| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Karviná

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 4610  [Dalších 4090 >>]
Erika, Terezka- srpen 2007 52568
23.12.2009 18:03:28
Pod stromeček balík zdraví
- vzácný poklad, jak se praví.
Lásku, štěstí, žádné hádky,
spokojenost - hezké svátky. Erika,Honza a Terka

Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
22.12.2009 20:15:15

MOni, balonky jsme už posílali ze školení z Bahence. Je to fajn, jen nesmí foukat vítr:o)

Zítra jdu naposled letos do práce, teda doufám, že nebude ledovka a nebudu si muset dovolenou přehodit. Za ledu nikam nejedu.

Monalíza 73713
21.12.2009 22:05:38

Vámoční pozdrav od nás

Ahojky...teda Silvi to jsou balony~e~,to sem ještě neviděla

Jak se jinak všichni máte?Já byla včera poprvé na bowlingu a bylo supr,akorát necítím pravou ruku:-)popíjeli jsme ledovník a papkali uzené grilované kolínko~w~mnam...
20.12.2009 18:37:18
Bych řekla, že si to i přes velký mrázz venku všichni užili. Ven šel i Dominik a ten byl utržený ze řetězu, no, není se čemu divit, je už týden zavřený doma.
Měli jsme i vzrušo, že tu máme dráty víme, ale v té tmě nebyly vidět, tak jeden, Kubíkův lampion v nich zaparkoval, ale naštěstí se teplem opět nafoukl a odletěl, hihi, směr Orlová, ale všechny jsme viděli ve vzduchu zhasnout, tak můžete být v klidu.

20.12.2009 15:57:26

Posílám jeden ledový polibek:o)

KLuci se pěkně vyřádli venku, jen teda Domča ještě nee, v pondělí začnem pozvolna:o)

Už má z nemoci jen koutky
19.12.2009 7:08:33
Sabi, gratulujiiii a máš to zase na rok nebo už dobu neurčitou.

Já mám do května a magistrát v Havířově dává pak znova na rok a pak až na neurčitou~d~

Tak uvidíme, třeba natrefím já na nějakou práci bez práci za kupu peněz a budu za to ráda!!!~t~~t~~t~~t~~t~~t~
Jarča,Sam+Nik*3/05+Karolí*4/10 40722
18.12.2009 16:12:50
Sabi,
gratuluji k prodloužení smlovy .. lehce závidím.

Já po návratu po mateřské a dvoumesíční aklimatizaci jsem dostala výpověď a teď do porodu jsem bez peněz.
Bude to docea síla.

noa dál nevím co jsem chtěla .....
sabka 47799
18.12.2009 15:49:02
Tak ještě v pondělí do práce a to už bude takové klidné a hurááá volno ~b~~b~~b~

dneska jsem se dozvěděla, že mi bude opět prodloužena smlouva tak manžílek pro mě přijede a zajdeme si někde na papání dobré ~z~
17.12.2009 16:58:58
Ahojte, my ani vánoční besídky nemáme, ale je vždy jedno dopoledne, kdy do školky chodí rodiče a spolu pečou perníčky, pak je pohoštění a pak dostávají děti školkové dárečky. Já letos chyběla:o(

Dnes jsem měla v práci dovolenou, ale moc odpačatá si nepříjdu, ráno jsem vezla Matýska do školky, pro úkoly do Orlové, pak pro dárek pro mužíčka a do Poruby k babičce na chvilku, měla to být hodina, jen teda cesta z Orlové do POruby mi trvala 50min, tak nakonec jen na půlhodinky!!!!
Pak k dr. s KUbíkem, měli jsme naplánovanou nutriční terapeutku, nejdřív nás zkoušela, co umíme, pak jsme si povídali a pak přišel dr. diabetolog, že se ptal u psycholožky, jak na tom Kubík je a že ho chválila, že asi zase začnem přemýšlet o pumpě~z~, nutriční se ještě přimluvila, navíc, že vše umíme a naopak se dověděla spoustu věcí od nás ...takže pro mne a i Kubíka ten nej dárek. Tak snad to zas nějak nepokazí~;)
Od tama jsem jela pro Matýska do školky, pak do obchodu, lékarny a domů a šup zase ven odhazovat sníh, zvládla jsem to před celou garáží, celou cestu a i před bránou:o)
Ted si spočnu a jdu na cukroví, teda už jen nepečené.~b~
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 4610  [Dalších 4090 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.