| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1300] Názory 13011310 z 3436  [Dalších 2126 >>]
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
8.4.2008 16:22:29
Tak, Vaše kontakty v našem albu jsou přehledně uloženy v tabulce v deníčcích. Kdo chcete do tabulky něco doplnit nebo ubrat, dejte vědět na roskol(uzenáč)email.cz

Rosťa
Krista+2x1/08 69342
8.4.2008 9:22:50
Jo a Rosťo, moc děkuji za zapřítelování. Též něco do toho deníčku o sobě (nás) napíšu ;-))
Krista+2x1/08 69342
8.4.2008 9:16:05
Dobré ráno vespolek !!! TOž mi železničáře v rodině nemáme, máme a měli jsme jen železničiarov, aj jednoho rušnovodiča. Pak rušně zrušili a byl z něj jen strojvedúci.
Leonie + 2 lvíčata 70868
8.4.2008 8:48:49
Blani, čím je tvůj manža?
Leonie + 2 lvíčata 70868
8.4.2008 8:48:24
Dobré ránko železničáři, tééééda tady se s něma roztrhl pytel či co?

Petro no já taky myslela že už si porodila, nu to jsou šoky.

Blani, klííííd já ani manža u drah neděláme, takže nejsi sama ,,neželezničářka,,

Rosti jdu se juknout cos napsal do těch deníčků.... Jsem to ale zvědavec co?

Petruše, tak co už si ten šok rozdýchala? Smála jsem se ještě večer v posteli, chlop si myslel, že jsem asi zešílela (no nebylo by se čemu divit žééé)
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
8.4.2008 7:06:21
Týbláho, tu je najednou samý kolega od dráhy, to se mi líbí R^
Že bychom tu založili klub přátel a zaměstnanců železnice ? ;)

Petruše - no, bezohledu na to, že Tvůj chlapák dělá v Přerově, stejně mi příjde takový povědomý...:-D Co dělá přesně ?

Amandi - to je dost, že ses ozvala, už jsem si začínal myslet, že jste na nás zanevřeli. Předběžně ohlašuji zhruba na půli dubna nečekanou návštěvu v Tovačově na zámku ! Ale nejdřív musíme přestat celá rodinka chrblat a soplit, už nás to drží od velikonoc...

Blani - opožděně přeju Martinovi vše nejlepší k narozeninám ! Nedávno jsme při procházce prošli kolem Vaší zahrady a byli jsme v pokušení u Vás cinknout. Ale pak jsme si řekli, že než Vám donést domů nějakého bacila, raději to ještě odložíme. A jen tak pro zajímavost - kolik paklů těch plínek Vám bábi koupila ? Takovou hromadu jsem neviděl snad ani přímo v obchodě :-)

No nic, nebudu tu zaplácávat diskuzi blbostma, jdu nám něco napsat do deníčku, odpovědět na maila chlapákovi DDHan, a pak už se asi pustím do pracovních povinností ;-)

Rosťa

======================================================================
ALBUM PŘEROVÁKŮ: http://rodina.cz/prerov
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
7.4.2008 23:26:16
Jse tu, ale mobil mám dole, takže jsem to ani nezjistila. Přečtu si, už půjdu spát ~j~
A Chariot by se mi taky líbil, nebo aspoň Burley, ale ty prachy...opravdu nad rámec. Možná kdybychom byli nějací ohromní cyklisti, ale na to naše přesunování....I ten Croozer stojí vcelku dost.
tak už peláším směr ložnice, všem dobrou noc :-D
Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 41363
7.4.2008 23:14:41
Jsem si myslela, že Tě vyplaším. :-D:-D

Když ono se nám to vozítko tak líbí! :-D Teda trochu víc se mi líbil červený Chariot, který jsme měli na chvilku půjčený, ale ten je dvakrát tak drahý. A Croozer má zas jiné přednosti.

Jestli jsi Blani ještě tu, posílala jsem Ti SMS kvůli obědu.
Petruše* 17932
7.4.2008 22:44:08
Blani, tak už víš jakou kariéru vybrat pro některé z dětí :-D

Amandi, díky:-)

Farky, a odkud děda je?

Jak bylo to jméno? Galeta? Tak to muž nezná:-)

Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
7.4.2008 22:38:27
Teda lidi, se cítím skoro méněcenná, že nikdo od nás není železničář ~j~~j~~j~
[<<Předchozích 1300] Názory 13011310 z 3436  [Dalších 2126 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.