Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
3.10.2009 7:18:02
teda Ivetko a kdy teda máš narozeniny?
Hihi, tak já Ti popřeji jako rodina, taky dřív:o) ![]() Pak někdy i osobně:o) Jinak já jsem dnes vzhůru od půl 4 s Matýskem, opět horečkujeme, měl 39,3!!! MNe z toho picne, v září měl angínu, minulý týden nachlazení, od čtvrtku už vypadal OK a dnes toto. No asi se plácnu přes kapsu a jdem do posilování imunity. Jsem z toho docela špatná, loni už chodil taky do školky a byl OK, mám pocit, že snad jen dvě angíny. Ivetko, jsem ráda, že se TI u nás líbí. Musím Ivetku pochválit, hned první den byla na klienty sama a super to zvládla, myslím, že se líbí i klientům a to brigádnice před ní nastavila hodně vysokou laťku. ![]() Jen by mi mohla přestat říkat šéfkoooo! JInak dostane padáka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
2.10.2009 18:12:41
Ahojky......
Moni doufám že fotíš a dokumentuješ a my uvidéme proměnu....před a po ![]() já vařím peču....pomalu na zítra....bude tu rodinka trochu předčasně na moje narozky, pak nám to nijak nevychází..... taky hlásím že se mi v nové práci (brigádě) moc líbí...se nedivím Silvince že je z práce nadšená, jsem ráda že jí tam můžu pomoct, klientky jsou moc fajn, mají krásné prostředí, a řekla bych že se pro jejich spokojenost dělá maximum.... tak pá a hezký víkend |
| Monalíza | 73713 |
|
|
1.10.2009 13:13:01
Ahojky
Jak se máte?U nás pořád děs běs binec snad se z toho do vánoc vyhrabem,škrábali jsme i obývák a Renek dělal oblouk ísto dveří..no bordel navíc,ani nemá cenu moc uklízet,neb se všechno stejně roznáší.Ted by mi docela bodla školka...pořád je rozkopaný pokojíček ....a babičky no comentHlásím 12kg dole už mi padá spodní prádýlko![]() Ježíš to jsou idioti..já dala malého spát a oni nam řežou balkon ![]() |
|
|
30.9.2009 17:34:52
Tak ona raději přijede později
![]() Nene, stejně tam budu asi až na 6,30, Kubík potřebje jet do školy. Uvidím, zda se nad ním smiluji:o) A Domča zase teplotu, ale už ne tolik, ted jen 38,1!!! |
|
|
30.9.2009 17:30:47
Sakra že mně to nenapadlo...ale ona bude zítra v práci dřív...že by to nachystala ona mi?
|
|
|
30.9.2009 17:28:33
Ivet a co ji nějak uplatit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Už to vidím, snídaňka nachystaná před jejím příchodem, kafíčko akorát teplé,.... ![]() |
|
|
30.9.2009 17:23:38
ááále jedna kamarádka mi dohodila brigádu.....tož uvidíme co se z toho vyvine...příjemné prostředí...milí lidé, jen šévky se bojím.....bojím
![]() |
|
|
30.9.2009 17:22:09
Ivetko a kde???
![]() Se mne dnes ptal známý, co nám dělá střechu, zda by mi nemohl nosit přes zimu v práci tašky Že umí i háčkovat a vyšívat,....., jsme mu řekla, že měl přijít o pár dní dřív![]() ![]() |
|
|
30.9.2009 17:04:43
Já nepracuji:
spočívám.....měla jsem uklízecí den...v sobotu slavím narozky...tak ať mám vše tipťop....... když zítra a pozítří brigádničím ![]() |
|
|
30.9.2009 16:51:48
jsme to nějak nechtíc ukonila-
Domča mardí, ale dnes je už OK, včera večer měl i 39,5horečku, jsem měla namířené ráno k dr. Ale přes noc to šlo už dolů, ted přes den má max 37,5, tak asi virozka, nic víc nemá. Maty nějak soplí, jinak OK. Tak snad to bude vše. Asi jsme to v to pondělí jak bylo vedro přehnali venku. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.