| Krakatice | 22448 | 
| 
 | 
 25.3.2010 13:04:15 
Rostí, také chodíte na alergo na Kozlovskou? 
A náš Dominik si na tebe vzpomněl, když jsme stříhali pexeso z vláčku  ....a říkal: to mám od strejdy Rošťáka![]()  | 
| Krakatice | 22448 | 
| 
 | 
 25.3.2010 13:02:53 
Ahoj Rosťo, 
díky, dojeli jsme dobře, byly, vyjímečně, supr spoje, nečekali jsme nikde ![]() Lukášek má zase zvýšené hodnoty na plísně a roztoče, takže jsem vyházela plyšáky a chci se zbavit i záclony v pokojíčku. Jinak v pokoji mají kluci malý koberec, ať při hraní nesedí na parketách. V bytě máme parkety, lino a v koupelně dlažbu. Osobně se přikláním v linoleu (prý je nejlepší marmoleum), můžeš na něj dát kusový koberec nebo dětem ta pěnová puzzle, krásně hřejí. Pokud to půjde, zkuste promyslet i ty plyšáky a záclony   Měla jsem tu dva obrovský pytle plyšounů a už je nikdy do baráku nechci  Právě v to úterý jsme jeli na alergologii, kde nám doporučili dobrat léky do konce dubna a do podzimu dát tělíčku pauzu, ať si odpočine. Lukášek míval přes zimu laryngo kašle, ale teď se to už zlepšilo![]()  | 
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 | 
| 
 | 
 24.3.2010 19:41:34 
Ahojte! 
Mám na Vás takový dotaz - řešíme teď doma velké dilema. Jak už víte, našemu Vojtovi zjistili slabší alergii na prach a roztoče. Dělali jsme rekonstrukci podlahy v ložnici, kam jsme hlavně kvůli té alergii dali místo koberce parádní PVC, které vypadá úplně jako desky. Ale samozřejmě je to lino, takže podlaha působí chladněji. Teď musíme vyřešit ještě obývák, kam jsme chtěli dát totéž PVC, ale máme obavy, že by pak byt působil celý hrozně chladně. Jenže zase děti tam tráví nejvíce času. Takže co teď, koupit tam koberec nebo lino? Na netu jsem někde četl, že je jen předsudek, že pro alergiky je lepší hladká podlaha, protože na hladké se prach víří mnohem víc než na koberci, který ho drží v sobě. Samozřejmě se musí ten koberec častěji vysávat, ale jinak že je pro alergiky vhodnější. Co myslíte Vy? Dík Rosťa PS: Amandi, jak jste dopadli?  | 
| Krakatice | 22448 | 
| 
 | 
 22.3.2010 21:06:51 
Rosťo, díky moc 
  jedem na alergologii a zrovna v tak blbej čas, tak snad to zvládneme. | 
| 
 | 
 22.3.2010 17:37:31 
Amandi - k nemocnici to jezdí od druhého a třetího stojanu co jsou nejblíž vlakovému nádraží (tedy u budovy nového autobusáku). První, označený písmenem "V", je jen pro výstup a hned další - tuším "1" je pro městské linky 1 a 5, které obě jezdí ke špitálu. 
 | 
| Krakatice | 22448 | 
| 
 | 
 22.3.2010 14:32:08 
Můžete mi poradit, kde je zastávka autobusu, který jede směr nemocnice a staví na Kozlovské? Mám na mysli zastávku na novém autobusáku v Přerově. Zítra máme nějaké vyřizování a na přestup (bus - bus) máme 5 minut, tak snad to stihneme. 
Děkuji ![]()  | 
| 
 | 
 6.3.2010 23:46:30 
Reko zatím probíhá, ale už se pozvolna chýlí ke konci (a vypadá to DOST DOBŘE), otázkou je, kde seženeme sponzora, který by nám pomohl to ufinancovat. Neválí se někomu doma v šuplíku zbytečných pár set tisíc??? 
Rodinka si to v ozdravovně užila dobře, navázaly se nové známosti, děti tam i chodily do školky (Aňa poprvé), ale chladná sprcha přišla jak se vrátili domů a zajeli jsme na kontrolu na ORL. Nejenže Vojta bude muset jet na operaci s madlema, ale ještě má zánět Eustachovy trubky ![]()  | 
| ADRIEN | 21343 | 
| 
 | 
 27.2.2010 9:47:25 
Ahoj Rostíku, jak dopadla ta rekonstrukce? Myslela jsem na vás. A jak si děti užily "rekreaci"? 
Manžel taky předělal podlahu v kuchyni (plovoučku), páč se nám rozjížděla, tak je hned lepší i úklid na ní. Jinak hlásím, že se Klárce tento týden proklubaly první dva zuby! ![]() ![]()  | 
| Krakatice | 22448 | 
| 
 | 
 7.2.2010 21:20:10 
Ahoj všem, 
Rosťo, přejeme ti všecko nejlepčejší k tvým 20tým narozeninám, hodně zdraví, štěstí a spokojenou rodinu ![]() ![]() ![]() ![]() Ať se rekonstrukce zdaří, pak se vetřeme na kolaudačku ![]() ![]()  | 
| 
 | 
 7.2.2010 20:28:15 
Poslušně hlásíme, že jsme se dnes vrátili z týdenního pobytu u přátel v Olomouci a ve středu ženuška s dětmi odjíždí na 3 týdny do ozdravovny Křetín (u Letovic), aby děti nemuseli doma čuchat prach z rekonstrukce podlah a koupelen, kterou nám tu teď firma provádí. 
V pokojích máme mít podlahy z PVC, máte s tím nějaké zkušenosti? Původně jsme plánovali plovoučku z lamino-palubek či klasické lamino, ale nakonec jsme šli, hlavně kvůli snadné údržbě, do PVC. Snad jsme neprohloupili   . Dlouho jsem se zdráhal tyto věci řešit a všemožné úpravy v domě oddalovat, ale donekonečna to nejde...Co je s Vámi? Amandíci? Beňováci? Blaňule? Adrien? A ostatní???  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.