7.2006 13:33:22
zdravím vás po dlouhé době, nějak stihám jen dvou diskusi :-)
Mám pro vás tip na akci s dětima, bude tam plno soutěží a atrakcí pro děti. ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.