Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monalíza | 73713 |
|
|
6.9.2009 22:04:15
Ivet
![]() ![]() jsem slyšela ,že to neni dobré si na auto dávat tu nálepku Z...že pak schválně dělají naschvály atdTak ted jsem došla z Chinasky a bylo supr šla jsem sama s kámoškou,potkali jsme plno lidí a pěkně si zařádily,vyskákaly jak zamlada ted mě boli nohy bylo fajn...sem se cítila jak puboška![]() |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
6.9.2009 15:59:22
Moni,
seš šikula že to zkoušíš.... já se s Richardem nebojím...třeba s tchánem mám smrt v očích ...a to je řidič z povolání, jezdí smrtelně pomalu ![]() já si jedu tak abych se cítila dobře, parkuji třeba dál od místa kam jedu ale zato tam kde vím že zaparkuji, myslím že až se otrkám budu parkovat blíž a blíž ![]() já tvrdila že budu jezdit maximálně 50...a jak si tak jedu do Bohumína koukám a na tachometru 100 ![]() Kámoš mi chtěl strhnout samolepku začátečníka říkám mu ...nech mi to dala jsem si jí tam schválně....když pojedeš a uvidíš ZAČÁTEČNÍK -DÍTĚ V AUTĚ A ještě babu za volantem...co uděláš...on říká no předjedu tě a ujedu ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
6.9.2009 14:56:08
Já se taky bojím...při každém přibrždění auta z vedlejší chytám Renka za nohu a panikařím..........ale ted mě to nějak přechází,musím být tvrdá a né srágorka
já mam strach i jakého budu mit učitele..nerada se seznamuju s novými lidmi atd..no musím to překonat,nedá se nic dělat,když budu chtít byt nezávisla na Renkovi |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
6.9.2009 14:31:56
No já to myslela,že bych se já bála jet s malým jako řidička. Taky samozřejmě jezdíme pořád s ním,kam bychom ho taky dávali
![]() Ale já jsem pacient, já se fakt toho ježdění bojím jako čert kříže. |
| Monalíza | 73713 |
|
|
6.9.2009 14:24:29
Malý je v autě uplně v klidu,kdyby jsme jeli do tramtárie,tak sedí a mlčí a čučí...je zvyklý sedět vzadu sám..nikdy jsem u něho neseděla ani když byl mimino....takže v pohodě,akorát mu vrtalo hlavou ,že za volant lezu já
..spíš se polekal,že jsem zvíšila hlas jak sem volala ,že se bojím...ale pak byl v klidu a ani nepípl |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
6.9.2009 14:07:22
No Moni my nemít lístky koupené už v poledne jak jsme šli na tu Majdu- to tam bylo málo lidí, tak bychom odpoledne už nešli. To tam bylo šíleně moc lidí, řady jak blázen a mohli jsme projít bokem když jsme měli lístky.
Ty večerní koncerty jsme nezvládli - nemáme hlídání. To No name je docela bry dnes, ale já bych radši Haberu ![]() ![]() A s tím ježděním jste dobré holky, Moni já bych s malým takhle nemohla, musela bych ho někomu nechat, i když je mi jasné,že tam kde jste jezdili, to nebezpečné nebylo ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
6.9.2009 13:29:20
Ahojky při neděli
Adri ...krásné fotky ,my jsme chtěli jít včera na Nazaret,akorát Renkovi bylo blbě ,tak jsme nešli,ale všechno jsme slyšeli randál to byl pěkný až do 1 rána,dneska chcem jít na No Name a ChinaskiDíky za pochvalu dortíku Ivet..no vidíš jak ti to jde to ježdění,jsi šikula ![]() ![]() ,mě dneska Renek vzal na takové maličké parkoviště,ještě na něm stály 2 kamiony,tak sem měla smrt v očích...naposledy jsem seděla za volantem snad před 20 lety a to ještě omylem .....tak mi vysvětloval co a jak a já jezdilááááá![]() ![]() ![]() dokonce jsem objíždela i ty kamiony a dostala jsem od Renka pochvalu,prý napoprve dost dobrýýý...hurááá....akorát uplně poprve jak sem se rozjela ,tak přede mnou plot,tak sem odfukovala a drmolila,že se bojím....a malý na zadní sedačce se taky bál,že řídím já...tak sem se musela krotit.....ale ppak už mi to šlo v klidu,jedna básen.. |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
6.9.2009 11:30:54
![]() supe fotky... my v včera zvládli procházku, kafíčko, pokec.... dnes děti maximálně "vypustím" okolo baráku ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
5.9.2009 20:23:53
Pár fotek z dneška:
![]() ![]() ![]() ![]() fotila jsem v režimu sport - protože byl pořád v pohybu a docela děs, není to vůbec čisté.Ale bylo supééér. Moni byli jste? Tam byl docela problém vůbec někoho najít... |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
5.9.2009 14:52:42
Moni super dortík!
![]() Tak to je fajn, zase budete mít vše nové, to bude stát za to S plovoučkou neporadím, my máme jen v kuchyni a chodbě, já potřebuji teplo od noh,nesnáším doma chodit v papučích natož v ponožkách![]() My se už byli podívat na Majdu, skoro jsem ji nepoznala,v té tv vypadá tak nějak jinak ![]() A řekla bych,že malý ji taky nemohl poznat.Když už máme koupený lístek, tak půjdem asi i odpol.,ještě jsme malému slíbili kolotoče. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.