| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1230] Názory 12311240 z 3436  [Dalších 2196 >>]
Leonie + 2 lvíčata 70868
15.4.2008 19:44:14
Rosti díky za tipy, manžovi to ukážu a prodiskutujeme to.
Joooo a fotečky super, jste mooooc krásná rodinka, pozdravuj manželku...
;)
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
15.4.2008 18:28:19
Dnes odpoledne bylo i přes nepříznivé předpovědi počasí velmi hezky, a tak jsme se s rodinkou sebrali a vyrazili na výlet do Kroměříže...

Leonie - a to by mohl být určitě velmi dobrý tip pro vás !
Jinak z autem dostupných cílů by mohly stát zato třeba tyto:

1) Přestavlky (zámek, vcelku pěkná obec, socha Shreka s oslíkem - viz. naše album)
2) Rymice (staré baráčky s doškovýma střechama a nááádherný větrný mlýn - také viz. naše album)
3) Dřevohostice (zámek a pěkný park)
4) Tovačov (překrásný zámek se zahradou, jezera)
5) Skalka (malé lázně, pěkné prostředí)

...samozřejmě míst je mnohem více ale tyhle mně napadly jako první...

Rosťa

======================================================================
ALBUM PŘEROVÁKŮ: http://rodina.cz/prerov
Leonie + 2 lvíčata 70868
15.4.2008 13:37:02
Rosti tip nevím, já bych taky potřebovala pár tipů, kam zajet s rodinou a pokud možno radši autem.

Mysko v Přerově je Pásková, Matyášková atd., ale pokud vím, hodně na ně maminy nadávají.
Já jezdím do Lipníka ke kožní, co já vím tak tam ale bývá jen úterý a pátek (možná se to změnilo) a ta je super a co dává většinou zabere a vyléčí. Mám s ní výborné zkušenostiR^R^R^
Leonie + 2 lvíčata 70868
15.4.2008 13:36:16
Rosti tip nevím, já bych taky potřebovala pár tipů, kam zajet s rodinou a pokud možno radši autem.

Mysko v Přerově je Pásková, Matyášková atd., ale pokud vím, hodně na ně maminy nadávají.
Já jezdím do Lipníka ke kožní, co já vím tak tam ale bývá jen úterý a pátek (možná se to změnilo) a ta je super a co dává většinou zabere a vyléčí. Mám s ní výborné zkušenostiR^R^R^
15.4.2008 12:22:22
Ne ne, já tam jel s kolegou za jedním starým pánem pro fotky a diapozitivy pro naše WWW stránky.

Nemáte někdo tip na nějaký hezký výlet, kam by se tu v okolí dalo dojet vlakem ? Začíná být hezky, chce to rodinku někam vytáhnout.

Už jste někdo byli v zámecké zahradě v Ivanovicích ? Nebo na rybnících v Polomi ?

Rosťa
myska13 39470
15.4.2008 12:19:54
Ahojky, mohly by jste mi poradit dobrý kožní v Přerově, kde berou děti? (nám je 20m). Moc děkuji. Jana
Leonie + 2 lvíčata 70868
15.4.2008 10:22:54
Rosti a kde ty ses ocitl prosím tě v Praze, jako pracovně? Nebo jste si udělali s rodinkou výlet?
každopádně závidím, ať je Praha jaká chce.
14.4.2008 22:16:11
Tak jsem se před malou chvílí vrátil z naší stověžaté matičky a nutno říct, že čím častěji tam jezdím, tím větší je to hnus...

Na obrovské množství všelijakých feťáků, bezdomáčů a jiných kentusáků mezi hlavním nádražím a Masaryčkou jsem si už celkem zvykl, i když zdá se mi, že těch, kteří tu mezi lidmi kličkují, obtěžují a otravují stále přibývá.

Ale nejen tam, ale kam se člověk podívá, všude jsou - u výlezů z metra, u stánků, na lavičkách v parcích, na schůdcích u obcodů. K čemu je kochání se krásou historických budov a památek, když před nimi na lavičkách i za bílého dne chrápou všelijaká smradlavá a špinavá individua. No a úplný otřes bylo, když jsem tam v dětském koutku viděl, jak nějaký hodně podnapilý kentusák šahal mamině na mimčo v kočáře...

A pak že je Praha krásná, ZLATÁ MORAVĚNKA !!!

No, snad jsem Vás moc neodradil, ale svěřit jsem se musel...

Ahoj
Rosťa
Leonie + 2 lvíčata 70868
14.4.2008 18:17:26
No jo já jsem taky na více diskuzích a jsem i tuuuu, ale jak vidím, tak asi jedínáááá - bééééééééé;((
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
14.4.2008 16:32:14
Leoni, to víš-mám moc dětí, málo času....aůle hlavně kafrám hodně na jiných diskuzích a na Skype a ICQ.... ~j~~j~~j~
[<<Předchozích 1230] Názory 12311240 z 3436  [Dalších 2196 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.