| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Karviná

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 4610  [Dalších 3800 >>]
adriM+M+N 55217
20.9.2009 9:57:12
Já už se docela těším do Wisly,ale tam chodíme až tak kolem vánoc vždy. Teď jsme ještě vymáchaní z koupališť a pondělky chodíme na plavčo.
Ivet já už mám životopis taky sesmolený:-)
Holky a do Mošnova se nikdo nechystáte? My pořád zvažujem, malý by byl nadšený,ale bojím se toho kraválu,je to tam docela mazec.
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
20.9.2009 8:02:41
Silvi, tak to budeš mít při jednom svozu na hokej, kdyby chtěl hrát fotbal, zas bys musela jinde~t~

Eri, děláš od pondělí do pátku?

Andy, super počasí na Zoo......příště si musíte vzít motorky taky~t~

my byli na bazéně a super...bylo tam nějakých 20 lidí, děcka se vyblbli, my s muže prostřídali v plavání každý dal 6 bazénů....jen s odpoledného sekání nebylo nic ,mužík šel pomáhat sousedovi s plotem....tak jsem nechala děti venku vyblbnout a dělala jsem si nehty......

večer pak za velikééééé pomoci Silvinky jsem zkoulila nějaký životopis....konečně....

Silvi mooooc díky~x~~x~~x~
adriM+M+N 55217
19.9.2009 22:25:44
Ahojky,
Silvi malý už chce taky hokejku a puk, bydlíme u stadionu,tak pořád říká,že tam bude hrát hokej jak jdeme kolem:-) Ale už se těším až si tam s ním půjdem zabruslit - snad příští zimu...Já tam chodila jako puboška pořád, sobota, neděle, první i druhý bruslák~t~
Ivet ty děti jsou bystré a jde vidět,že Ali obzvlášť~t~
Eri ten přístup by mi taky vadil,si ani nedokážu představit,že bych nevěděla co tam prcek dělá,i ve školce přece tohle učitelky diskutují ne?
My dnes byli v zoo v Ostravě konečně - tento rok poprvé, vzali jsme malému motorku,protože on za ruku nechodí~q~ a málem jsme to projeli za 5 minut s ním~t~ Pořád letěl jak blázen,jen jsme ho brzdili a jednou nám ujel z kopce jak se jde k žirafám a slonům~a~ A každý druhý se nás ptal jestli patří k nám ten co tak peláší dolů,asi jsme měli vzít jiné vozidlo~a~ Ale jinak bylo super,zvířátka se předváděla~R^
Erika, Terezka- srpen 2007 52568
19.9.2009 12:28:32
Ivet, Aliho hlášky jsou prostě super ~R^~R^
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
19.9.2009 9:51:17
Ahooooj,
Eri, taky by se mi to nelíbilo~o~
A já měla v práci taky krizovku, ale hned cca 3den~t~
Ted je to úplně v pohodě.~R^

Já dnes byla na treningu s Domčou a vzala i Matýska, strašně tvrdil jak chce, celou cestu v autě volal, že nechce bruslit. I při obouvání bruslí, nakonec "vlítnul" na led a bruslil, tlačil mne, vždy tak cca 10 min a šel se posilnit, nakonec cca 15 min bruslil sám se židlí, moc mne překvapil, ale stále říkal, že bruslit nechce~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~, když jsme po hodině vyzuli brusle, tak mi řekl, že bude hokejistou~:-D
Nakonec pro něj přišel trener a měl si za bruslení vybrat hračku~R^
19.9.2009 8:21:28
ještě na pobavení včerejší Aliho perlička~t~

vypil čaj a říká tak už jsem to VYCHLASTAL......

Říkám mu Alí jak to mluvíš,to se neříká.....jeho odpověď

Říká...babička to říká, že děda pořád chlastá to pivo~a~~a~~a~
19.9.2009 8:05:55
Ahoj...všem

Míťulko,
no že se ukážeš...jak se máš holka....

Moni,
pevné nervy přeji, zas to pak budete mít nádherné...

Eri,
ahoj po delší době...máš omluvenku jako pracující~;)
tak snad bude ředitelka vstřícnější...chápu že chceš s nima mluvit mít přehled co a jak...to je samozřejmost...vždyť ti hlídají dítě...né nějakou věc~d~ super že se ti v práci daří

mizím...vyrážíme na bazén, pak skáknem s těmi boty a hurá ven...vypdá to že bude krásně tož je třeba toho využít....uklidit bazén, poséct trávu a pak kafíčko a pohodička venku....tchánovci nám na víkend odjeli...tož toho využijem a užijem si klidu
~t~
Erika, Terezka- srpen 2007 52568
18.9.2009 22:03:58
Ahoj holky..je to se mnou děs běs co? se ani neozvu.
Jak se jinak máme? do práce,z práce.. chvilka s malou,koupání a tulení v posteli.Takže žádné šílené novinky.
V práci je to fajn.. ta práce mě fakt bavíí,akorát třetí týden byla asi menší krize,byla jsem dost unavená,ale to bylo určitě tím zvykáním.Teď už je to fajn.

Malá pokud není doma s Honzou je v jeslích..vůbec nebrečí,nestěžuje si..tak snad to tak i bude.Akorát mě tam štvou ty sestry,na cokoliv se jich ptám tak jen mezi dveřmi..a jde vidět,že se se mnou prostě bavit nechtějí,hned zavírají dveře..to se mi opravdu vůbec nelíbí. Chápu,že toho asi mají dost..ale to mě tak nějak nezajímá. Ve středu je tam den otevřených dveří..my tam budeme..tak to tam, nejspíš paní ředitelce řeknu,čekala bych nějakou zpětnou vazbu,ale možná to tak prostě nefunguje,nevím.

Jsem se rozepsala,co?? papa ~2~~2~
Monalíza 73713
18.9.2009 20:48:11
ahojik....hlásim se z prvního prašného dne.....to je děs...budu mit ještě měsíc co dělat než to dám dokupy..aspon bude tělocvik...dneska jsem si dala rychlou chuzi s kočárem hodinu a pul~R^snad zas nějaké kilčo spadne.....malého už nevozím,ale jela jsem na šumbark a chtěla jsem at se malý prospí aspon chvíli,když ma ted režim narušený
Miťa,Max 1/00,Kačenka 4/05 28271
18.9.2009 18:27:42
Ahoj Silvi, můžu tě ujistit, že pokud chodí na ZŠ Mládí,tak tam je skvělá paní spec. pedagožka Mokrášová, která právě takto chodí do tříd a pozoruje děti. Max má papírově potvrzenou hyperaktivitu a paní Mokrášová ještě zjistila, že je disgrafik. Chodil k ní pravidelně skoro 2 roky a nějaké výsledky máme. Teď tam už nechodí, je ve 4. třídě. P.Mokrášová má sama poruchy učení, ale je vážně dobrá.
Omlouvám se za případné chyby ~;)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 4610  [Dalších 3800 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.