| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
19.5.2006 9:11:31
Moni, vidím, že jsme na tom podobně se řízením. Hlavně, že se ti nic nestalo a dopadlo to dobře.
Užívej srazík. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
18.5.2006 21:40:50
Ahoj holky,
toz jsem po rannim centru,odpoledni sluzbe a posilovne a elanu mam stale dost :-). Zitra rano vyjizdime na sraz batolat, byla jsem uz min. rok a bylo to moc fajn, tak se tesim. Jeste vam musim napsat co jsem vcera udelala, ja jsem fakt zrala na zivot nekde v izolaci...Vcera jsem jela do Vyskova nakupovat a jela s manzelem a Prokupkem a jela jsem jeho autem, jenze na nej nejsem zvykla a taky jsem mela blby boty a taky jsem nemohla najit brzdu...Mno, toz jsem na parkovisti pred obchodem nabourala auto...Chtela jsem slapnout na brzdu, pac jsem jela moc rychle a omylem jsem dupla na plyn, tak jsem narvala do auta pred nama, auto jsem o metr posunula, nikomu se nic nestalo, jen to auto melo odrenej naraznik a nase auto taky a jeste ho ma hnuty a jaksi vypadla mlhovka a uvolnilo se svetlo.Nastesti to manzel spravil a neni skoro nic videt a ti lidi chteli litr na lak, toz to dopadlo jeste dobre. Mejte se fajn a v pondeli napisu a dodam snad i nejake foto. Jinak diky za vzkaz ohledne alba, me to nejde vubec pres seznam otevrit a chodim na nase album pres centrum, tak to muzete zkusit tam, treba to pujde i zvetsit. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
18.5.2006 21:08:27
Ještě vítězný dvojskif ze soboty, Bára je vzadu:
![]() |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
18.5.2006 21:06:53
Ahojky, nějak se mi to nahromadilo. včera jsem hlídala i neteř. Klusali jsme dopol. do školky na focení ( i s Jonym) a na 12 jsme byli objednaní k dr. na očkování. Bára s Míšou klíšť. a Jony žloutenku. Holky byly v pohodě, jen ten náš kluk řval jak pavián.
Odpol. jsme jeli se sestrou za maminkou, byla po zákroku unavená. Výsledky budou za týden. Tatínek byl dnes i s mamkou v Brně, tak ten má výsledky ok. Oddechla jsem si, zase za půl roku další kontrola... Moni, přeji ti pěkný srazík s holkama, je to váš první nebo se už znáte? Párádně s ti užijte a pak nám písni, jak jste se měli. Kryštůfkovi přeji super školu v přírodě. Bára tak jezdila od školky až do páté třídy každý rok. Prokůpek je šikulka, že tak zvládá brejličky. Já si je neustále zapomínám nasazovat. Jani, doufám, že Davidovi vyjde te šperkař, to by bylo bezva. myslím na vás a držím pěsti. |
|
|
16.5.2006 22:04:48
Ahoooj holky,
Mare drzim palce s maminkou a Jani tobe drzim palce s prijimackama. Onehda jsme si psaly o zmatkarstvi a roztrzitosti a ja jsem se projevila zase v cele krase... Meli jsme na diskuzi domluveny sraz batolat na cely vikend, ale ja jsem si nejak blbe zapamatovala datum a vyridila si sluzby na konec mesice.Mno a vcera jsem zjistila, ze sraz je uz ted o vikendu.Nastesti mi dnes kolegyne vymenila sluzbu, tak muzu aspon na patek a sobotu dojet. Zitra jede Krysot do skoly v prirode, tak ani nemohl usnout jak se tesil. Prokupek mel dnes poprve brejlicky a naplast na ocenko, je moc sikovnej, uplne bez problemu to cele snasel, chodil se na sebe divat do zrcadla a rikal, ze je fesak. Dnes jsem mela odpoledni a bylo to fajn, uz vim kam se vrtnout a rychleji to utika. Mejte se fajn a papapapa. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
16.5.2006 9:13:08
Ahoj Jani, já to chápu. Je hezky, zahrádka volá. A navíc máš určitě nervy z přijímaček. Moc na vás myslím, ať to Davidovi vyjde. Pak písni, jak dopadl.
Já mám dnes též nervy na dranc, mamka má návštěvu u dr., kvůli znaménkům, prý mají podezřelý tvar. Před 10 lety jsme si to prožili s taťkou, dodnes musí jezdit na pravidelné kontroly do Brna na Žl. kopec, teď ho to čeká ve čtvrtek,naštěstí to má zatím v pořádku. Achjo, je mi jaksi divně. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
15.5.2006 13:51:30
Tak nejdřív vás musím pokárat, pěkně to tu flákáte a zachraňovat to musím já, nevyškovjanka. Doufám, že zpytujete své svědomí!
Jinak se musím pochlubit. Bára byla na závodech v UH. Na dvojskifu skončily první, má zlatou, na čtyřce byly holky druhé ( ve veslování se dávají jen medaile za první místo), skif sice nevyšel, ale jela solidně a navíc ho letos trénovala pouze v pátek před závody. Víkend jsem měla ryze sportovní. Strávila jsem ho na aerobic-víkendovce v Luhačovicích s partou kamarádek a se sestrou, jezdíme na jaře pravidelně. Je to bezva, pokecáme, trochu zapaříme , zasportujeme (zvládla jsem vše, krom kikboxu, ten byl na mě moc rychlý). Počasí vyšlo,odp. jsme byli i na kolonádě. Taťka vše zvládl, dokonce jeli s rodinou i povzbuzovat na závody v sobotu. já Báru stihla v neděli. Tak příjemný start do nového týdne. Co David, jak pokračujete? |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
10.5.2006 20:41:22
Jani, zajímaly by mě ty šílené vlastnosti( no on má stejně každý nějaké).
Byla jsem odpol. na kultuře - Akademie místních školek, prosím. Bylo to roztomilé, naše neteř hrála v perníkovce macechu a byla úžasná, rozená hééérečka. Tak jsme pak jeli na oslavu do cukrárny. Teď jsem se vrátila z relaxu - šla jsem bruslit a Jony měl mezitím 2x průjem, chudák Bára to zchytala, ona je totiž takový estét. Zítra valím do Věžek s mamkou, doufám, že vyjde počasí a neutratím moc peněz. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
10.5.2006 12:06:44
Jani, pošli mi trochu DNA vašeho tatíka pro mého, neb se z něj jednou zblázním. On zapomíná neustále, domů se vrací 3x - mobil, peněženka, čepička, brýle,.....
Ale je fakt, že má zase úžasný pořádek v účetnictví domácnosti, to já vůbec nedělám, má několik šanonů a vždy ví, kam šáhnout. Jezírko je paráda, máte tam i rybky? Moni, nemůžu se dostat do albíčka, no, ještě budu zkoušet. Holky, dnes Jony poprvé zůstal sám v předškoličce beze mne. Prý byl moc hodný, dokonce se dělil o hračky. Vyráběli přání na Den Matek a špejli se srdíčkem do květináče. Tak mě pak radostně uvítal a popřál, úplně mě to dojalo. |
|
|
9.5.2006 20:51:04
Jeste jsem vam zapomnela napsat tu adresu naseho alba...rodina.cz/svarcrovi.
Zahradku mame spis jako hristatko pro nase kluky a mame tam malinky kousek, kde tatka pestuje redkvicky, libecek, pazitku, petrzelku, rajcata, mrkev.Jeste tam mame rybiz a uzasne obrovske maliny, ktere tam uz byly, tak se o ne dal starame. Jinak my jsme chaotici a snilci oba, ja asi vetsi, jsem stale hlavou v oblacich a Krystufek je po nas... Mejte se fajn, zitra zase do prace :-(... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.