| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
9.5.2006 18:41:53
Ahoj holky, moc děkuji za pochvaly, úplně se tady rdím.Moc nás to s Bárou potěšilo. Ta dnes došla ze školy, že ji pochválili i kluci.
Prokůpka je mi moc líto, prďola malej a už brejličky. Ať mu co nejrychleji pomůžou!Pak písni, jak to zvládá s nošení, třeba bude ještě na ně pyšný. Já mám 3/4 na levé a jakousi sbíhavost a 1/2 na pravé,krátkozrakost. Obroučky naštěstí mám, pořizovala jsem si brýle před 3 léty, kvůli L. oku, akorát se mi to zhoršilo. připlácet budu 800kč. Jani a Moni, co kutíte na zahrádkách? Máte okrasné i zeleninoovocné? Dnes jsem se naštvala na manžu. V pátek si půjčil klíče od Báry, protože zapoměl své v Kolíně. Ráno B. hledá, má tam i čip na obědy a klíče od vesláku a táta tvrdí po telefonu, že je vrátil, prý dokonce mě! A za hoďku volá zase, že je teda našel v autě, já bych ho!!! A já ještě sprdla B., že je ztratila ona, chudinka. Také máte tak parkinzňákové chlapy? |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
9.5.2006 16:29:22
Ahooooj zensky,
Mare, taky musim pochvalit celou rodinku, jste sympataci! Prokupek byl dnes objednanej na ocni, tak to s tatkou sfoukli a nas prcek ma spatny ocicka :-(.Musi nosit brejlicky, pac je dalekozrakej a tupozrakej, budeme zacinat na 3,5 dioptriich a postupne mu to jeste navysi a jeste bude nosit stridave zalepene ocenka.Achjooooooooooooooooo V praci si zvykam...a jinak nic noveho. Mela bych jit na zahradu, ale jsem lina jako veš... Mejte se fajn, papapapa. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
8.5.2006 21:16:56
Teda babky, to mi nedělejte, já budu smutnááááááááá, uáááááá, zase nikdo. Určitě chystáte zahrádky, grilujete atd. no já na tom bytě oprašuji jen muškáty,břečťan a klematis, jo a pokojovky.
Kolovýlet byl prima, ještě se manžel stihl u známých svézt na motokárách a jeli jsme pak s partiou na grilované koleno, mňamka. zítra jedu k očnímu, co jsem na MD, zhoršil se mi zrak. já vím , mám nosit ty okuláre na čtení a Tv a zapomínám...... Jani, ve čtr. pojedeme asi s mamkou do Věžek, jezdíte? |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
8.5.2006 10:58:31
Moni, máš také album? Mrkla bych, pokud dovolíš.
|
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
8.5.2006 9:03:18
už jsi přítel, Moni. Užívej volného pondělka.
|
|
|
7.5.2006 21:39:07
Mare, chtela jsem juknout na vase fota, tak jsem si zazadala o pritele, toz sim, sim.
U nas zadne novinky, mam posledni volny vikend, tak se snazim si ho uzit, grilujeme, cestujeme a tak. Mejte se fajn a papapapa. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
7.5.2006 20:21:22
Zase nikdo. Je mi to jasné, Janu nepustí boys, Moni maká v DD.
Holky, mrkněte na album, máme tam s Bárou nové jarní účesy, Barča vypadá už jako studentka. Vrátili jsme ze z hor, byla plánovaná malá brigádka , příprava chaty pro jarní sezónu, tak jsme to v 10 dosp., 6 dětí a dvou labradorů zvládli. Večer se grilovalo, i přes pěknou kosu. Dnes jsme udělali malý výšlap do kopců, ale opět jsme podcenili počasí, snad to děti bez úhony přežijí. Zítra plánujeme cyklovýlet, tak já pak písnu, doufám, že už tu někdo bude. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
4.5.2006 18:17:21
Jani, moc gratuluji a držím pěsti dál, je to na dobré cestě.
Marodkům přeji brzké uzdravení. Moni, z uklízečky si nic nedělej, prď na ni, myslí si, že je veledůležitá. Jo, to jsou i u nás na škole, ječí i na personál. DD- doufám, že to máme ještě hooodně daleko, jací jsou místní , zvládáš? Holky, já dnes měla vizážové odpol. jen pro sebe. Babi si vzala Jonáše a já stihla kadeřnictví, obočí i solárko a teď mám ještě chvíli, než dorazí. Jsem zvědavá, co mi zase řekne na účes puberťák Bára. |
|
|
4.5.2006 15:41:17
Jani, to je fajn, drzim pesti do dalsiho kola!!!
Rodina mou nepritomnosat snasi dobre, pac jsem pryc ted jen od 8-12 h.,takze treba Krysot si toho ani nevsiml.Pul uvazek je fajn, jsem dost doma, pac kdyz budu mit vikendovou dvanactku, tak pujdu jen dvakrat tydne do prace na 4 hod. a to se da. Pani uklizecky se vsimat nebudu, ale zjevne ji nejsem po chuti, tak snad se to nejak nevygraduje... Taky mam konecne auto, takze jak se trosku otrkam, tak budu mobilni a zase to bude o neco jednodussi. |
|
|
4.5.2006 14:58:11
Ahooooj holky,
tak jsem si udelala chvilku abych vam napsala co a jak. Dnes to byl treti den a uz to bylo celkem fajn, prvni dva dny jsem si rikala, ze jsem se asi unahlila,ze tam nemam co delat.Dnes jak uz jsem vedela kam se vrtnout, tak mi to rychleji uteklo a taky me to vic bavilo. JAni, protekci snad potrebovat dlouho nebudes, pac jsem v DD, mam to takovy extremni, nejdriv deti, ted starousci... Dnes jsem mela konflikt s pani uklizeckou, pac jsem ji prosla po mokre podlaze, kdyz jsem sla pichat inzulin, tak jecela na cele oddeleni, ze si nikdo nevazi jeji prace, ze se na to muze v..., ze ostatni delaji h..., a ze se tesi do duchodu!Tak jsem z toho byla celkem vystresla, ale kolegyne mi rikaly, at to necham byt a nehajim se, pac by byla hadka, tak jsem to pro klid presla...Toz hned treti den nekoho prudim... Prokupek zatim vsechno zvlada v pohode, tak snad nam to vydrzi. Jinak vas ctu pravidelne, jen nestiham reagovat. Mejte se krasne a brzy nakouknu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.