Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
14.4.2008 14:39:20
Ahojky, no neštvěte mě, kde jste všichni, to snad není možný. Zezačátku jste psali a ted nic?
![]() ![]() ![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
13.4.2008 23:45:06
No vidíš, já stará skleróza. Stavíme se co nejdříve, určitě nepůjde o nic závažného.
S tím kinem si nelam hlavu - věřím, že kinematovlak nevyjíždí zdaleka naposledy. Navíc bych typl, že když v předchozích letech byl v Kroměříži, Ivanovicích, Němčicích a teď v Hulíně, určitě se jednou objeví i v Kojetíně ![]() Rosťa PS: Radku, stále se nemůžeme dočkat, až si o Tvé rodince (a to platí i pro ostatní) dočteme v deníčkách ![]() |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
13.4.2008 21:32:02
Jo a právě mi došlo, že pro nás to kino asi taky moc nebude, páč to časově nestíhám. Máme totiž ve středu plavčo s prťatama. Leda že by se to nějak stíhalo tak, abychom byli ve 13.00 v bazéně....Což teda dost pochybuju
![]() |
|
|
13.4.2008 21:29:34
Rosti, my máme komplet všechny!!! A taky šílenou spoustu dalšího.....Akorát nám nějak blbne ta vysmážečka
Což mi připomíná-najdeš si někdy čas se mi na to přijít juknout????Please!!!! |
|
|
13.4.2008 14:59:59
V práci ;-)
Z Olmíka zdraví Rosťa APROPOS: Nemáte někdo na DVD Krtečka 4-ku ? My v domění, že máme 3 a 4 jsme měli 2x trojku :-( |
|
|
13.4.2008 11:33:30
Krásnou neděli vám všem přeji a ptám se? Kde jsteeeee?
Asi venku co a nebo někde na chatičce? |
|
|
12.4.2008 13:00:04
Ahojte !
No, ono je fakt, že pro menší děti asi bude lepší počkat na přesrok, však není všem dnům konec... Blaňule & Radku - Asi nejlépe pro naše dětičky (i když poměrně špatně vzhledem k obědu) vychází ty pohádky mezi 11. a 12. hodinou, tedy: Pohádky ovcí babicky; O loupežníku Rumcajsovi; Pohádky z mechu a kapradí; Dášenka; Maxipes Fík; Bob a Bobek; Jája a Pája;. Vlaky tam nějaké jedou, ale to ještě upřesním až po telefonické domluvě s organizátoem. Každopádně kdybychom jeli domů po 12. hodině z Hulína, je tam spoj jen přes Přerov s dojezdem do Kojetína před 13. hodinou... Rosťa |
|
|
12.4.2008 11:13:35
Leoni, očař to není, takže pohoda
![]() ![]() A chtěla jsme s ezeptat-co jste vlastně s Viki všechno abcolvovaly, že jsi onehdá psala o nějaké závažné operaci....a teď na to narážíš zase? Pokud se ti teda chce o tom bavit. Mě by to zajímalo A díky za pochvalu, na děti jsme náramně pyšná každá, že jo? A pochvaly na jejich adresu-těch nebude asi nikdy dost ![]() ![]() ![]() |
|
|
12.4.2008 9:35:39
Blani, ty tvoje mimča jsou fakt sladoučký, já bych je hned pomačkala....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
12.4.2008 9:34:46
Dobré ránko, tak už se mi peče kuřátko, ještě pomazánku, brambory, svojí tatarku a dětem polívečku.
No ještě chci zkusit udělat knedlíky. v DP )domácí pekárně) si udělám těsto a páč je venku hnusně, tak je chci vyzkoušet a dát si do mražáku. U nás knedlíky letí. Hlavně manža sežere pomalu celou šišku na oběd sám. Tak já bych nic nekonzultovala s tajemným dr., pouze kdyby byl oční, tak bych možná o radu popř konzultaci a popř i návštěvu poprosila. Jinak otravovat nehodlám. Dr. mám plný zuby. S Viki jsme si jich užily až až..... Nic proti zdejšímu tajemnýmu dr. Neber to osobně, prosím.... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.