| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1200] Názory 12011210 z 3436  [Dalších 2226 >>]
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
20.4.2008 8:36:47
Ó, díky !

Nevím jak malý Rostík, ale já dostal dar z darů nejúžasnější - pořádný kus čokolády ~j~R^~s~

Rosťa
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
19.4.2008 1:37:49
A přejeme všem Rostíkům všechno nejlepší k svátku!!! Klucani-pěkně to oslavte a dožadujte se darů :-D:-D:-D
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
19.4.2008 0:52:34
Týjo, dětská kavárna, to by bylo něcíčko třeba v Přerově !!!
Ale jestli jsem tomu dobře rozuměl, tak to u toho Kouzelníka je taky něco na ten způsob, ne ? (tedy samozřejmě v menším)...

S tím Helfštýnem jste nás hezky navnadili, asi se tam časem opravdu juknem !

Rosťa
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
18.4.2008 19:13:22
Hojte, hojte, nějak teď nestíhám-teda stíhám víc jiné věci-furt šmíruju látkovky.....A Peti, neboj, mám zase něco nafoceno a ještě mi teď něco dalšího došlo, tak bych chtěla zítra blejskat. A pak s ebudu chlubit. Musím teda otevřeně přiznat, že práce s tím víc je, ale nevadí mi to,není to žádná hrůza a aspoň nemáme ty plný popelnice. Ztaím ještě nemám výbavy tolik, abych to 100% točila, takže zatím kombinuju s jednorázovkama.

No a vy tady teda pěkně probíráte restauračky :-D Já jsme teď namlsaná z toho včerejšího Brna-tak jsme byli v dětské kavárně-placu spousta jak pro kočáry, tak hlavně pro děti, skluzavky, domeček, hračky....koberce na plazení...že se tam nekouřilo je jasný.....Skvělá záležitostR^
Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 62211
18.4.2008 11:21:24
Zdeni jako domorodec z Týna vím,že v té hospůdce pod hradem je místnůstka kde se nekouří,ale je to malé.Však v létě je nejlepší sedět venku,ale zase pro dětska je to tam dost nebezpečné to už je lepší sejít níž k Bečvě kde je taky hospůdka a vaří tam dobře.
Je to oplocené a děti se tam maj kde vyřádit.

Jinak ta procházka škrabalkou je bezva já ji chdím denně do Lipníka,za 20 minut jsem na mostě.
Leonie + 2 lvíčata 70868
18.4.2008 10:31:13
Volala jsem si na vysledky tech steru na pneumokoka a mame to negativni - jupiiiii, konecne jsme se toho zmetka zbavily, tralala
Zdenule, 10/07, 04/10 74866
18.4.2008 8:21:07
Dobré ráno všem, tak to vypadá, že dnes bude konečně hezky.
Petro, máš pravdu byla jsem to já :-) R^, takže moc děkuji za nabídku ozkoušení, jenže my chceme už krosnu. Je mi jasný, že Rostíka tam budu moc nosit tak od jednoho roku. Jenže mi ji vybíráme teď, protože prďolka bude mít svátek a půl roku v jeden den, no a obě rodiny nám chtějí něco většího koupit. No tak jsme s manželem debatovali a přišli jsme na jídelní židličku ( tu už máme vybranou, taky na diskuzi :-)). No a ještě řešíme tu krosnu. Já samozřejmě budu jezdit s kočárem do té doby než se naučí pořádně sedět, i teď jedem s kočárem na dovolenou. No ale pak, vzhledem k tomu, že s manželem rádi jezdíme na hory, jak na dovolenou, tak pokud to jde každý víkend, tak mi kamarádka navrhla ať si koupíme tu krosnu. No tak zjišťuju.:-)

Jinak Rosťo, z Lipníku se dá jít krásnou procházkou kolem Bečvy až na Helfštýn, je to snad chráněná lužní oblast a dokonce jsou tam cedule, že se tam dají pozorovat ruzní ptáci. My jsme to letos už s kočárem šli, na novoroční výstup na Helfštýn a super. A ani to není moc daleko. A myslím, že dole v Týně, je taková fain zrekonstruovaná hospoda, ale nevím zda nekuřácká.
Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 41363
17.4.2008 22:54:50
Kdo vymyslel jméno pro Madlenku? Asi oba, už nevím, bylo vybrané už před dvěma roky a v bříšku proti němu neprotestovala ani si nevybrala jiné, tak ho má. :-D

Blani, hoď sem více fotek krásných dětí v krásných látkových plenkách i s nadšeným komentářem ;);), ať nakazíš ještě někoho dalšího odtud. ;) Jsem ráda, že se Ti líbí, jen houšť. R^
Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 41363
17.4.2008 22:50:02
Podle nicku předpokládám, že jsi to Ty, která se na šátcích ptala na zkušenosti s krosnou.
Jak Ti tam MarkétaP doporučovala pro Rostíka ještě raději ta strukturovaná nosítka Ergo a Manducu, tak kdybys je chtěla vyzkoušet, tak je mám! (teda teď jsou právě půjčené :-) ) Taky mám Patapum Toddler, ale to by pro Vás bylo určitě ještě velké.
Taky by se dal použít MeiTai (taky mám i k zapůjčení), ten by sis pak mohla po vyzkoušení i sama ušít.
Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 62211
17.4.2008 22:08:06
Rostíku stavit se klidně můžeš,ale dortík jsme již dávno spapali:-D

Madlence přejem ať krásně roste a přibývá a nezlobí maminku.~j~
[<<Předchozích 1200] Názory 12011210 z 3436  [Dalších 2226 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.