| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
14.3.2007 22:04:49
Jani, u nás je to podobně. Bára také prolézá servery a zjišťuje z více ifno. Také mi sdělila, že jako jedna z mála opravdu sama píše obsahy knih do čt. deníku. Většina nečte a obsahy imaginárních přečtenin si stahuje z netu. Začala te´d docela číst, tak jsem moc ráda.
Spíš to vidím ve škole u studentů. A když jim zadám " přemýšlecí práci", tak ji donesou 2/3 a ten zbytek si raději nechá napsat kouli za nesplněnou práci. Strašně mi u dnešních děcek chybí průbojnost,dravost a ctižádostivost. Holt jim stačí být průměrní a hlavně moc nevyčnívat z davu. |
| Paty, Any(1.12.03), Kamča 9/89 | 26130 |
|
|
14.3.2007 11:34:17
|
| Paty, Any(1.12.03), Kamča 9/89 | 26130 |
|
|
14.3.2007 10:44:53
TADY se dozvíte víc.
Nabízím vám přírodní kosmetiku Oriflame. Katalog vám nezávazně pošlu poštou. K nákupům nad 500,-Kč dávám dárek a ke každé objednávce přidám vzorečky a další katalog zdarma. Poštovné hradím já. Neváhejte a napiště si o aktuální katalog se spoustou slev a novými krémy Ecollagen. Nemějte strach, že koupíte něco, co vám nebude sedět (i to se totiž může stát). Zboží, které vám nebude vyhovovat můžete vrátit, pokud v něm bude 80% obsahu. Je dobré se předem poradit, které výrobky jsou pro vás vhodné - u mně poradenství ZDARMA |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
13.3.2007 10:31:25
Tak to se může Tom stavit i u nás...
Zlín teď vše nějak rozšiřuje v rámci univerzuty. Jaký obor si vybral? Ad jména, strefila jsi se do mého vkusu ( teda až na Žanetu, no a Markéta jsem já). Jolana je moje maminka a Justýnku zbožňuji, ta teď u mě vede nejvíc. Četla jsi článek na hlavní straně o netu a jeho zneužívání ve škole? já s tím docela bojuji, páč když zadám seminárku či referát, musím vymýšlet právě taové téma, aby to nebylo jen stáhnuté z netu, ale studenti na tom trochu mákli. no mají to jednudušší, dřív se poctivě chodilo do knihoven, pracovalo s literaturou, takže práce byla zasloužená. co ty na to jako knihovnice? |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: KUK!12.3.2007 21:48:41
Jani, jakou Tom nakonec vybral školu?
Tak písni, jaká holčičí se ti líbí. mě by k vám sedla Anička. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
11.3.2007 13:39:01
Mě k vám ten Matěj stejně pěkně pasuje a jméno je hezké. Mmch co by byla holčička?
Bára dnes spala u kámošky, trhá se čím dál víc, už s námi téměř nikam nechce.Musím si zvykat, to víš 10 let jsem měla jen ji a teď už začíná být sam. jednotka. Odpol jdeme na Kroměřížskou cyklostezku, táta s Jonášem kola a já, Bára a její kámoška brusle. venku je nádherně. Užívejte pěknou neděli! Moni, co ty, ozvi se co kluci a jak studia? |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
8.3.2007 16:50:22
Ježišmarjá Jani, ještě sex do toho všeho! Teda já úplně zpanikařila, opravdu ji furt mám za malé dítě, ale vždy´t já začala s manželem chodit v 15!!! no zčínám se bát....
Viktor pro mě nic moc. Co Matouš, to se mi líbí, podobné Matějovi a přitom nefrekventované. Onřej kvůli ř být nemůže? Jo a s tím příjmením, my tak Báře zamítli brášku Matyáše neb se tak jmenovali dřívější prdlí sousedi. Ty asociace na někoho jsou hrozné. já si vždy vybavím nějakého nedobrého studentíka a je to, tak jsem vyloučila spoustu jmen. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
7.3.2007 11:42:04
Dalibor se mi moc nelíbí, ale to je asi tím, že znám jednoho vola, říká se mu Daloš.
Já bych k vám volila spíš dvouslabičné, jako všichni kluci. Napadl mě ještě Vítek ( ale to asi spíš Vít). |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
7.3.2007 11:39:59
Jani, nemáš demenci, jen parkinzna! Hlavně, že jste nevyhořeli.
Teda ten skejt styl, to jsi mě trochu šokla, doufám, že kalhoty u nás neproběhnou! už teď mi přijde, že chodí jak strašák! A taková to byla roztomilá holčička!!! Byla jsem dne s dětmi na očkování. Bára tetanus a Jonáš poslední žloutenka ( tu jsem mu koupila navíc). Byl teda statečný, ani nekvikl ( sámo za motivační odměnu, alá kindervejce). Četla jsem tam další možnosti očkov. Báry - jednak rakovina čípku ( 3 vakcíny, jedna za 3000, meninkogok za 800). Dr doporučila Báře obě, no nevím. Za měsíc má ještě poslední klíš´tovku- 400. Tak se rozmyslím. U toho čípku počkám, snád to zlevní. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
5.3.2007 21:33:16
Jo a Matějové chodí s Jonym do školky 2 a do cv také 2, ale jméno se mi líbí.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.