| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Karviná

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 4610  [Dalších 3840 >>]
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
8.10.2009 18:02:29
ááách ten češtin~f~
8.10.2009 17:46:34
Ahoj Hani ,jak se vbede....já už vás hlky nevidšla....si budem vzácné a víkend v Lomné prodrbem v kuse:o)
H&N&L 41551
8.10.2009 13:28:45
Silvi já už taky začla tvořit, ale nějak mi to letos nejde....nelíbí se mi číselníky :(
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
7.10.2009 21:31:51
mám hotový první měsíc do nového kalendáře:o)

Tak šup, kde jsou další tvořilky:o)

Jinak Maty je už snad OK, zítra jdem na KO.
Dnes jsem tu dýni dlabali, teda nejvíc já:o)
Monalíza 73713
3.10.2009 15:57:41
Silvi....tak at se Maty brzo uzdraví....chjo...dej pokoj angína je pěkný hnus a antibiotika musí být...já jsem taky často od dětství angínová.

3.10.2009 12:57:16
MOni, kolidní stříbro, a jiné podobné věci,...jsem zdravotník, totiž šílený odpůrce vědecky neprokázaných věcí:o)
Ale pokud mi někdo ukáže výslekdy, nejlépe i pozitivní ohlasy blízkých jdu i do šíleností. Jinak jak já říkám, mé děti nejsou pokusní králici~;)
3.10.2009 12:52:29
Ivetko, tak to mám poznačené dobře, jsi mne zmátla oslavou ted:o) Je mi jasné, že sjte to potřebovali dát dohromady s šichtama.

Moni, Maty má opět nagínu, ořijela jsme před chvíli z pohotovosti, byl tam přímo dětský přes tyto potvory, říkal bohužel, že atb musí dát, že tam má už čepy, tak dostal silné, sumamed. Doporučení k výtěrům, nejlépe celé rodiny a zkonotlrovat u něj i moč. Doporučil nám martany s oligosacharidy. HIhi, levnější forma než u dr. Biolkové, ale pokud mi někdo zaručí, že by mu to mohlo, klidně za to tisícovku dám. Bohužel má angínu opět po měsící:o(

A Ivetka, co u mne dělá? NOsí snídaňku, vaří kafíčko,...~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~

Nene, dělá to, co já. Je moje pravá ruka a musím říct, že moc šikovná.~R^
POmáhá klientům s prácemi v dílnách, připravuje jim nové motivy, učí je nové věci, vůbec se jim snaží pomoct se do dílen dostat, což znamená, jít za nimi do bytečku, pomoct přesunout na vozík a přivézt je a pak naopak:o) Být jim vždy po ruce, podat, přidržet, opravit, poradit, vybrat barvu,...
Monalíza 73713
3.10.2009 10:15:14
Ahojky

Ivet....a jakou práci u Silvínky děláš?To je fajn,že se ti tam líbí~R^~R^~R^Jo a byteček jsem trochu nafotila,mam to ale v mobilu,Renek mi to musí hodit do pc ještě jsem to nedělala.
Včera přišel trochu v opilecké náladičce:-)dostal príma zakázku,bude dělat až do března v zoo tak je rád,že ma zajištěnou práci na zimu~z~

Silvi.....to je hruza...pořád maš dětičky nemocné..neslyšela jsi o Koloidním stříbru?Na jedné diskusi si to strašně chválili,tak jsem to koupila...i recenze to mělo dobré...je to uplně skoro na všechny nemoci.....je to něco jako přírodní antibiotikum
3.10.2009 10:06:23
Silvinko,
narozky mám 15.10
děkuji za přání~x~

klukům posílám pohlazeníčko....snad budou brzy fit~s~

a šéfko ti budu říkat stejně....~t~

to mi je jasný že mi Markétka nasadila laťku vysoko...uvidíme uvidíme
3.10.2009 7:47:56
J0je, to se nějak blbě zkopčilo:o(
Penízků tam byla kupa a taky přání:o(
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 4610  [Dalších 3840 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.