| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
1.7.2006 21:36:09
Ahoj holky,
zase po delsi dobe nakukuju.Nevim jestli jsem to uz nepsala, ale mame zrovna nestovice, mame uplne super prubeh, par bolacku a uplne bez teplot. Krystufek mel na vysvedceni taky pet dvojek, ovsem je teprve ve ctvrte tride. Je to mezek, pohorsil se... Ja jdu zitra na dvanactku a vazne se mi nechceeeeeeeeeeeee. Jinak u nas zadne novinky, mejte se moc fajn a uzivejte prazdnin, brzy nakouknu. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
1.7.2006 12:13:25
Ahoj holky, tak se opět hlásím, ale z Pc od rodičů ( naše stále není opravené). Jsem teď na chalupě do pondělka, táta přijede z práce v út. a ve st. do neděle vyrážíme s partiou do hor. Máme v plánu hřiby, sportování, oslavu narozenin a také výlet na Slovensko do lanového centra ( krom toho je tam plno jiných atrakcí, adresa je www.velkaraca.sk).
Bára dostala na výzo 5 dvojek ze 14 předmětů, tak mi zdělala radost. Příští rok se už bude každá známka započítávat do průměru na přijmačky. Jani, já učím na škole, která má mnoho oborů, je to střední s učnákem dohromady. Já učím jen 1 maturitní obor- konkrétní specializaci ( když tě to bude zajímat, písnu na mail). Uč se u naás napůl půjčují, napůl si je musí děcka kupovat ( i od vycházejících studentů). Jo a ten triatlon, já bych zase prd uplavala, spíš se tak rekreačně ve vodě plácám. Běh teda moc nemusím, ale to kolo bych snad zvládla.Ovšem za jaký čas, to už je jiná.... Přeji vám všem krásné prázdniny a doufám, že si písneme co a jak. |
| Bambitka + Kuba07 + Tom09 | 46789 |
|
|
27.6.2006 21:28:14
Děkuji moc.
|
| Bambitka + Kuba07 + Tom09 | 46789 |
|
|
27.6.2006 9:30:37
Zdravím vás, omlouvám se, že vám sem lezu, ale chci se na něco zeptat.
Jakou máte zkušenost s Vyškovskou nemocnicí (gyndou) a porodnicí? Jsem v 6tt a přemýšlím kam mám chodit na kontroly a kde rodit. Mohu se spolehnout na Vyškov, nebo mám hledat jinde? Jsem z Lipovce. Díky moc za radu. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
25.6.2006 22:36:30
Ahojky,
píši po delší době, protože nám skolabovalo PC, je na správce asi na týden, tak používám manžův notbook. Moc s ním neumím, má jinou klávesnici, tak omluvte chyby.No a od zítřka ho nemám vůbec manžel odjíždí na deset dní do práce.Nevím,kdy se pak ozvu, snad se sestřiného počítače. Bára skončila na mistráku čtvrtá a vedruhém závodě pátá,byla smutná, že jim to uteklo, ale já myslím, že na mistrovství Čr je to úspěch. Prý byly soupeřky jednou tak velké a silné než ony.( b8ra má ted čtyřicet kilo, hubeňour). víkend byl náročný,sice jsme děti neměli doma (Jony byl na chalupě celou sobotu a dopol v neděli s našima),ale my s manžou jsme byli v pomocném týmu triatlonu -Moraviman , bylo to pojaté zároveň jako mistrovství ČR. Jedná se o 3,8 km plavání,18O km kolo a maraton běh. Start je v 7 ráno a musí se vše stihnout do půlnoci. MOhli být i štafety až o 13 lidech, ale většina to šla sama. Přihlášených bylo kolem 2OO. Já byla s holkama na občerstvovačce běhu od 11 do 22 hodin na parném slunku a lítala se závodníky, každý na nás dopředu křičel co chce podat, tak za běhu se dávala voda, jonťáky, banány, bagetjy, energet. tyčinky, sůl na křeče.... ( ty bagety jsme v pátek mazaly od 16 do 2O hod- asi tisíc). Mám pocit, jako bych ten závodcšla sama, hrozná únava. Ale závodníci byli v tom vedru na tom o mc hůř, nekteré jsme i křísili. Manža byl na zapisovačce, bez vody a jídla, tak byl dost dehydrovaný a zpařený.... Bára před chvílí volala, že se jim pokazil autobus, tak dojedou až v 6 ráno ( měli kolem půlnoci), visí někde za Prahou. Dnes tu byla její spolužačka donést seznam učebnic na odevzdání a prý třídní vzkazuje, že musí dojít...no tak ráno holt zavolám do školy, že až příští den. Jani, to je děs s výbavou do školy, snad se ti podaří vše sehnat levněji.A to určitě není konečná, viď? Máš to opravdu náročné. Vojtík je šikulka, že se mu kolo líbí,teď v létě je to paráda. Do práce se docela těším, když vím, že budu mít na přípravy čas. Děcka by prý měli být dobré, přijímali se hlvně s průměrem kolem 1,5. Tak zatím, budu se snažit ozvat brzy, užívejte bazénky, kola a vše co k létu patří. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
21.6.2006 21:28:17
Nazdar cyklistko!
jak se líbí Vojtíkovi na kole? Určitě jo, když se veze, viď? Já už s malým dost funím, dnes jsem ho vážila a má 18, je ho teda dost ( Bára měla v 1. třídě 16kg). Dnes jsem lítala po obchodech a sháněla věci, které si Bára napsala do seznamu. Zítra odjíždí do Prahy na mistrák, budou tam do neděle( vrací se kolem půlnoci), takže jsem dnes pekla, vyvařovala, balila a kupovala.... Stihla si ještě zlepšit známky se Z a Aj ( obojí za 1), tak jsem ráda, že dobrovolně šla psát testy na 7 ráno. jony měl v noci teplotu ( asi z toho lítání s dětmi a koupáku), panadol zabral dost pozdě, takže jsem totálně nevyspalá ( navíc je u nás v bytě už hrozně), ještě se mi nasáčkoval do postele, kde už byla Bára. Dnes ráno zase ale křepčil o 106, takže asi jen malý úpal. Slunku jsme se tudíž vyhýbali. Byla jsem také v práci, tak vyučovat budu jen v po, út a čt. dopol, jupííí |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
19.6.2006 14:43:45
nééé, já jsem tu
Víkend strávený na chalupě u bazénu se známými a kupou dětí, grilování atd, prostě co k létu patří. Dnes dopol. jsme byli na koupáku u nás ( voda je to ohřívaná na 27st, takže paráda), navíc mám koupák 10 min od baráku. Odpol. nás čeká rozloučení s dětským cvičení, půjdeme opékat k naší cvičitelce na zahradu. Mají tam pro děti různých průlezek, tak se těšíme na vydovádění a pokec. Jani, gratuluji k mediální tváři vaší rodiny, doufám, že jsi to zařadila do archívu, až bude mít David vnuky, tak ať jim to může ukazovat.... Létu zdar! |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
14.6.2006 15:29:00
Moni, tak to je perfektní, že jezdíš, já se pořád odhodlávám. Teď jsem poprvé řídila náš tank ( tak říkám novému autu mého muže - džíp, předtím jsme měli takovou hezkou, malou fabii...), a dobrý, no musím častěji cvičit.
Když já pořád raději využívám to kolo.... Novinka je ta, že nás přijali od září do školky. Oddychla jsem si, páč se hlásilo dost dětí, školné 400 a stravné 250 kč. Bára má od zítřa do soboty soustředění s veslařama, příští čtvrtek totiž odjíždí do Račic u Prahy na mistrovství ČR. Samá ulejvárna ze školy. Jani, co ty? |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
14.6.2006 13:51:39
teda zensky, nakonec zachranim povest nasi diskuze ja maloprispevatelka!!!No kdepa jste????
Tak vam teda napisu co je u nas noveho,mno vlastne nic moc... Zacala jsem jezdit autem, jezdim skoro kazdej den sama a cim vic jezdim, tim min se bojim.Dnes mam naplanovanou cestu na bazen. Prace me docela solidne stve, protoze jsem porad v praci a pracovni doba je pro chod nasi rodiny neunosna, vubec jsem si pul uvazkem nepolepsila.Jinak je prace dobra, bavi me to, lidi jsou fajn, kolektiv taky. Chtela jsem vam poslat jeste nejake fotky, ale bohuzel jsem si vcera nekam zasantrocila panel jazyku a nejde mi prehazovat na AJ, tudiz nejdou hranate zavorky, tak vam je poslu pozdeji, az mi to nekdo chytrejsi zase ukaze. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
11.6.2006 20:45:13
Holky, tak se vám pochlubím, Bára dovezla z Brna z krajských přeborů 3. místo ve čtyřce párové, tak bronzová medaile je doma. Před chvílí dorazila, hodně opálená a unavená, dostala paralen na bolest hlavy, uvidíme, co zítra.
Pohádkový les se vydařil, akorát bylo zima a v lese bahno, protože celou noc pršelo. Takže jsme byli dosti prasátková skupina. Dnes jsme využili krásný den na cykloturistiku, najeli jsme asi 20 km a můj muž je totálně zhuntovaný, prý si zítra nesedne. Aspoň v něčem mám navrch. Jani, vy jste takoví rybáři - tak dnes jsme si dali v rámci výletu oběd na rybářské rejdě - pstruhy, velká mňamka. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.