Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
14.9.2009 19:25:12
Všechny moc zdravíme!
Alexkovi to sekne ![]() U nás vše při starém, teda ne Dominik poprvé ve své "kariéře" ve své věkové skupině vyhrál, moc/cca 19-21/ ku dvěma , Domča dal 4 goly, konečně byli i rodiče šťastní![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Matýsek už je OK, zítra jdeme na KO, budou mu brát i krev, tak jsem zvědavá, jak to zvládne, pak jdu do školy řešit za prvé Domčové neduhy/seznámit p.u. s jeho hyperaktivitou, které si určitě všimla/ a jeho poruchu soustředění, už"sklízí" úrodu. Jsem nějak doufala, že už na tom bude lépe, bohužel není![]() Kubík, ten tvrdí, že vše v pohodě, not o jsme zvědavá ![]() Čekám, až se mi ozve pán ohledně sensoru, kdy ho Kubíkovi zapojíme....snad tím něco vyřešíme, teda zjistíme, co a jak ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
13.9.2009 12:05:09
Ivet
![]() ![]() ..ty jooo ,tomu to nějak narostlo..pořád neměl skoro nic a ted takové háro...tak se konečně na něm vyřádíš .Malý naštěstí vydrží sedět,je už stříhaný aspon 20x...to Denis byla do 2 let plešatá Já ještě pomalu vyklízím,to nemá konce ![]() |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
13.9.2009 11:00:21
kde se touláte?
u nás nedělní siesta, mužík spí po noční a já si vzala Aliho do "parády".... ![]() jehoo udržet v klidu u stříhání je nadlidskej výkon ![]() ![]() ![]() |
|
|
12.9.2009 20:35:20
tak tu bych nedala...destiláty nepiju...takový čaj s rumíkem
![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
12.9.2009 19:31:48
Jejda Ivet,tak se pěkně vylež a dej si slivovičku na zahřátí
.... |
|
|
12.9.2009 19:11:03
Tak já se dnes ani nepřevlíkla z pyžama
![]() není mi dobře, polehávám...taková jsem, celá divná ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
12.9.2009 15:19:54
Ahojky....tak my dneska šmejdili po ikei,jeli jsme pro zábranu na postel..malý už 2x spadl..sice do peřin,ale i tak knourá.
Bordel mam doma,jako by jsme se stěhovali všechno musím vyházet z obývací stěny,neb brácha si ji bere....tak třídím a jen lítáme do popelnice..to je děs ,co člověk všechno nasbírá![]() Dneska jsem zase jezdila a supr...a konečně na větším placu a s děckama.....jeli jsme s té ikei ,tak sem využila příležitostMám další kilíčko dole jupí....celem už 9 kg ![]() |
|
|
11.9.2009 18:31:24
Tak, my jsme pravidelnými návštěvníky Pusteven....
když jsme neměli děti jezdili jsme s přáteli....pak se Sany ,a teď po delší pauze(naposledy jsem byla když jsem čekala Aliho) ale Alex moc nenachodí...tak jsme to u sochy otočili zpět, to San v jeho věku došla ááááž nahoru ![]() Je tam super výlet ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
11.9.2009 14:44:49
Ahojky....Ivet...super výletík,na Radegastu jsem ještě nebyla
Já strašně ráda výletím,Renek bude mit volno ,tak snad někde vyrazíme i když nevím....mame už na věžáku lešení,je třeba vyházet plno věcí..za týden nám začnou bordelit v bytě![]() To je supr s tím ježděním a to jsi taky měla obavy a vidíš jak to pěkně zvládáš ![]() ![]() .Já se těším,zítra snad Renka ukecám na nějakou tu jízdu zase..Silvi....to museli být babrlata a dědouškové radost s těch pejsku,jde vidět,že každé zpestření v DD je pro ně radostné a jsou štastní jako děti. |
|
|
10.9.2009 20:20:17
Ahojky.....jak se máte ,my fajn, mužík měl volno tak jsme si užívali návštěv a výletů....
![]() ![]() ![]() ![]() Moni, šikulka s ježděním...jen tak dál, já zatím stále "válčím", ale v dobrém slova myšleno co potřebuji vyřídím si sama, zajedu.....už se nijak nestresuji kde budu parkovat, jestli bude moc aut.....zatím problém nenastal, snad ani nebude.......čekala jsem to ježdění těžší za posledních 10 dnů jsme s velkým autem jeli jen jednou, a to na Pustevny...jinak jezdím já Silvinko, super fotečky, super nápad s pejsky |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.