| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
25.4.2006 8:53:42
Ahoj, adresa je : http:/rodina.cz/myrthovi
Kdy je to druhé kolo? A musí David dělat přijímačky nebo vyvíráte něco, kde berou bez? Přeji, ať mu to druhé kolo vyjde. Nálada doma asi nic moc, že? Já mám dnes vyřizování na úřadech, tak se netěším, ale taťka zaúkoloval, tak se nedá, on nic přes týden nestíhá, tak dělám takovou sekretářku... |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
23.4.2006 21:01:43
Přeji vše nej nej nej malému Vojtíškovi k dnešnímu svátku.
|
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
22.4.2006 20:19:01
Jani, tak to je mi moc líto. Nevím, jak tě potěšit, snad vyjde aspoň knihař a třeba příští rok...Jak to bere David?
Já, když jsem šla z 8, chtěla jsem jít právě na knihařskou do Brna nebo knihkupeckou do Luhačovic, ale ten rok se neotvírala ani jedna. Tak gympl. Jinak jsem dnes dala do alba dnešní fotky z výletu do archeoskanzenu Modrá u UH, třeba tip na výlet pro vás. Držím pěsti, ať je líp a vše se obrátí k lepšímu. MUSÍ!!! |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
21.4.2006 19:03:10
Jani, tak co, už něco víte ?
|
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
20.4.2006 9:33:02
Jani, budu na vás mooooc myslet, přeji Davidovo,aby to vyšlo a splnil se mu sen.
Určitě máš nervy jak špagáty a celou noc jsi nespala, že? Ještě, že je aspoň už to jaro, v sobotu má být prý 22 st, tak budou mít na závodech hezky. Dvojka je dvojskif, tj. 2 na loďce. Skif je sama. Ještě jezdí čtyřku párovou (4 holky a každá 2 vesla) a letos začnou čtyřku nepárovou ( každá po 1 veslu ). Učes Vojty je prďácký, opravdu letní varianta. Já také uvažuji na léto o strojku. manža by nejradší, kdyby měl háro alá nepochopený umělec. teď už k tomu spěje, Včera mi známá řekla, že už má dlouhé vlasy. Dnes mě čekají třídní schůzky, Bára má na třičtvrt. 1 a 2, jen ta matika 2-3, no budem muset přidat, teď se snaží každý den něco spočítat, ale to logično nic moc, holt po mě. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
19.4.2006 20:30:41
ježíš, omlouvám se za ztrojení
|
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
19.4.2006 20:29:53
Jani, tak jsem mrkla na fotky, vyzařuje z nich pohodová jarní nálada. Vláčkodráha vypadá dobře, opsala jsem si adresu, mám tip na výlet, díky.
Rybí úlovky jste zamrazili? Vojta je správný paťan, s taťkou sehrané duo. Ale ty tam moc nejsi, určitě se nerada fotíš, že? My dnes měli jarní premiéru na velocipédě, ujeli jsme pro začátek 7 km, podél Moravy a pozorovali veslaře, mezi nima naše Bára na dvojskifu. Také dnes zahájili vodní sezónu, v sobotu jedou do Brna na první závody, pojede dvojku, víc natrénovat nestihnou. Jonáše ještě uvezu, váží 17 kg, ale kopečky, nevím, nevím.Máme letos zase v plánu letní proudl. víkend na kolech, loni jsem ho vezla já ( manža má totiž prehistorické kolo, zděděné po mém tátovi). Musíme pořídit ještě jedno trekinkové kolo a obávám se, že i Bára vyrostla ze svého dětského. Tak jarním sportům zdar! |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
19.4.2006 20:29:51
Jani, tak jsem mrkla na fotky, vyzařuje z nich pohodová jarní nálada. Vláčkodráha vypadá dobře, opsala jsem si adresu, mám tip na výlet, díky.
Rybí úlovky jste zamrazili? Vojta je správný paťan, s taťkou sehrané duo. Ale ty tam moc nejsi, určitě se nerada fotíš, že? My dnes měli jarní premiéru na velocipédě, ujeli jsme pro začátek 7 km, podél Moravy a pozorovali veslaře, mezi nima naše Bára na dvojskifu. Také dnes zahájili vodní sezónu, v sobotu jedou do Brna na první závody, pojede dvojku, víc natrénovat nestihnou. Jonáše ještě uvezu, váží 17 kg, ale kopečky, nevím, nevím.Máme letos zase v plánu letní proudl. víkend na kolech, loni jsem ho vezla já ( manža má totiž prehistorické kolo, zděděné po mém tátovi). Musíme pořídit ještě jedno trekinkové kolo a obávám se, že i Bára vyrostla ze svého dětského. Tak jarním sportům zdar! |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
19.4.2006 20:29:50
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
19.4.2006 11:58:46
Tak hlásím, že jsem přežila, i když bylo to náročné. Chlapi se na nás vrhli už po půlnocí a ráno nanovo, samozřejmě jalovcem a s co nejdelšíma koledama.
Byla nás velká parta ,asi kolem 40. V sobotu bylo nádherně, tak jsme využili poslední sníh a lyžovali jsme. V ne jsme byli v rožn. skanzenu, i když tam byla spousta lidí.Večer se malovala vajíčka a zdobila voskovou technikou, odhaduji kolem 100.Barunce se moc povedly, mě tedy ne, jediná omluvenka byl Jonáš na klíně, který se domáhal také zdobení. Bylo tam i dost dětí, takže dokonalé "óperky" pro malého, chtěl být pořád s "klucima".Parta byla fajn, plánujeme letní srazík. No a včera jsem dávala dohromady hromady prádla, žehlila a uklízela binec po horách. Teď peru poslední 6 pračku. Ty to teda musíš mít náročné, když někam vyrazíte. Taky jsem tu měla mamku, udělali jsme dopol. nájezd na obchůdky. Mamka sháněla spodní prádlo a nakonec nic a mě donutila koupit si jarní bundu, prý, ať jsem v práci repre. Takže boty nic, prachy padly na bundu, ale je fakt pěkná. Jony, zato, že trpěl s námi vyfasoval vojáčky za 29 kč, má teď army období. S bydlením nepomůžu, nejsem místní, ale jak říkala Jana, dobré je obvolat místní obecní úřady. Tak získala moje známá tip na domek a už bydlí. A co Monika, kde se toulá? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.