Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
22.4.2008 18:56:05
A teď zase jdu předvést dnešní úlovek:
Ségra, naval ten dudlík zpátky!!! Tůůůdle, nedám, jsem si ho poctivě ukradla :o))) ![]() |
| Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 | 41363 |
|
|
22.4.2008 13:58:05
No nejsou ty děti v barevných látkovkách hned ještě krásnější než v hnuskách?!?
![]() ![]() ![]() Jen tak dál, jen houšť. ![]() |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
22.4.2008 12:31:23
Ahoj, taky jsme byli (už s měsíčním) broučkem na očním. Tři týdny po porodu mu také pořád hnisala očka, kapky (na zánět virového původu) nezabíraly, tak nás poslala dr. tam. Dr. Bláhová byla profesionální, myslela, že se jedná o ucpané oční kanálky a tak nás informovala o tzv. propláchnutí. Předtím ale naštěstí udělala výtěr z očiček, jehož výsledky ukázaly na přítomnost zlatého stafylokoka a kapky, které nám dala do tří dnů zabraly, a máme pokoj (malému jsou teď dva roky).
|
| Krista+2x1/08 | 69342 |
|
|
22.4.2008 11:32:05
Hlásíme se po dovolené. Byli jsme v LIptovském Jánu pod Nízkými Tatrami a byli jsem absolutně nejpopulárnější hosté - kvůli dvojčatům. Nikdo tam s tak malými děcky nebyl, natož pak s dvěma ;-)))
dětičky byly absolutně fantastický, takže jsme si to dokonale užili a ony se alespoň nadýchali čerstvého horského vzduchu. Pokud na té dovolené bylo něco blbé, tak to, že byla moc krátká ;-)) Rosťům opožděně vše nej, nej, nejlepší !!! Leoni, kam chodíte na oční ??? K Dr. Bláhové ??? Já jsem tam teď objednávala chlapečka, protože mu od narození hnisají očička a protože trochu šilhá (já jsem tupozraká). Tvářili se na mne (v tom telefonu) jak na vola, že už chci se čtyřměsíčními miminy na oční, že prý se chodí až v roce. A my informovaní přitom víme, že už v půl roce bychom kvůli dědičné zátěži odborníka měli navštívit. Blani, dětičkám to moc v plenkách sluší, kolik jich máte na den (24 hodin). Utíkám za děckama, pláčou po mamince ![]() |
| Petruše* | 17932 |
|
|
22.4.2008 7:48:13
jéé, Blani, to jsi teda nakupovala ve velkém! Na nějakém srazíku budu mámit info
![]() opožděně Rostíkům vše nej ![]() Na Helfštýně jsme s hlubokým kočárem byli hned po šestinedělí Ale je fakt, že na parkoviště jsme dorazili autem.Jinak my stezkou od našeho domu jezdíme až do Lipníka na oběd, nevím jak se ta restaurace jmenuje, ale ve dvoře je posezení, skluzavka, pískoviště a houpačky. krosničku máme Chicco, používali jsme ji až od 19 měsíců a malá stejně dost i šlapala, takže já jsem ráda, že jsme neinvestovali do dražší- tato stála asi 1800,-? Už nevím přesně. A Pájovi taky opožděně vše nej Krásný dort. Leonie, super že je malá negativní! Ty nemoci u dětí nesnáším:-( K Madoně vyjímečně chodíme, ale úplně super pro děti fakt není. Ale to v Přerově snad žádná restaurace, ale je fakt že my jsme to hledání už vzdali, tak možná něco v posledních dvou letech vyrostlo. |
|
|
21.4.2008 22:10:04
Jinak jsem v letu zkomponovala hromadný snímeček našich některých plíneček ( se mi to i rýmuje, co?
), tak jak si Peťa přála a jak jsem se stejně chystala se chlubit ![]() A už se jdu věnovat manžílkovi a snad i brzo spinkat. papapa ![]() |
|
|
21.4.2008 21:14:24
Jo, jo, Rosti, občas to tak skoro vypadá
![]() ![]() ![]() Zdenči, tak proto jsme vás marně minulý týden vyhlíželi!!!! Tak snad pozítří dojdete. U nás je to takové na prd-tchýňka má bolavé rameno, takže nemůže a Martin je tak nějak permanentně nachcíplý a opět si vzal jen čt-Pá dovču, že s evyleží a opět to samozřejmě nestačí, takže to nedoléčí asi nikdy...a začal se tvářit, že se mu nechce máčet v bazéně. Tak jsem mu to utnula, že musí, páč ho nemá kdo zastoupit a že voda je teplá, okolo jetaky teplo a v sauně zvlášť ![]() |
| Zdenule, 10/07, 04/10 | 74866 |
|
21.4.2008 15:08:42
![]() ![]() Tak u nás se Rostislávkův svátek oslavoval celý víkend a v širokém zastoupení rodiny ( uff, ještě že už je to za námi)... doufám, že příští rok už příbuzní nebudou mít takovou potřebu svátek slavit , ale že to byl první a ještě půl roku k tomu. Jinak dárků docela dost.. přes hračky, oblečení no a taky penízky na ty naše vybrané věci ( židlička a krosna), jak jsem psala níže.Jinak minulý týden Rostíka sklátila nějaká střevní chřipka, docela jsem z toho byla rozhozená, naštěstí jsme to ustáli a už jsme v poho. Tak snad ve středu půjdem na plavčo. ![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
21.4.2008 14:46:30
No jo, taky se mně zdá, že bychom to tu mohli přejmenovat na Kojetín a okolí ;-)
Maloši jsou úžasní, u nás dnes Vojta nosil Aničku v náruči a ta byla úplně nadšená ![]() Rosťa |
|
|
21.4.2008 13:42:03
Tak teda tady to zase skomírá!!! Tak jdu rozčeřit vody aspoň nějakou tou fotečkou :o)))
Lejinka svýho bráchu prostě miluje ![]() A Editka vám kyne na pozdrav!!!! ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.