| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Karviná

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 4610  [Dalších 4080 >>]
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
16.12.2009 16:46:06
AHOJKÝÝÝ
MY LETOS KVŮLI CHŘIPCE A NEŠTOVOCÍM BESÍDKU NEMĚLI~;((

Jinak já besídky obrečím vždy)
sabka 47799
16.12.2009 10:15:36
Tak my máme besídku ve čtvrtek, já bohužel nemůžu jít ~n~~n~~n~ a mrzí mě to. Taky bych určitě slzela ~:-D Máme ovšem nejhodnější babičku na světě, takže ta jde za mě ~z~~z~~z~ a budu mít aspoň fotky a video snad taky.

Včera mi Aďka říkala, že paní učitelka jí říkala, že na besídce nebude zpívat protože to ještě neumí, myslím, že dětem by takové věci neměli říkat. A už vůbec né si dovolit říct něco na mou dceru ~q~~q~~t~
Marcelovi to radši neříkám ~2~, ale mrzelo mě to ~;((
Monalíza 73713
15.12.2009 23:30:21
Ahojky......jak se máte všechny?Já zas dneska letěla do školky na vánoční besídku...sem si po letech zas málem pobulela,jak mě to dojímalo..ti prdolci byli užasní,měli krásné vystoupení jeden chlapeček byl převlečen jako vánočni stromek a k němu chodili zvířátka a říkal ruzné básničky,zpívali,tančili ...Reneček byl za berušku~t~sem se málem počurala smíchy jak sem ho viděla v té čapečce..dostali jsme přáníčka a zlatý oříšek na stromeček co si vyráběli
sabka 47799
14.12.2009 9:38:33
Ahoj holčiny!!!

tak já teda uklizeno nemám vůbec, vypadá super můj adventní věnec uprostřed bordelu ~t~
ale tento týden se na to chystám, udělám si každý den jednu místnost a o víkendu mám klid, jdeme na narozky, tak se pak chci válet a ne něco uklízet~o~

v pátek jsme měli vánoční večírek a bylo supééér. Hrála tam živá hudba, krásné prostředí, byli jsme ve vinném sklípku v Mariánkách, naštěstí jsem nebyla jediný barbar, který pil pivo ~2~

V sobotu jsme s Aďkou pekly linecké, a v neděli zdobily, šlo jí to moc dobře, loni to bylo ještě o ničem. Jinak taky nepeču, dělali jsme to jenom tak jako že jsou ty vánoce a Aďka se na to hrozně těšila. Taky mám objednané kilo cukroví, to bohatě stačí, my radši ty řízky a salát, už se na to žrádlo hrozně těším ~b~~b~~b~
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
13.12.2009 21:26:11
Adri, děkuji:-)

MInisněhulček, no jo no, vždyt té nadílky není, však i Maty hlásil, když jsem udělala pidi a ted velkého!!!!

Docela Vám zavidím ty vánoční akce. Já jela na pohotovost s Domčou, zatím to vypadá na virovou angínu, bobek má na mandlích puchýře, ale prý dokud nejsou bilé, je to OK a bez atb.
Tak uvidíme, navečer měl 39, dostal coldrex a je mu lépe.
Jsme mu odpočítávali dny do prázdnin, že aspon trošku spočne od hokeje, nějak se mu nedaří, už dva zápasy bez branky navíc i prohráli.~;((
adriM+M+N 55217
13.12.2009 19:03:32
A jinak zima byla, ale my s tím počítali a navlíkli se tak to bylo docela v pohodě.Ale klesat teplota už nemusí!!! ~t~
adriM+M+N 55217
13.12.2009 19:02:57
Ahojík Silvi to je mini sněhuláček :-) a malému to na fotce moc sluší ~;)
My byli dnes na vánočních trzích v Ostravě a bylo moc fajn, jsme se projeli na vláčku zdarma - bylo to jen dokolečka na náměstí co je u lasa, ale stačilo ~t~ Měli tam nádherný dřevěný starý kolotoč a taky Míša nakrmil koníky. Dárky už máme dá se říct nakoupené, kromě manžela teda tomu nemám ještě nic,ale mám plány to je důležité ~:-D
Monalíza 73713
13.12.2009 14:34:28
Ahojky..já nešílím....uklizeno mam už dávno a péct nepeču...sem si cukroví letos objednala..takže nedělám lautr nic~z~

Sem se šla podívat na naměstí na zabíjačku a pěkně jsem vymrzla,teda dneska pěkná kosa a to má ke konci tydne byt i - 20~e~
13.12.2009 13:47:28
Tady jeden pozdrav od nás:o)

11.12.2009 18:31:39
Jarko, gratuluji i tady~x~ a moc Ti přeji krásnou zdravou holčičku, i když tři kluci taky nejsou špatní~t~

Ivetko, mám lampion přání, jen jsme Ti ho nechala v práci, nějak mi nedošlo, že už je víkend, bylo tam bez Vás dvou nějak smutno. Navíc jsem stříkala hvězdy p. Rozbrojové, tak se tak nějak zastesklo.
KLukům jsem pouštěla videa z fotáku, jak jsme je pouštěli na Bahenci, takže budem pouštět určitě dřív než na vánoce.
Však to by ani Ježíšek nestihl vše zajistit~t~

Havířov, myslím, že program tam máte super, mrzí mne, že akce nestíhám s dětma, nestihnu pro ně zajet a přivézt zpět:o(

Ale dnes p. ředitel říkal, že jsou lidé nespokojení, že to není vánoční program, mají namysli ty koncerty, to se fakt člověk nezavděčí, nevím zda čekají, že ABBA má tolik koled~o~
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 4610  [Dalších 4080 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.