| dobrotova | 31035 |
|
|
28.3.2008 21:12:00
Ahojky,
tak abysme to trochu ozivili ![]() Popelka ma Matyaska. Ja to mam pomalu za par - uz aby to bylo, kdo se s tim brichem ma tahat )) Vybavicku uz mam vypranou a veci do porodnice uz jsou taky ready. Jinak ja zas chodim na baby-cafe.cz. A co ostatni? Lenka |
| Mavka | 68031 |
|
|
27.3.2008 16:21:36
No já nevím, ať se vyjádří jiní.
Ale příjde mi to zbytečné, stejně je to tu mrtvé :-o Na dámu jsem mrkla, no je tam fůůůůra diskuzí. |
| Hrebajz | 31549 |
|
|
26.3.2008 23:23:33
díky moc, já teď chodím víc na dámu. Jdou tam i uzamknout diskuse což mi přijde super.
Jen tak do placu, nechtěly byste se tam přesunout? Přece jen je tam víc soukromí. Kdyžtak písněte, klidně tam diskusi založím. |
| Mavka | 68031 |
|
|
26.3.2008 12:42:00
http://www.emimino.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=21085&start=0
tady je odkaz na nějaké to pletení z papíru a něco najdeš na www.living.cz v diskuzním foru aranžování-pletení z papíru. já sem nakukuji, ale je tu mrtvo :-( |
| Hrebajz | 31549 |
|
|
12.3.2008 15:25:01
Ahoj holky, kde jste kdo? Já už počítač taky moc nestíhám.
Leontýnko, malej je frája, brejličky mu sluší, akorát je mi líto, že už tak malý je musí nosit. U nás v celku nic novýho, Adámek nechce do školky a Anička už všude možně kramaří, je to pěkná potvůrka Mavko, nebyla by předváděčka pletení z papíru? Teď jsem se přihlásila na kurz pletení z pedigu, ale ten papír mě moooooo zajímá ![]() |
| Leontýnka+3 | 26083 |
|
|
14.2.2008 21:25:08
Ahoj holky, tak copak se děje? Kampak jste se poděly?!!
Jenom vám hodím jednu fotečku našeho skoro dvouletého "intelektuála". ![]() |
| Mavka | 68031 |
|
|
20.1.2008 17:54:13
Ahoj,
tak jsem napsala dlouhý komentář a Liborek mi to celé smazal :-(((. Tak ještě jednou. Míšo my jsme Z Lesné u Znojma. Liborkovi budou v březnu už tři roky. Je šílené jak to letí. Bruslit chodíme už od září na zimák. Od Ježíška dostal "velké" brusle. Je na to vážně šikovný. Jde mu to i s hokejkou a pukem. Ale zas se není čemu divit, Liborek je odkojen na zimáku. Táta hraje hokej, tak tam trávíme dost času. Ta Maceška mě mrzí. Platit členství se mi nechce. Tím, že nejsem ze Znojma, se tam dostaneme spíše sporadicky. Ale chtěla jsem tam chodit, aby se otrkal v kolektivu. V září půjde do školky, tak aby nebyl jelimánek. Mrknu se, jestli není něco třeba v Budějovicích. Občas zajdem u nás do školky, aby poznal to přostředí. Karneval jsme si užili. Ještě dnes má namalované vousy ))).Mohli by jsme se z jara všechny někde sejít. Třeba v parku u průlezek. Děti by se vyblbli a my se poznali. Co vy na to? Tak pište ať je tu živo. Marťa |
| Leontýnka+3 | 26083 |
|
|
19.1.2008 12:47:45
Ahoj holky, taky koukám, že je tu ticho. Mavko Liborek je super bruslař. Kolik mu je?
Doufám, že všechny naše těhulky se mají skvěle a těším se na obrázky miminek!!! U nás žádné velké novinky, v Brně se zabydlujeme, teď jsme pořád nějací chorošní, nejdřív jsme všichni měli angínu, pak skočilo zase něco na mě a teď Bořek asi chytil laryngitidu, ale už je lepší. Koukala jsem, že Maceška zavedla nový opatření při návštěvě, to je teda síla. Ale snad se to vyvrbí a taky se tam někdy dostaneme. Pokud chcete juknout na naše MC v Brně tak www.mcliskacek.cz, Mikulášská besídka se nám moc vyvedla a i další programy mají celkem úspěch. Když budete mít cestu do Brna, nezapomeňte se stavit ![]() |
| Miša a Šíša | 49994 |
|
18.1.2008 21:32:48
Ahoj holky, teda tady je pořád mrtvolné ticho? Co se děje? Máte se všichni dobře?
Mavko my se ještě pořádně neznáme My jsme z Miroslavi, a Kryštufkovi je 1 a 3/4.Dovolila jsem si mrknout na to vaše video, Liborek je úúúúžasný ) a mamce to teda taky jde .Tak čauky holky, mějte se krásně. Míša |
| Mavka | 68031 |
|
|
17.1.2008 20:00:41
Ahoj,
Marti koukala jsi na nový ceník macešky? Už tam asi jen tak nemůžeme, když nejsme členky. Chápu to tak dobře? Ale určitě se mi členství platit nechce, zas tak často se tam nedostaneme. Jestli můžeš, tak napiš, jak tomu rozumíš ty. díky U nás nic nového. Chodíme bruslit do znojma na to venkovní kluziště. Liborkovi to jde. Zatím se držíme a jsme zdraví. Snad nám to vydrží celou zimu. V sobotu se chystáme do Šumné na karneval. Tady máte odkaz na video s naším bruslařem http://www.n-joy.cz/video/bruslar/h002pa0yfupeclxs/ mějte se hezky Marťa+Liborek |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.