| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1170] Názory 11711180 z 3436  [Dalších 2256 >>]
Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 41363
25.4.2008 22:35:19
S Madlenkou trochu válčíme s bříškem, ale jinak je tzv. hodná - kojíme, přebalujeme, spí, už bývá i 2-3x přes den třeba hodinu vzhůru. Tatínek je už napůl v práci, tak trénujeme, včera jsme zvládli i uspat bez něj, když byl na schůzi. Jen toho spánku bych uvítala víc, ale možná i díky aloe vera nebo teď zelenému ječmenu zvládám nebýt chodící spící.

Už jsme byli zase i "pracovat" ve Sluníčku - ukazovat plínečky, jak jinak. :-)
Užívám si testování nových plínušek, což většina z Vás asi těžko pochopí ~j~~j~, jak jsou ty jedničkové velikosti na mimi krásné!
A kdyby nás někdo potkal, tak cestujeme po městě Matěj v kočárku, Madla pod speciální nosičskou bundou v elastickém šátku...
A možná ještě něco jsem chtěla napsat, ale už nevím.
Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 41363
25.4.2008 22:22:42
Nemám s tím nic společného, ale v mateřském centru se tento týden objevil letáček, a protože jste to tu řešili, tak posílám dál:

V Jiráskově ulici ("malá kostelní";) místo bývalého Wexi baru je nově otevřená nekuřácká restaurace Marhan.
Nejen pro maminky s dětmi nabízí prý výbornou kuchyni, denní menu, alko i nealko i mléčné koktejly no a hlavně koutek pro nejmenší!
Mají prý i salónek pro různé oslavy i pro nejmenší, s překvapením pro oslavence. Prý příjemná obsluha, jen otevírací dobu na letáčku nemají, jen mobil.

Tak to někdo osondujte! ;)
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
25.4.2008 21:19:07
Ale my do Přerova fakt jezdíme tak jednou za měsíc, nechápu, že jsme si minimálně té plochy u Pluska nikdy nevšimli (i když my jezdíme do Přerova hlavně nakupovat, protože tu v Kojetíně pokud nechcete nakupovat u vietnamců, tak nemáte šanci třeba oblečení, hračky nebo boty koupit).

A já že tu tomu dávám šmrnc :-D . Prosímtě neblázni, spíš mám tu a tam pocit, že vás odrazuju. Kolikrát něco napíšu, a pak to tu visí bez odpovědi Rv

Ale nebojte, že bychom na tuto diskuzi zapomínali (ženuška Sylvuška to většinou sleduje se mnou, jen ji děti jaksi nepustí k PC, tu prý může jen táta ~j~), jen v práci je to někdy problém. Dělám střídače a vždy vlastně hostuju na cizích směnách, tak můžu na internet jen když dělám s parťákem, který k němu má přístup. A třeba zítra dělám s kolegyní, která by mi oči vyškrábala, kdybych se na okamžik věnoval něčemu jinému než práci. Blbě se na mně dívá, i když si chcu zajít na polední přestávku, na kterou mám plné právo, ale ona ani na tu nechodí, protože do práce se prý chodí pracovat. V čemž má sice pravdu, ale nic se nemá přehánět...
Ještěže jsem s ní jen jednu šichtu...

Takže HEZKÝ VÍKEND VŠEM !!!

R+S+V+A z Kojetína
Leonie + 2 lvíčata 70868
25.4.2008 20:59:12
Tak tady je to samý cestovatel.

Blani to sis dala co? Obdivuju tě že si to tak dobře zvládla, si šikulkaR^
Já bych byla večer mrtvá.

Rosti, ty tu zasejc nebudeš, no to zase bude núďo, páč ty tomu tady dodáváš šmrnc!!!
Tak to si dlouho nebyl v Přerově. Do Michalova jezdíme celkem často je to tam super. Kolikrát když nemáme co dělat v neděli, tak tam zajedem a holky se tam vyblbnou. No ten maják u Plusu stojí myslím od Loňska.
To se divím, že jste ušly takový kus. No holt jste turisti jak má býtR^R^R^R^
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
25.4.2008 20:46:31
JJ, nepsal jsem, páč jsem nebyl v práci s těma správnýma kolegama, kteří mají heslo na internet. Ani zítra se tedy k internetu nedostanu :-(

Dnes jsme si v Přerově obešli hódně dlouhý okruh od Meopty k Přerovskému prameni za nemocnicí a kolem Bečvy, přes lávku, kolem Lagun a přes Michalov a město zas na nádraží a hurá domů ! No nutno říct, že nás celkem dost bolí nohy a obdivuju Vojtu, že to celé ušel bez jediné námitky.

Michalov, kde jsme byli asi po 6-ti letech nás mile překvapil, jak je to tam vše upravené, dokonce i restaurace funguje ! A těch mamin s dětmi co jsme tam potkali - no radost pohledět ;-)
Ještě více nás překvapilo, jaká nová plocha, ideální pro rodinky s dětmi, vyrostla u PLUSka, je tam i nějaký maják či co to je, o čemž jsme vůbec nevěděli (a to do Přerova občas jezdíváme)...

Takže výlet byl SUPER, jen se ještě zeptám, nevíte někdo, jak dlouho není pitná voda z pramene za nemocnicí ?

Rosťa
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
25.4.2008 18:17:32
Tak včera jsme Leince musela slíbit, že když bude dnes hezky, pojedeme na kole...takže jsem pro ni do školky jela na kle s vozíkem, v něm prťata, na kole sedačku. Zpátky přes město nakoupit pečivo a pka za kamarádkou, páč se mi nechtělo hned jet zase domů. Jsem ale utahaná jako soumar!!! Ono šlapat s přívěsem a třema dětma...kopečky tu sice moc nemáme, ale ten jeden, co byl v cestě mi stačil ~j~~j~~j~

Jo a včera byla Lejule s tatínkem v cirkuse-v Kroměříži. Po školce jsme šly do keramiky, pak ji vyzvedla jeli. Byla nadšená, z představění, cukrovinek, blbinek, kolotočů...
Leonie + 2 lvíčata 70868
25.4.2008 16:57:39
No tak ted jsem u mamky mám nabarvenou hlavu, ale jak budu doma a bude časík, tak ještě něco teda pošlu noooo!!

Venku je tááááák krásněěěěě?
Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 62211
25.4.2008 11:44:37
Lei- Blaňa má pravdu jen to sem šupni ať se možem taky pokochat.
Si to budem jako s tebou užívat~k~
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
25.4.2008 11:19:04
Hele, Lei, jen se chvástej :-D:-D:-D Já to dělám pořád ~j~;) A já se chci pokochat!!!
Leonie + 2 lvíčata 70868
25.4.2008 10:40:55
Ahojky, Rosti, si mě pobavil. Já se dnes do Přerova nechystám, takže vás asi nepotkám....

Jojo je tu poslední dobou mrtvo což mě štve, já tu monolog nepovedu. a když už i Rosťa nepsal, tak to bylo co říct.

Jo Jeseníky byly supr, já bych vám tam dala více fotek, ale ať si nemyslíte, že se chvástám....
[<<Předchozích 1170] Názory 11711180 z 3436  [Dalších 2256 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.