Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
7.9.2009 15:31:01
Moni můžeš mi poslat odkaz na ty parní recepty na dámě? Já tam vůbec nechodím a teď jsem jen najela na ty stránky a nějak to tam nevidím
![]() Už se těším až ho otestuji,zatím jsem ho umyla a zítra bude nějaká rybka s brambůrkama a zeleninkou. Míša právě dnes snědl půlku mega velkého kuřecího řízku s bramborem a mrkvovým salátem. Ale tam se dělají spíš prsíčka na přírodno ne? Já beru řízek jako řízek smažený na oleji ![]() |
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
7.9.2009 14:15:29
MOni a nejsou kratasy na gumu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I tak je 8kg dost, uvidíš, půjde to dolů. |
| Monalíza | 73713 |
|
|
7.9.2009 13:57:24
Jsem zjistila,že malému ten parní hrnec nešmakuje
nechce mi jíst ani kuřecí řízky z něho ..a to kuře miluje...tak v něm vařím jen pro mě a RenkaJooo..a s váhou už týden stojim,pořád 8 kg ale nevadí,nechám to tak,nebudu si toho všímat a budu dodržovat pořád režim jako doted,snad se to někdy hne....i tak sem ráda...kratasy co jsem nemohla vubec dopnout normálně svlíknu i zapnuté![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
7.9.2009 13:51:29
My už tam taky byli na No Name..jj...bylo fajn krásně zpívali..potkala jsem i Renču nalívala se mochítem
sem si cucla a blééé..nic moc,nejlepší jsem pila u moře,tam na mě nešetřili a nalívali hoooodně alkoholu ..já si dala jen 2 piva a bolel mě žaludek,už nejsem zvyklá,když jsem ted na vodě .......jo tak at se ti dobře vaří,na netu je plno receptu i na Dámě je diskuse o parnich hrncích |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
7.9.2009 13:16:28
Ahojky,
Silvi tak to je fajn,že jsi s dr. spokojená,to je fakt hodně důležité My máme dr. příjemnou, sestru opravdu hodně příjemnou,akorát někdy mám pocit,že to tam je trochu jak na běžícím pásu. Ale jak kdy.Zase oceňuji,že nedává atb. bez výtěru apod.,takže my jsme klasické atb. ještě neměli, když nepočítám atb. mastičku do očí. Moni fakt tam byla super atmosféra, my nakonec byli i včera asi do půlky koncertu No name, i s malým,jestli jsi viděla tu velkou postel s polštářema jak tam děti řádili,tak odsud jsme ho nemohli dostat. Akorát tam byl zas nejmenší,tak to bylo pro něj i trochu nebezpečné. Ale No name byli parádní ![]() |
|
|
7.9.2009 12:42:49
Sabi, já se ptala i tady, z Orlové jsem dostala tip jen na ní, kamarádka odsud tam taky letos v zimě přešla, je spokojená. Mi se líbilo, neví, že jsem zdrvaotník, jak mi vysvětlovala co dělat, kdyby to vyblindil, že nemá lítat, at mu to nesedne na ledviny, že při kontrole moč a krev,...jsem fakt spokojená, super přístup, už i sestřička, jak v telefonu, tak i osobně, hned na Matýska volala jménem, mluvla na něj kamarádsky,....zatím první dojem super.
Se mi omlouvali, že karty ještě nemají, ale že jim slíbili, že je pošlou, hihi, já jim volala v pátek, zda nás vemou a to museli až v pátek jim volat, takže logické, že to dnes ráno ještě neměli:o) Navíc já jsem ráda, že pro ně do Ostravy nemusím. |
| sabka | 47799 |
|
|
7.9.2009 11:35:20
Silvinko, mudr. Biolková byla moje dětská doktorka!
je moc fajná.Dozvěděla jsem se, že můj praktický lékař má rakovinu a teď neordinu, hrozné,přitom není starý ![]() ![]() ![]() |
|
|
7.9.2009 9:41:10
Moni, to jsem neslyšela, spíš nám Ivetčinou teorii o začátečnících.
Já byla ted u dr. Biolkové, poprvé s Matym, tak má prý škaredou angínu. A on tvrdil, že ho v krku nebolí a říkal to i dr. Příjde mi fajn a pečlivá. Tak uvidíme. Matýsek se tam krásně předvedl, i čůral do zkumavky:o) Dostal bonbon, obrázek a nálepku:o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.