Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
10.9.2009 7:05:42
Visit www.moblyng.com to make your own! Teda naši klienti byli štastní, zářila jim očka, jak malým dětem, co dokážou pejsci:o) A kdo znáte Lucku, tak ji musím pochválit, fakt byla šikovná!! |
| Monalíza | 73713 |
|
|
8.9.2009 20:56:05
joo..a z postele malý včera nespadl,akorát za mnou přišel ve 3 ráno,at ho dám do postýlky...dneska nebyl čas,ale zítra poletí k popelnici.Dneska automaticky cupital do poschodajdy a dokonce nechtěl dudlík
..devět už jich sám vyhodil,tak čekám ,že i ten poslední poletí![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
8.9.2009 20:05:01
Holky....tak jsem dneska měla druhou jízdu i jsem i řadila..no super
dneska jsem se vubec nebála a Renek mě jen a jen chválí..prý na druhou jízdu jezdím jak profík,ani mi to nikdy nechcíplo...no jsem nadšená a baví mě to čím dál víc![]() |
| Evik,Ondi 9/05+Barborka 10/08 | 28284 |
|
|
8.9.2009 19:16:59
Ahojky. Děkuji za hledání. Dneska mi kamarádka jeden starší věnovala, že už jej nepotřebuje, tak že si ho mám odvézt. Takže ho mám darem a malá z něj krásně pije.
|
| Monalíza | 73713 |
|
|
8.9.2009 15:28:15
Evi..ještě sháníš ten hrnek?Nevím jestli je to ono a jestli se ti to vyplatí..našla jsem toto na mmb
http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=25844986&tab=0 |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
7.9.2009 22:01:40
Moni tak u nás je zábrana nutná,Míša padá i z letiště,on sebou neskutečně mele ze spaní
![]() Tu přihrádku určitě nemáš, to je právě specialitka těch phillipsek Proto jsem se rozhodla pro ni,ony jsou téměř stejně dělané jak tefalky,akorát to mají navíc,jsem trošku studovala než jsem si vybrala.![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
7.9.2009 21:46:29
Adri..to je dobrý,že tam maš přihrádku...to ani nevím,že existuje..možná ji mam taky a nevím o ni
![]() Tak jsem dneska šoupla malého do poschodajdy,tak uvidíme jestli spadne nebo ne ,zábranu jsme ještě nekoupily a uvidíme,možná ji ani nebudem potřebovat,zas si říkám,že Denča taky přežila bez ní a to měla 2 roky a spala na válendě...a to v postýlce cestovala jak hrom,ale v posteli ležela na jednom mistě jak přikovaná![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
7.9.2009 19:34:11
Jé díky,tak tyhle recepty mi přišly mailem určitě z mmb už dávněji. Tak to mají určitě zkopčené z té dámy
Akorát mi tam trochu chybí recepty na ryby,ty se chystám udělat zítra,ale to je stejně nejlepší asi jen okořenit a udělat tak na přírodno...U nás bude zase problém s manželem,ten moc na ta dietní jídla není,ale on teď měl od soboty trochu střevní potíže nejspíš z nějakého jídla,tak zítra bude muset ![]() Jsem se dívala,že mám jako jedna z mála phillips, se mi tam líbí dole přihrádka na vložení koření,že to jídlo více provoní údajně.. |
| H&N&L | 41551 |
|
|
7.9.2009 16:42:10
DR. Biolková byla má dr. a je od narození i Nelinky. Je skvělá!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.