| Leontýnka+3 | 26083 |
|
|
25.4.2008 16:20:45
Dneska jsem dostala SMSKu, že František už má brášku. 3,38kg a 51cm. Takže moc gratulujeme!!!
|
| Martina** | 12673 |
|
6.4.2008 21:54:49
Leontýnko, tak to moc velká gratulace a ty to oznámíš jen tak mimichodem
Tak konečně by to mohla bych holčička né?Jsem moc ráda, že jste se v Brně zabydleli, koukala jsem na fotečky a máte to tam moc hezký a Bořek je pěknej klučina, i když je otříhanej ![]() |
| Leontýnka+3 | 26083 |
|
|
6.4.2008 20:29:26
Jejda, to jsem teda jelen, nějak se nezadařilo:-( Přitom fotečky jsem viděla pěkně. No každopádně Marti Maty nevypadá jako vesnickej výrostek ale jako pěknej kluk;-) Bořek je teď ostříhanej, tak vypadá jako trestanec.
Fotky máme na http://leandra.rajce.net |
| Leontýnka+3 | 26083 |
|
|
6.4.2008 20:27:33
Koukám, že konečně to tu trošku ožilo. Leni moc držím palce, ať jste s Kryštofkem brzo spolu.
Marti dovolím si dát sem tvoje obrázky, dětičky jsou moc pěkný;-) Mavko fotečka je moc malá, zkus kdyžtak trošku větší. ![]() ![]() U nás zatím vše OK, v Brně jsme se zabydleli, na pozdzim přibude snad Bořkovi sourozenec, první 100% brňák v rodině;-) |
| Mavka | 68031 |
|
|
3.4.2008 12:43:05
foto se nezadařilo, tak nic
![]() |
| Mavka | 68031 |
|
|
3.4.2008 12:42:33
Libča rytíř, byli jsme na karnevalu v Šumné
Jen zkouším vložit foto... [url=http://imageshack.us][img=http://img254.imageshack.us/img254/5749/jddiap4.jpg][/url] |
| Martina** | 12673 |
|
2.4.2008 21:28:25
Ahoj holky,
Leni, to jsou moc krásné fotečky, to je asi 3D UTZ? A Kryštofek je moc hezké jméno, taky jsem ho chtěla, ale neprošel :o( A kdy máš termín? Mavko, Liborek je šikulka, když už jezdí bez koleček, my se o to marně pokoušíme od začátku března, kdy měla Terča 4 roky a dostala nové kolo, ale zatím bezúspěšně. Pokusím se vložit nějaké fotečky :o) ![]() ![]() |
| Mavka | 68031 |
|
|
2.4.2008 11:13:57
Ahojky,
ty fota z UTZ jsou nádherné, jak si tam ti broučci hoví. Marti to by bylo fajn se sejít. Někde v parku na průlezkách. Už se těším, jen si budem muset počkat na lepší počasi. U nás vše při starém. Libča začíná jezdit na kole bez koleček, byli jsme se mrknout ve školce. Naštěstí se mu tam líbilo. No od září mu to začne. A já do práce. Taky bych se pustila do studijí, nějak mě to láká. Už jsem hledala po netu. Co se dá dělat ve Znojmě dálkově? Vůbec netuším. Tak snad to tu zase rozhýbeme ![]() |
| dobrotova | 31035 |
|
|
2.4.2008 9:59:32
Marti,
my budeme mit druheho kluka. ![]() Tady je vpravo Frantisek a vlevo to bude Krystofek. |
| Martina** | 12673 |
|
1.4.2008 19:02:44
Ahoj holky!!!
Už jsem tady dlouho nebyla, nějak si nemůžu udělat čas a teď když je tam hezky jsme s dětma celý odpoledne na zahradě. Máťa je hroznej divoch, no prostě kluk jak má být :o) no a Terča už je velká, takže se s ní dá docela vyjít, do školky chodí ráda, tak je to dobrý. Tak Popelka má taky Matyáška, kdepak se asi inspirovala :o)))) Leni a ty máš termín kdy a už víš co to bude? Zuzko, chtěla jsem se tě zeptat, ty jsi studovala dálkově nějakou školu, bylo to ve Znojmě? Chtěla bych taky něco zkusit, ale ještě přesně nevím co a jestli se tady ve Znojmě dá vůbec něco studovat dálkově. Od září s tebou, teda spíš s Adámkem počítám na tu angličtinu, budu tam volat asi někdy v červnu aby už v září nebylo pozdě. Mavko a co vy, jak se máte??? Až bude venku tepleji, tak bysme se mohli scuknout a jít někam do parku, ju? Leontýnko, Bořek je frajer, náš Máťa je oproti němu takovej vesnickej výrostek, budu muset hodit nějaký foto :o) A co Brno, už jsi si zvykla? Tak se všechny mějte moc hezky a zase se ozvěte, Marťa |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.