Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
8.10.2009 18:02:29
ááách ten češtin
![]() |
|
|
8.10.2009 17:46:34
Ahoj Hani ,jak se vbede....já už vás hlky nevidšla....si budem vzácné a víkend v Lomné prodrbem v kuse:o)
|
| H&N&L | 41551 |
|
|
8.10.2009 13:28:45
Silvi já už taky začla tvořit, ale nějak mi to letos nejde....nelíbí se mi číselníky :(
|
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
7.10.2009 21:31:51
mám hotový první měsíc do nového kalendáře:o)
![]() Tak šup, kde jsou další tvořilky:o) Jinak Maty je už snad OK, zítra jdem na KO. Dnes jsem tu dýni dlabali, teda nejvíc já:o) |
| Monalíza | 73713 |
|
|
3.10.2009 15:57:41
Silvi....tak at se Maty brzo uzdraví....chjo...dej pokoj angína je pěkný hnus a antibiotika musí být...já jsem taky často od dětství angínová.
|
|
|
3.10.2009 12:57:16
MOni, kolidní stříbro, a jiné podobné věci,...jsem zdravotník, totiž šílený odpůrce vědecky neprokázaných věcí:o)
Ale pokud mi někdo ukáže výslekdy, nejlépe i pozitivní ohlasy blízkých jdu i do šíleností. Jinak jak já říkám, mé děti nejsou pokusní králici ![]() |
|
|
3.10.2009 12:52:29
Ivetko, tak to mám poznačené dobře, jsi mne zmátla oslavou ted:o) Je mi jasné, že sjte to potřebovali dát dohromady s šichtama.
Moni, Maty má opět nagínu, ořijela jsme před chvíli z pohotovosti, byl tam přímo dětský přes tyto potvory, říkal bohužel, že atb musí dát, že tam má už čepy, tak dostal silné, sumamed. Doporučení k výtěrům, nejlépe celé rodiny a zkonotlrovat u něj i moč. Doporučil nám martany s oligosacharidy. HIhi, levnější forma než u dr. Biolkové, ale pokud mi někdo zaručí, že by mu to mohlo, klidně za to tisícovku dám. Bohužel má angínu opět po měsící:o( A Ivetka, co u mne dělá? NOsí snídaňku, vaří kafíčko,... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nene, dělá to, co já. Je moje pravá ruka a musím říct, že moc šikovná. ![]() POmáhá klientům s prácemi v dílnách, připravuje jim nové motivy, učí je nové věci, vůbec se jim snaží pomoct se do dílen dostat, což znamená, jít za nimi do bytečku, pomoct přesunout na vozík a přivézt je a pak naopak:o) Být jim vždy po ruce, podat, přidržet, opravit, poradit, vybrat barvu,... |
| Monalíza | 73713 |
|
|
3.10.2009 10:15:14
Ahojky
Ivet....a jakou práci u Silvínky děláš?To je fajn,že se ti tam líbí ![]() ![]() Jo a byteček jsem trochu nafotila,mam to ale v mobilu,Renek mi to musí hodit do pc ještě jsem to nedělala.Včera přišel trochu v opilecké náladičce dostal príma zakázku,bude dělat až do března v zoo tak je rád,že ma zajištěnou práci na zimu![]() Silvi.....to je hruza...pořád maš dětičky nemocné..neslyšela jsi o Koloidním stříbru?Na jedné diskusi si to strašně chválili,tak jsem to koupila...i recenze to mělo dobré...je to uplně skoro na všechny nemoci.....je to něco jako přírodní antibiotikum |
|
|
3.10.2009 10:06:23
Silvinko,
narozky mám 15.10 děkuji za přání ![]() klukům posílám pohlazeníčko....snad budou brzy fit ![]() a šéfko ti budu říkat stejně.... ![]() to mi je jasný že mi Markétka nasadila laťku vysoko...uvidíme uvidíme |
|
|
3.10.2009 7:47:56
J0je, to se nějak blbě zkopčilo:o(
Penízků tam byla kupa a taky přání:o( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.