| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 3436  [Dalších 2136 >>]
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
8.4.2008 21:48:47
Ahojky všem,

hlavně blahopřejeme všem uzdraveným marodům, to je opravdu to nejdůležitější a od nás je to opravdu blahopřání nejúpřimnější.

Moc se tu teď neukazujeme, ale snažíme se alespoň pročítat a vzájemně se informovat o tom, co je v Přerovkém "e-protoru" :-))) nového.

Každopádně je moc super, že to tu tak ožilo a že se rozvíjejí fotogalerie a deníčky. Snad už příští týden bude i u nás více času a tak se pak pokusíme malinko přispět i my. Pro přehlednost snad zaktualizujeme i uživatelské jméno, portrét, kontakty atd.

Rosťo: díky za e-mail a omluv prosím odpověď, kterou dočasně zastupuje tento příspěvek. Určitě napíšu či napíšeme, některé informace a skutečnosti stojí za rozvinutí.

Do Brna do ZOO "na medvědy" bychom samozřejmě mohli i ve všední den a pokud by se účastnilo více rodinných skupin, tak by to bylo taky super. Samozřejmě vše závisí na možnostech pracovního volna a taky na počasí.

S přáním hezkého zbytku dne a všech dní dalších

Radek

Krista+2x1/08 69342
8.4.2008 21:48:12
Tak to tam ani po třetí snaze není, další pokusy až zítra. Dobrou !
Krista+2x1/08 69342
8.4.2008 21:39:58
Leonie, Blaňule ... to rozum zůstává stát....

Jinak jsem přidala do deníčku odkaz na naše svatební stránky. Na nich jsem se tenkrát rozepsala. bohužel tam chybí fotky ze svatby samotné. Ale na tom Radhošti nám to moc sluší. A k čepici jsem přišla v Přerově na premieře filmu Návrat idiota. Jsem ji osobně dostala od Taťany Wilhelmové a vrazila si ji i bez vyzvání před celým kinem na hlavu. Hádejte, jaký nápis je na tom mém kulichu!!!
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
8.4.2008 21:23:03
Blani - já to tam nedal hlavně proto, že jsem to dělal v práci, kde ICQ nemám a adresář jsem si z domu zapoměl poslat. Ale už to napravuju...

Rosťa
Leonie + 2 lvíčata 70868
8.4.2008 19:27:57
Blani, tak ted jsem taky na to vytřeštila oči co ti to ta slavná dr. poradila apropo jaký je tvůj názor na ní?
No já až tak úplně s ní zkušenosti nemám (i když mi Viki taky párkrát vyšetřovala, a to mě jenom seřvala a řekla, jak mám značně opožděný dítě atd.) Ale co k ní chodily kámošky a známý, tak nejedna maminka od ní odcházela s brekem a nemluvě o tom že každá odcházela se závěrem, že má dítě značně opožděné. Vše bylo spatně at dělaly co dělaly. Opravdu hnus.
My byly 2 měsíce po těžké operaci (šla na ní v 6 měsících). V osmi měsících jsme skončily s něčím v nemocnici, tak právě se na ní Včeřová byla dívat a seřvala mě, že Viki v 8 měsících neleze, nesedne si sama, nestoupne si v postýlce atd. Když jsem jí řekla, že je chvíli po operaci, to jí absolutně nezajímalo, že prý je opožděná a hotovo dvacet. Pak jsem šla k naší dr. a říkala jí to a ona mi řekla, at se na to vykašlu, že Viki má všechny reflexy v naprostém pořádku a že je slabounká a vše bude dělat ale malinko později, což taky tak bylo. Chodit Viki začala v 15. měsících a ted líce jak drak a nikdo by nepoznal, jestli začala v 10 nebo v 15 měsících, takže tak.
uf uf uf to jsem se to rozepsala, ale jsem tak naštvaná, jen si na to vzpomenu, že mám pěnu u pusy.Rv
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
8.4.2008 18:42:55
Leoni, on dělá v Přerově;)~j~ Ale za prvé se specializuje na EMG a za druhé dětská neurologie se taky musí "dostudovat" speciálně, je to něco úplně jiného než běžně dělají na oddělení.....Prostě jakákoli specializace se musí doučit. A na to musí být zájem nejen u toho dotyčného lékaře, ale hlavně u zaměstnavatele, aby mu to umožnil, aspoň časově, když ne finančně...A můj chlap tomu dětskýmu vývojovýmu nerozumí vůbec-když mi Dr Večeřová v porodnici řekla, že mám děti stimulovat ke zvedání hlavičky tím, že je budu nehtem dloubat paravertebrálně (podél páteře) do zádových svalů, vůbec ho to nezarazilo.....A6 jsem se o tom bavila s Koudelkovou, tak ta vypleštila oči a říkala, že to v žádném případě, že to s e nesmí....Tak jsem si prostě domluvila prohlídku a konzultaci s dětma, o žádanku si řekla dětské a jsem spokojená, že cvičíme pod odborným dohledem a vím co mám a nemám dělat, abych dětem neublížila. Ale to je na dlouhý povídání
Leonie + 2 lvíčata 70868
8.4.2008 18:22:05
Blani neke, tvůj chlap je dr. a neurolog? No a proč nedělá v Přerově, místo ké k..... Večeřové - to je hnus:-©:-©:-©:-©
8.4.2008 18:11:28
JO a Rosti, jakto že moje kontakty nejsou v tabulce???? Doplň je tam , please!!! Však máš můj mail, telefon, ICq....
8.4.2008 18:05:30
Leoni-neurolog

A jdu poreferovat o dnešní předváděčce s látkovkama. Peťa mi ukázala, vysvětlila, předvedla....Mám zase spoustu informací,a le už teď jsem pár zapomněla :-D~j~. Hlava toho asi moc neudrží pá pár letech mateřské.... Peti, moooc díkyR^~s~
Leonie + 2 lvíčata 70868
8.4.2008 17:42:32
Téééda Rosti, ta tabulka v deníčcích jeR^R^R^R^
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 3436  [Dalších 2136 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.