| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Vyškov

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 516  [Dalších 306 >>]
nikolice + Viktorka (15.6.05) 23552
18.4.2006 15:27:42
Ahoj holky,
já zatím patřím na diskusi Hodonín, ale snažíme se už delší dobu "přiblížit" víc k Brnu (nejlíp směrem J, V, JV).
Nebydlí některá z vás ve vesnici, kde by se dal levně koupit menší stavební pozemek? Poctivě sledujem několikrát denně nabídky na netu, ale přes realitku nám to vždycky někdo vyfoukne :-( a když i některá obec prodává, tak se o tom dozvíme pozdě. Jsem z paneláku i z tohohle města už nešťastná tak to zkouším jak se dá... i tímto způsobem
Moc děkuju Nikol
Maddy + 1 38713
14.4.2006 9:34:48
Ahoj! To mě mrzí s Filipem, ale máš pravdu, bylo by to náročnější. Naše škola má zse výběrovou jazykovou třídu, musí se dělat přijímačky a je také dost náročná. Já jsem nejdřív uvažovala, že tam Bára půjde, ale nakonec jsme si to rozmysleli a jsem ráda, aspoň má čas na ostatní zájmy. Akorát mě mrzí, že jazykáři jsou dost preferovaní, co se týče soutěží a olympiád, prostě jako by jiné třídy v roč. neexistovaly.

Knihu jsem včera četla do jedné v noci, byla opět dost dobrá. Dívala jsem pak, ketré od ní u nás vyšly, mám je fakt všechny doma. Ale nejvíc mi utkvěla v paměti první - Jane utíká, o mi vždy přeběhne mráz po zádech a pak ještě Dej mamce pusu.

Dnes odjíždíme na Velikonoce na hory do Beskyd. Bude tam spousta známých, tak uděláme spol.zábavu. No trochu se obávám, my na Velik. byli vždy schovaní na chalupě, a teď tolik lidí, tak na mě mysli, ať moc nedostanu.
Je tam ještě metr sněhu a vlek pojede, tak i zalyžujeme.

Holky, přeji vám a vašim rodinám krásné velikonoce a ať to ve zdraví přežijete.
Maddy + 1 38713
13.4.2006 18:26:21
Jani, tebe určitě kluci nechtějí pustit k PC, když mají prázdniny, že jo.
Posílám vám prvotiny Jonáše, učila jsem ho kreslit kolečka a vyšlo toto:
Maddy + 1 38713
12.4.2006 17:21:54
Tak nám volali naši, že si dnes chtějí vzít děti do zítřka ( i s neteří), jupííí já mám volný večer. Tak si budu číst, koupila jsem si včera novou knížku od J. Fieldingové- Panenka, mám od ní vše. Četli jste od ní něco?
Maddy + 1 38713
12.4.2006 13:02:22
tak já se Jani zasmála nad Filipem. Připoměl mi dost mě, aspoň mamka tvrdí, že jsem byla vždy po škole jak kluk. Ona mě vyoblíkala a já došla špinavá, s dírou v punčochách popř. skobou v kalhotech , zato sestra jak obrázek....

Tak ať to klukům dobře dopadne, dej vědět.

My tu dnes měli toho "dveřníka", moc nás nepotěšil. Holt starý baťovský byt, dřev. obklady a překlady vybourat a to musíme se zedníkem a ještě nikdo neví, zda cihly vydrží.Aspoň na měsíc zase rozkopaný byt.

Dnes jsme byli v předškoličce a Jonáš byl dost protivný. Chodí tam s ním 4 hodné, tiché holčičky a on je hrozně dominantní, všem všechno bere, lítá jak poděs, no musela jsem mu i plácnout. tak nevím co s ním...

Maddy + 1 38713
11.4.2006 18:58:45
Jani, já sem snad pošlu mamku....to byste fakt pokecaly. Rostlinky jsem si zapsala, tak jsem zvědavá, co pořídím. A díky za radu.
Včera do kindercvičení si měly děti donést tatárky ( 1,5 -3 roky), tak si to dovedete představit. Někteří to pojali jako šerm ( Jonáš versus Tadeáš), jiní si navzájem vypichovali očička, další proutky lámali jiným a mamky lítaly jak tornáda za potomstvem a vyhrožovaly nebo se omlouvaly ostatním za své miláčky.Došla jsem celkem vyšťavená, tatar a podobné pomůcky do cvíča nikdy více.

Dnes jsme jeli s manžou kouknout na nabídku dveří, letos nás čeká jejich rekonstrukce. Tak večer budeme vybírat a ve čt. dojede zaměřovač. Celkem 6 dveří a 3 obložky.
Bára už byla dnes na vesláku, měli uklízecí brigádu. Za 14 dní mají první závody, ale na vodě ještě nebyli, to jsem zvědavá, kdy se na ni v tomto počasí dostanou.
Trošku polevila ve škole, v M začaly slovní úlohy,a ty jí opravdu nejdou. Příklady vypočítá v poho, ale jak je úkol nedejbože se 2 zápletkami, tak končí.Takže budu muset dohlédnout.
Jonyho zácpa stále trvá, chodí teď naštěstí aspoň obden, ale s obstrukcemi a řevem.
Co u vás?
Maddy + 1 38713
10.4.2006 18:12:50
Tak u nás na chalupě také 2 meruňky nepřežily 2m závěje. Se zahradničením by sis rozuměla s mojí mamkou, ta také říkala, že má po zimě absťák. Já se těším, až vysadím muškáty, popř. jiné balkonovky. Vloni jsme vyhráli 3 m. o nejkrásnější balkón města ( teda já se nepřihlásila, vybrali nás) a obdrželi poukaz na 1000 kč do místního zahradnictví. Mám to vybrat do konce května , prý nás to má motivovat k lepším úspěchům...Já mám přes půl balkónu břečťan ( loni jsem ho ostříhala, tak doufám, že přežil) a dávám popínavé muškáty.Ještě bych chtěla na 2 stranu zkusit nějakou plazivku, nemáš tip? ( balkon je na S, svítí až odpol.). Na 2 balkoně mám bylinky.

S těmi čísly bot, manža má 42, takže některé boty obuji i já, lyžáky máme společné.

Pavoučnice, ano znám, ale ne osobně.
Maddy + 1 38713
10.4.2006 9:04:49
Zapoměla jsem pozdravit Pavoučnici. ( znám tě z diskuze jména, že jo?).
Já nejsem z Vyškovska, takže neporadím s MC.
Maddy + 1 38713
10.4.2006 9:02:16
Ahoj, zdravím vás po víkendu, který jsme strávili na chalupě u rodičů. Zahájili jsme grilovací sezónu ( maso jsme hlídali, Jani a bylo dobré). já pomáhala mamce na zahradě, je vidět, že tuto činnost nevykonávám,svaly na zádech trpí.Děti cvičily psa a děda s manžou kopali septik ( jaksi se blokl).
V neděli jsme byli s dětmi ( vzali jsme i neteř) v kině na Doba ledová 2. Jony prvním kinotestem prošel, byl moc hodný, tak už s námi může všude... 1. díl máme doma, a ten se mu moc líbil.

Jani, vietnamci mi zas tak nevadí, jen v naší části města jich tu máme 5 a žádné jiné obchody s oděvy ne.Ale boty tam nenakupuji, už jsem se poučila, naposledy Báře sandály vydržely 3 měsíce. Takže botky raději kvalitní a připlatím ( i dětem).
Teď ale zjišťuji, že i oblečení v jiných obch. se postupně cenově rovná aijským spoluobčanům.

Moni, tvůj muž má parníky....

jaký byl holky víkend, jste zdraví?
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
8.4.2006 16:05:00
Ahoj holky,
chlapi odjeli na fotbalovy zapas a my si s Prokupkem uzivame klidu.

Toz ja s botama problem nemam, pac ja potrebuju 36-37, ale muj manzel potrebuje 46-47 a ten sezene malokdy neco podle svych predstav.

Vim, jeste o jednom centru ve Vyskove, je to neco noveho, ale nic blizsiho nevim, ale pokud to nespecha, tak muzu neco zjistit...
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 516  [Dalších 306 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.