| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Karviná

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 4610  [Dalších 4240 >>]
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
20.2.2010 19:50:55
Jéje,MOni, to je pro mne? Nespletla sis diskuzi?
Nebo jsi četla blog?
Moc děkujíííí, to potěší, fakt moc~s~, je to moc milé. hold občas depkuji.
Ale Kubík se vrátil se super glymčama, vše to pěkně zvládnul, je moc šikovný, ale.....tak nějak mne to hrozně užírá a jsem ráda, že si ještě spoustu věcí neuvědomuje, že žije tím, co je ted.~6~
Bojím se, že pak bude hůř, že se bude víc trápit on, zda si najde manželku, hodnou, protože on je moc hodný, zda bude mít práci, která se mu nebude komplikovat jeho nemocemi, děti-zda budou zdravé,...
no nic,zase mám slzičky,...nějak bylo nějak bude, třeba to bude vše úplně OK.
Monalíza 73713
19.2.2010 20:19:03
Pro Silvínku~x~~s~~x~~s~~x~~s~~;((~;((~;((
Míša112 105308
19.2.2010 17:06:43
Dobrý den, jsem studentka VŠB-TUO Ostrava a ráda bych Vás poprosila o chvilku Vašeho času. Kdyby jste byly maminky tak hodne a vyplnily dotazník:

http://nadstandardni-materska-skolka-v-petrvalde-u-karvine.vyplnto.cz/

je to dotazník určený pro školní projekt
Děkuji moc za Vaší pomoc a přeji krásný zbytek dne

S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
15.2.2010 18:17:14
sněhu je móóóc...nesnáším ho~q~

~y~ že tady máme kluziště jsem si zvykla...ale teď co jezdím na Šumbark, tam je v tomhle počasí parkování ADRENALINOVÝ SPORT.....dnes už jsem myslela že nevyjedu a zůstanu dojara~a~
Monalíza 73713
15.2.2010 11:33:50
jj Ivet..toho sněhu je nějak moc ...už mě taky smolí.....a nejvic Renka,neb nemuže pracovat..musí čekat všude na zedniky a ti taky nemužou dělat,kvuli snehu ~d~..........tak se asi vrhne doma na prácičku a dodělá konečně plovoučku v ložnici a možná i zkulturnime konečně koupelku
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
14.2.2010 16:19:32
Ahoj všem,
já neboť pravidelně zapomínám na naše výročí na valentýna si vzponemu a koupím mužíkovi aspoň čokošku~y~
můj muž zase valentýna nemusí....

tak jsem dostala pugét růží z lásky ale od starší sestřičky~s~
od té mladší zase čokoládovou růži...~s~

to se mám..............

sakryš už mně ten sníh ser.~l~
sabka 47799
14.2.2010 11:29:37
Moni, já si rychle zvykla, koupila jsem si radši malou myšku ~:-D

tak Valentýna neberu, nic pro mě, na večeři si zajdu když mám chuť, né kvůli svátku~2~
Monalíza 73713
14.2.2010 10:24:28

Hezky si holky užíjte Valentýna...my to s Renkem neslavíme,nesnášíme,když se tady cpou americké svátky...děláme si Valentýna celý rok~:-D

Sabi.....to je supr,že maš notásek~R^..pro mě je zas notas za trest,když mam svuj pc zkažený.....na notas si ne a ne zvyknout..i když asi mě taky nemine,neb až bude muj pc neopravitelny,tak zas kvuli nedostatku mista budu ucena mit notas.Denisa i Renek maji taky každý svuj a já se radši tísním v koutku ložnice~d~
sabka 47799
13.2.2010 23:55:52
ahoj holčiny,

jak to tak čtu a děs a hrůza !!! ~e~~e~~e~ hlavně ať je brzo líp~6~

Já dostala notebook, tak celé odpoledne a večer jenom zkouším a zkouším, je fajn sedět v kuchyni a psát~:-D
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
13.2.2010 14:41:53
pak jsme dojela domů, taťka odhazoval sníh, teda freza a i na ledě, tak kluci před obědem řádili:o)
Poprvé tuto zimu.
Ted spočívám, mám vyprané dvě pračky, čekám na levnější proud, at se dá ta druhá sušit a čekáme mne žehlení.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 4610  [Dalších 4240 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.