| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Karviná

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 4610  [Dalších 4230 >>]
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
13.2.2010 14:37:35
Teda Moni, fakt jako totálka? Tak teda pokud dovolíš, to ukážu manželovi, že by si tu totálku převzal a opravil:o) Myslím to vážně, možná ta fotka klame, nevím kolik má manžel práce, třeba by do toho šel, jasně, že nejdřív po zkouknutí, má-li to jít do šrotu...

A já peču Ruský dort:o)

Na oběd jsme ěmli pečené kuře. Já dnes lítala, do obchodu, v kaufu u pokladny řekli, že jim nejedou karty, měla jsme 1200kč do lyž. servisu na hulky a seřízení lyží.
Tak jsme vyplázla tisícovku a v bankomatu hned vytáhla tisíce dva, at má i Kubík na kapesné.
V servise mi řekli, že mé lyže jsou pro něj moc dlouhé a i já je mám delší, že je třeba je i navoskovat, no je fakt, že dva roky stály,...takže mu půjčili celou nachystanou výbavu za 350kč, ale k tomu i tisícovka záloha a já si tam hned nechala lyže seřídit, opravit. No a pak ještě kukla pod přilbu a šup, v peněžence mi zbylo 5OOkč, to potřebuje 600kč na vleky a další cca 500kč na jídlo, co nemají v plné penzi/k té jeho dietě, svačiny a druhé večeře/

Monalíza 73713
13.2.2010 12:09:22
~:-DVy máte aspon větší kuchyn....v té naší je to taky na~4~naštěstí je to moje královstvíčko a Renkovi dovolim jen minutky...kdysi teda vařil více
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
13.2.2010 10:54:09
Moni, taky myslím že než náročná oprava ,někdy radši "odepsat" to opravené už nikdy není ono......

u nás vaří manžílek guláš...tož se radši "klidím" z kuchyně...bo mydva spolu v kuchyni~4~
Monalíza 73713
13.2.2010 10:37:50
Silvi..supr fotky~R^~R^~R^

No bez auta nebudem....pujčí nám zatím auto oni...odtahovka nebo kdo to byl..ted nevim....než se vyřeší co a jak......Renek říkal,že mu ten chlap volal,že to bude asi totálka....nechce se jim moc s tím opravovat a taky trefit náši metalízovou barvu...motor s chladičem v pytli....přece jen už to bude bourané auto,tak by jsme byli radši pro tu totálku a koupíme si jiné.....Renek naštěstí i tak bez auta není,máme ještě tranzita.

Dneska dělám na oběd kotletky na víně a honí mě mlsná asi upeču něco ořechového...mam haldu ořechu,tak je musím likvidovat~w~
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
13.2.2010 7:55:50
Moni, jajaj,
na fotce to nevypadá nejhuř...ale pokud jak píšeš je motor v háji, plechy v předu zadu....no pojišťovna se s tím nepárá....snad vám to spočítají tak ať jste co nejmíň ztrátní.....

včera tu byl švagr ,dostal smyk v zatáčce než se mu podařilo auto srovnat byl v protisměru, tak dilema do příkopy nebo do aut....zvolil příkopu...tam se přetočil na střechu.....auto v pr...m ho asi rok a půl... je to mazec....na těch cestách

Adri, týjo to je mi líto...i ve svém aby se člověk bál~:(

Karneval byl super.....jako čertívci jsme měli úspěch...a jsem zvědavá jak se p ředitel k tomu postaví...pokud ten domov povede aspoň z poloviny tak jako na Suché...nastanou mu lepší časy~;((
13.2.2010 7:27:57
tak takto pracujeme:o)

Včera jsme se sešly s klientkami na karnevale. Trošku Ivetka nakousla problém s dílnami p. řediteli, vůbec neměl tušení, že se nic neděje.
13.2.2010 7:20:45
Ahojte, MOni, to je smůla,
ale když se koukám na fotky, tak to auto není na odpis:O) Jsou to pomačkané plechy, možná ten chladič, jak píšeš. Záleží, kde si to necháte opravit, pokud ve značkovém service, tak ano cena bude nejspíš taková, ale půjde to z pojistky slečny. POkud máte nějakého známého, tak si to nechte opravit u něj, ještě na tom vyděláte:o)
Jinak je to určitě nemilé, min. starosti a to, že budete bez auta, ale jde si i půjčit auto a pak účet hodit slečně:o)

Erika, Terezka- srpen 2007 52568
12.2.2010 19:00:36
Vy jste to holky tady pěkně rozjely ~g~ jsem myslela,že už jste všechny přesídlily na facebook, ostatně já taky~t~
Ale žádná sláva..den uteče tak rychle,že stihnu večer jen tak nakouknout abych byla aspoň trochu v obraze.

Dětičkám co měli narozeniny přeji vše nej nej nej~x~~x~
Monalíza 73713
12.2.2010 14:35:06

Tady na fotce to tak hrozně nevypadá jak ve skutečnosti....máme v prdeli i přední kapotu,motor,chladič a zadek je taky v pytli jak jsme nárazem zas vpalili do auta za námi....no bude to ještě zajímavééé
Monalíza 73713
12.2.2010 14:22:17
hmmmm....tak slečinka tam včera řvala,že jela 20km/h...policajti si klepali na hlavu...prý jela nejmín 70....Renek přišel až ve 3 ráno než to vyšetřili....tak to prý vypadá na totální odpis auta~a~
jj adri..parkujem podél hlavní cesty,tak u vás taky veselo se zlodějama,to je děs,človek aby se bál vylézt z domu...tchýně od kamarádky si odskočila jen na nakup,do pul hod byla doma a byt zhuru nohama~a~
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 4610  [Dalších 4230 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.