Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
11.4.2008 18:05:08
Ahoj ve spolek. No tak já na kinematovlak určo nepojedu. V pondělí jedu k naší dr. (dnes jsem byla taky) a jdu s Viki na stěry na toho pneumokoka. Chce jí to zkontrolovat, takže až bude úplně OK, tak se začnu zúčastňovat akcí...
Normálka mi ani nechtěla věřit, že jsme ho měly, pořád mlela něco o streptokoku, až jsem mí to ve zprávě prstem ukázala,a tak se zděsila. Jinak na mimi Peťky se mooooc těším, na fotečky, jůůůů to bude náááhera. Blani, kdo je tu ještě dr. kromě tvojeho manži, klidně to práskni ![]() |
| Radek+Hanka, Michael (03/07) | 50592 |
|
|
11.4.2008 17:49:30
Rosťo: ten kinematovlak je super nápad.
Tedy ne že by se nám to tak jevilo hned. Napřed se nám zdálo, že "kino" je pro Míšu ještě příliš "složitá" záležitost. Kinematovlak (zvláště pak s repertoárem jaký má v programu) by mohl být ale docela něco jiného a myslím, že "půlhodinový" večerníček bychom snad mohli zvládnout sledovat a nerušit. Koneckonců pokud jsme to dobře pochopili, tak máte konkrétní zkušennost z loňska, a tak můžeš popsat konkrétní průběh akce jaký se předpokládá. A taky pro koho je vhodný. Časově to vypadá, že bychom se byli schopni přizpůsobit jakékoli středeční hodině (na 100% to bude pozvrzeno či vyvráceno zítra). S NAŠÍ ÚČASTÍ SE TEDY MŮŽE POČÍTAT! Radek, Hanka, Michael |
| Radek+Hanka, Michael (03/07) | 50592 |
|
|
11.4.2008 17:22:33
Ke gratulaci k miminku jeho mamince, tátovi i bratříčkovi se samozřejmě připojujeme i my.
Radek, Hanka, Michael |
| Zdenule, 10/07, 04/10 | 74866 |
|
11.4.2008 10:45:07
Dodatečně se taky připojujeme ke gratulacím k mimi a doufáme že je vše OK a že jsou obě zdravé
![]() . |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
11.4.2008 8:46:32
Tak hlásím a oznamuji, že jsme vyřídila pozdravy od vás všech Peti a je to drsoňka, chce jít dneska domů, tak prý uvidí, jak se na to budou tvářit. Nadšení určitě nebudou, protože na takové specialitky nejsou zvyklí, ale když není problém a podepíše reverz, tak by ji pustit měli. Takže snad se nám brzo ukáže a pochlubí se nějakou tou fotečkou!!!!
![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
11.4.2008 0:04:55
No, jak to teď tak studuju, jsou tu proti loňsku drobné změny - dopolední program kinematovlaku je plně vyhrazen školám (ale já tam zavolám a poptám se, jestli by se dala při větším počtu udělat i dopolední rezervace - loni to šlo) a odpoledne je volně přístupné všem.
Dobrá příležitost se setkat, ne ? ![]() Ahoj všem ! Rosťa |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
10.4.2008 23:46:20
Přátelé, na středu 16.4.2008 si REZERVUJTE VOLNO (já ho mám taky) a vyrazíme s dětičkama do Hulína na Kinematovlak, který tu bude celý den promítat filmy pro děti.
Bývá tam celkem nával, ale zas to stojí za to a dá se i rezervovat místo předem. Takže jukněte na program (je to hned první řádek na druhém listu): http://www.zlinfest.cz/upload/kinematovlak2008/program_plakat-vlak_08.pdf a dejte sem co nejdřív vědět, která hodina dne by Vám nejvíce seděla. Na dobu, která vyhraje, rezervuju patřičný počet míst. Ostatní mohou samozřejmě jet individuálně na kteroukoliv hodinu... Kdo to nestihne, bude mít možnost ještě od 28.4. ve Vyškově, Otrokovicích a Zlíně, ale řekl bych, že ten Hulín bude co se zájmu týče nejvolnější a máme ho blízko... Rosťa |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
10.4.2008 23:02:24
Leoni, jak píšeš, taky mi přijde lepší, když by mi dítě do 15 měsíců lozilo. Lození je to nejlepší. Lea začla klasicky lozit před 7.měsícem, před tím se plazila, v 9 a půl udělala první krůčky a před 10.měsícem už prakticky jen chodila. Padala, ale už skoro nelozila. Přijde mi, že teď lozí víc, než tehdy, pořád si hrajeme na kočičku a pejska.
A Dr teda rozhodně nejsem, díky bohu. Dovedeš si představit, co všechno bych domýšlela a řešila, být já ještě víc vzdělaná ![]() ![]() Už takhle jsme často nemožná a rozhodně bych nechtěla být svůj lékař. Mně se musí všechno vysvětlit, nastínit alternativy...Jiank já mám střední veterinu a pak zemědělku-prostě zvířátka, to je moje hobby. Lékaři jsou tu mezi námi jiní!!! Nebudu bonzovat![]() A Peťuli všechno vyřídím, zítra jí zavolám. Ještě mi dneska porodila další kamarádka, spolužačka ze základky-má Vanessku. A ona byla kuriozní případ. Vynechávala jí MS, takže stáří těhu nesedělo...napřed měli podezření na mimoděložní, pak se pulec objevil v děloze...primář pořád nějak nechápal, že sae nemůže řídit MS a chtěl ji poslat na revizi, že to rozhodně neroste, že je to jen nějaký patvar, že v 10.tt a není srdíčko...Holčina nevydržela s nervama , podepsala reverz a ještě týž den jí její gynekolog to srdíčko ukázal. A z toho "potratu" je dneska krásná Vani |
| Krista+2x1/08 | 69342 |
|
|
10.4.2008 21:51:13
Velké gratulace k příchodu na svět !!! Gratulujeme i mamince, jak to pěkně zvládla. už se těšíme na fotečky !!!
|
| Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 | 62211 |
|
|
10.4.2008 20:28:27
Petrušce taky blahopřejem k Majdalence a přejem ať roste mimi do krásy holky budem potřebovat pro ty naše kluky.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.