| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1160] Názory 11611170 z 3436  [Dalších 2266 >>]
Zdenule, 10/07, 04/10 74866
28.4.2008 9:33:12
Tak co jste dělali o víkendu, když bylo tak krásně?? Pochlubte se!!
My, vzhledem k tomu že Rostík je pořád ještě trošku nemocný, jsme byli na procházce jen po Přerově, teda v Michalově, kolem Laguny a v Žebračce. Taky jsme si sebou vzali brusle a poprvé zkusili bruslit s kočárem a docela dobrý, fakt!!! Takže brzy vyrazíme i do Oseka, snad:-):-D.
Jinak Blani, Radimek je moc šikovný, superR^R^. Rostíček už taky zvládá obrat na obě strany bravurně a dělá kliky:-D, už máme za sebou i první drobné pády a spoustu breku...:-).
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
28.4.2008 0:03:22
Jé, Peti, já toho nutně potřebuju spoustu!!! :-D:-D:-D Už jsme zvládla-mimojiné-objednat na MMB 2x Grow Hour, 1x Any hour, 1x Mommy´s Touch a 1x Swaddlebees ~j~:-D a ještě by mě zajímalo Imse Vimse 2v1....a určo spousta dalšího.

Jiank ječmen ráda okoštuju, musíme se domluvit. A Kristě se mi teď nepodařilo dovolat-jakože ne teď, ale o víkendu. Zkusím jí písnout.

No a na obrázku pochopitelně není embryo, žo by bylo moc snadné. Prý je to něco, co je absolutně abstraktní a nechápu, jak na to došla....~j~ Prý je to strach, prosím pěkně R^
Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 41363
27.4.2008 22:28:10
Ječmen se dělá z mladé rostlinky, jako když teď na jaře roste tráva.
A můžu Ti dát ochutnat, až mi přineseš na podívání ty kapsovky :-), ale jelikož mi to chutná jako seno nebo kopřivy, tak to zvládám pít jen se sirupem.

A kde jste s těmi objednávkami na BL?, už chci objednat, "nutně" je totiž potřebuju! ;);)
ADRIEN 21343
27.4.2008 21:45:30
Že by třetí sourozenec na cestě???:-D
27.4.2008 21:36:20
Tak ječmen zní fakt zajímavě. Ale mám pocit, že ve všem je něco dobrého, když je to teda přírodní.... A nejde náhodu jako o takový ten naklíčený ječmen rozmixovaný jako nápoj??? Mi to tak vyznívá...Docela by mě zajímalo, jak to chutná...

Ad kouření, pro mě nepochopitelné, jak může matka kouřit, nota bene v blízkosti dítěte....A teda ten Michalov, to je fujtajbl. Nevím, jestli bych se neozvala, já se svou držtičkou nevymáchanou...
A teď trochu chlubeníčka, když Leoni jaksi váhá :-)

Náš machýrek se nejen nedávno začal konečně přetáčet na bříško i přes druhý bok, ale dnes začal i krásně pobývat na všech 4 a pružit u toho, jak já říkám.

Pak taky vám sem dám ještě jeden malý kvíz.
Obrázek, co Leontýnka malovala v týdnu ve školce. Asi byste nepoznaly, že to veliké je prý Lví král, to malé vpravo je lvíček...a teď přijde ta otázka = kdo nebo co je to malé vpravo dole????

ADRIEN 21343
27.4.2008 21:13:34
Když tak čtu, jak Rostík píše o kouřících maminkách na Floře, tak mi nedá napsat, jak jsem znechuceně před měsícem odcházela z Michalova. Byla to jedna z těch krásných slunečných neděl. S maloškem jsme tedy dorazili do Michalova na pískoviště. Za chvilku jsme zase odcházeli - 4 maminky, sedící na okraji pískoviště, si zapálily (samozřejmě naráz). Začínalo to tam být jak ve 3. cenové. Fakt nechutné. Psi mají na písek vstup zakázaný, ještě bych tam dala ceduli zákaz kouření (i na těch lavičkách kolem pískovišť).
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
27.4.2008 12:27:43
Tý brďo, Peťo, tohle jsou věci, které si běžný smrtelník ani neuvědomuje !
Doufám, že se pak o nějaká nová zjištění podělíš - co tedy děláme špatně a co můžem udělat lépe...

Včera jsem se z okna v práci díval na Flóru (máme ji přímo pod okny), tam byl teda mumraj ! Hlavně obdivuju ty maminy s kočárky se žvárem v hubě - ty hlavně by měly zajít na nějakou přednášku...

Rosťa
26.4.2008 19:25:12
Tak si to právě přijeď poslechnout do Sluníčka. ~j~

Zelený nebo také mladý ječmen, v originále green magma, je "svěží, enzymatický živý nápoj, plný vitamínů, minerálních látek, stopových prvků a aminokyselin. Významnou složkou je také chlorofyl - zelené barvivo. Tyto živiny jsou v podobě živé šťávy vysoce vstřebatelné. Šťáva dodává tělu široké spektrum nezbytných látek, významně napomáhá vylučování škodlivin z těla a má alkalizující efekt (neutralizuje překyselený organismus). Chlorofyl podporuje krvetvorbu, redukuje tělesné pachy a bla bla bla" Prostě je mladý, tak dodává sílu. A měl by být opravdu z ječmene.

A Chlorella je "jednobuněčná, smaragdově zelená, mikroskopická řasa. Je nejbohatším zdrojem chlorofylu - rostlinného barviva. Obsahuje 10x více chlorofylu než vojtěška. Urychluje hojení ran, vředů a zánětů. Obsahuje velké množství bílkovin, růstový faktor CGF, který obnovuje střevní mikrofloru. Detoxikuje organismus, je kartáčem na střeva a bla bla bla"

Ale jak říkám, od Greenways je to obojí předražené.
26.4.2008 17:38:17
Co je to "zelený ječmen" a jaké má mít jako účinky??? Ještě jsem o tom neslyšela ~j~
25.4.2008 22:38:51
Jo když už to píšu, tak mě napadá, že v pondělí přijede do Sluníčka na 10 hodin paní povídat o zeleném ječmenu a chlorelle pyrenoidose, tak kdyby to někoho zajímalo, přijeďte si to poslechnout!
(Ovšem nekupovat - jde o Greenways, kteří jedou taky MLM, tudíž jsou předražení - ječmen vychází na méně než polovinu, když se objedná přímo z USA, a chlorella je levnější z Kostelce.)
[<<Předchozích 1160] Názory 11611170 z 3436  [Dalších 2266 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.