| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Karviná

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 4610  [Dalších 3810 >>]
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
22.9.2009 20:22:54
Haničko, super foto~R^

Eri, já néééé~t~ já až v říjnu

Janičko~s~~s~~s~~s~ snad už bude líp...jen a jen líp

já mám zasebou pár pracovních dní, jsem zas vytočená, dnes jsem zjistila že jako brigádník mám nárok ke každé odpracované hodině mít jako bonus 10 kč na solárko...to mi nikdo neřekl...jsem se mohla opalovat~:(
witoszka 40543
22.9.2009 18:31:52
Taky gratuluji oslavenkyni k narozeninám, Silvinko hodně štěstí, zdraví a ať ti tví chlapi dělají jen a jen samou radost~x~~x~~x~.

My toho teď máme docela dost, Maty měl před týdnem zase záchvat, takže celý kolotoč začal odznova. Bylo to hrozné, ale už je to zase naše usměvavé sluníčko!

Hani super fotka, máš nádhernou úrodu ~R^!!!
Erika, Terezka- srpen 2007 52568
22.9.2009 18:28:33
Ivet..vše nej nej nej..hodně zdravíčka,štěstíčka a lásky.
H&N&L 41551
21.9.2009 22:26:48
Silvinko tak nejdříve vše nej nej k narozeninám, ať Tě ti tvoji chlapi poslouchají, a hlavně poslouchej i Ty je :)))

Jinak u nás byl krušný víkend, Neli si v sobotu od rána stěžovala na bolest hlavy a po obědě začla zvracet, tak jsme jeli na pohotovost. Dr. ji prohmatala bříško, krk i hlavičku. Prý silnější viroza. Naordinovala nám kolu s ledem a smectu. A zabralo to tedy hned, přestala zvracet.

Takže letošní léto bojujeme s imunitou.

dnes jsme tvořili z mé oooobrr úrody dýniček
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
21.9.2009 18:15:07
Ivetko, děkuji~x~~s~

ŽIvotopis, no já bych to jak Sabka nedělala, mají to tak všichni, tudiž stereotyp který nezaujme, nicméně Sabince pomohl~t~~t~~t~~t~~t~

V dnešní době musí životopis zaujmout, třeba manžela s kupice vybrali i právě proto, že napsal, že je šťastně ženatý~;).

Já tam mám psané, že mometálně dělám managment 5členné rodině:o), což je taky zaujalo, teda mimo jiné, jasně, že školy, praxe,....se nedají napsat zaujatě.

Jinak já srazíkovala ze základky v pátek, bylo fajn, v sobotu bruslení s Matym, Adri, Maty to zkoušel už loni, ale spíš chodil, než bruslil.
V neděli měli zápas, prohráli 14:3, Domča dal dva goly a na jeden přihrál. Pak jsem chystala oběd pro gratulanty, oslava, pak ještě grilčení u známých a šup do hajan. Zase mám alergii~q~ Jsem z nich totálně unavená a dnes v práci, pekli jsme po obědě, zítra k nám příjdou Havířovské babky, tak at pro ně něco máme. Do toho mi přišli přát, jedna klientka se pak rozplakala.~f~~s~
sabka 47799
21.9.2009 10:39:53
Ahoj holčiny!

my byli v sobotu na bowlingu pak jsme si skočili do Koliby, bylo fajně ~v~~v~~v~

Ivetko, já si životopis udělala na prace.cz, je to hrozně jednoduché, s kolonkami a automaticky se to rozešle kam potřebuješ jenom zaklikneš a už jim to jde ~z~

já se omlouvám že píšu tak málo, ale vlastně ani není co, ale čtu vás pořád a vše! ~x~~x~~x~
21.9.2009 6:45:49
Silvinko

Rok po roce léta běží,
zastavíš je ale stěží.
Nedělej si z toho nic,
že je Ti zas o rok víc.
Hodně štěstí, hodně zdraví,
když je co, tak ať se slaví.
Přibývají Ti vrásky na čele?
Zas těžší je vstát z postele?
Občas Ti taky srdce buší?
Zachovej klid, Tobě ty vrásky sluší!
Všechno nej přeje~x~~x~~x~
Erika, Terezka- srpen 2007 52568
20.9.2009 14:10:39
Ivet,jj od pondělí do pátku. Ale víš jak to je,člověk může být rád že tu práci má..i když jsme momentálně na základních platech,tak super plat co býval už to bohužel nebude. Krize je opravdu všude,tak snad rychle přeletí
a bude líp.

Včera jsem byla na srazu ze základky po 18-ti letech...no prča,naštěstí ale jsem některé viděla nedávno a ostatní se moc nezměnili.
V osmé třídě nás do tříd rozdělili podle prospěchu,takže to byl maras..že jsme byli rozhozeni..tudiž naše stránky spolužáku a sraz byl ze všech 3 tříd.
Přišel tam i kluk a toho snad znali jen 2.. jsme se tomu celkem dost nasmáli..každý kdo přišel.. a ty jsi kdo?? no příští sraz už ho snad poznáme~t~~t~
20.9.2009 11:26:13
Andy,
já už plánuji sestavit životopis tak půl roku a furt né a né ho zkoulet...tož hotovo...

Silvinka ho má super, vtipně vyvedený, fakt zaujme...to já tak vtipná nejsem~t~

ale díky jejím postřehům a radám není tak strohý jak jsem původně chtěla
20.9.2009 11:16:33
My se nechystáme, já moc nemusím davy lidí.....sestra byla v pátek, měla možnost V.I.P vstupenky...Tak to jsem jí říkala že bych braa ,ale tlačit se s prckem v davu ~a~

Včera jsem uklidila bazén, tak my už se budem čváchat zase jen v Bohumíně~;)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 4610  [Dalších 3810 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.