| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Vyškov

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 516  [Dalších 456 >>]
Šárka D.
  • 
21.5.2007 9:40:48
Vracím se po mateřské do redakce novin a bohužel mi dali velmi nevybíravě najevo, že by snad radši zaměstnali ženskou, která má lepru, než matku s malým dítětem.

Proto hledám nová témata a kontakty z Vyškovska, která by mi při nástupu do práce pomohla. Neškodilo by, kdybych na prvních pár dnů měla nějaké články už přichystané, nebo aspoň nachystané kontakty, kam bych se mohla obrátit.

Máte zajímavý koníček? Znáte někoho zajímavého? Máte tip na zajímavý výlet? Jste nespokojeni s kanalizací ve vesnici? Vzniklo u vás nové sportoviště nebo nějaký kroužek? Máte nějaký problém ve stylu "občanské judo"?

Máte-li jakýkoli nápad, tak mi prosím napište. Buď zde na diskuzi, nebo na mail sarka.dubska@tiscali.cz

Děkuji a držte mi palce
Šárka Dubská
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
20.5.2007 20:46:31
No neee, juknu po dlouhe dobe a takove krasne miminko.
Moc blahopreji k malymu sikulkovi.

Krystufek se vratil v patek ze skoly v prirode, tak ma taky adaptacni potize ;-)).
Zitra mam dvanactku, tak supajdim chrupat.
Mejte se moc fajn.
Maddy + 1 38713
17.5.2007 13:40:22
Opravdu se vám povedl!!!!! Jak se zalíbil bráchům? Vojtík musí být nadšený, že má kámoše. Nebo má žarlivé přechodné období?

my už začínáme doma řešit školu pro Báru. Měli ve škole psych. testy a v út pohovor s rodičem a paní psycholožkou ohledně povlání. Musím říct, že jsou ty testy fajn, Báru docela trefily v charakteru, schopnostech i jejím přání. Dporučena práce s lidmi, tvořivá, takže vyšel pajdák, o kterém mluví od 6. třídy. Akorát bude muset obnovit své flétnové pískání, neb kvůli vesláku se na to vybodla.
Tak uvdíme, co bude příští rok.
Jinak o víkendu vyhrála 3 zlaté.
Maddy + 1 38713
14.5.2007 14:43:09
Jani, moc gratuluji, Matýsek je nádherný!!!! Jak se cítíš?
Maddy + 1 38713
4.4.2007 11:00:54
Jéé,ahoj Moni. Doufám, že ti VŠ vyjde, držím palečky.
Tak nakukuj a připspívej!

Zítra nám konečně dojdou nové dveře, juchůůů, konec bezintimity na wc i jinde.
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
3.4.2007 15:43:27
Ahoj holky,
moc vas zdravim po dlouhe dobe.Bohuzel jsem stale bez pc, tak obcas nahlizim.
U nas nic noveho, tu prihlasku na VS jsem si nakonec dala, tak snad se stane nejaky zazrak a stane se ze me student ;-))).
Krystufek miri plnou parou do puberty a Prokupek je malej pokusitel, takze u nas byva casto velmi veselo.
Mejte se moc fajn, doufam, ze budu mit brzy opravene pc a budu nakukovat casteji.
Maddy + 1 38713
30.3.2007 11:56:53
Ahoj Jani,
promiň, že jsem se neozývala, ale PC bylo tento týden na omlozavací kůře, páč bylo dost zavirované. Přivezli ho včera večer a skoro vše jsme měli vymazané, hlavně fotky. No, co už fčil...

Rakepitulace tohoto týdne, nic moc :
Bára ve út. doma - střevní problémy,
Jony ve čt ve školce zvracel, chytl to od ní,
Bára včera z tréniku došla v doprovodu svých kamarádek s rozšvácnutou bradou, takže rychle na pohotovost a 6 stehů. Zkoušela cizí kolo a zapoměla, že tam jsou brzdy opačně... Tak to už je po páté sešitá v obličeji a navíc s nástavbou předního nového zubu ( o ten přišla také na kole v 7 letech), uáááá, já ji neprovdám....

Je to zbrkloň, Jony je teda proti ní velký opatrňáček.

Co Filip, jak zvládá novou třídu? Zdá se ti to lepší?

Pavli, klidně se přidej, budeme rády.
pavlaaa 7713
22.3.2007 18:45:28
Ahoj holky, není některá z vás z Holubic? Zvažujeme koupi domu v této obci, tak hledám, zda by se nenašla spřízněná duše.
Maddy + 1 38713
16.3.2007 9:50:25
Četla jsi článek na hlavní straně od Monty? Byl fakt dobrý, třeba ti zvedne náladu.
Maddy + 1 38713
16.3.2007 9:26:43
Ahoj Jani, držím ti pěsti, ať školní návštěvu přežiješ. A neplakej, to nějak dopadne, holt každé dítko je jiné. Někdo má problémy s učením, někdo je moc hyperaktivní...to by byla nuda, kdyby ta děcka seděla vzorně v lavici.

My dnes musíme odvézt děti k rodičům na chalupu. zítra očekáváme malíře , prý dojde už v 7 ráno. A protože nemáme dveře, tak by děcka a ni neměli klid ( Bára o víkendech chrní klidně do 10 h).
Takže zase takový pracovní víkend. V neděli jsme slíbili dětem kino, musím ještě zjistit, jestli hrají ten film a v kolik ( Spláchnutej).
Hezký víkend.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 516  [Dalších 456 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.