Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
30.3.2008 9:42:52
Pájo, Jáňovi tam bydlí léta páně. Mají dcery Zuzku a Kačku, a matka (Zdena) dělá na městským úřadě v Lipníku....
A kde tam bydlíš ty? Tak to je super, to si dáme někdy kafčo co ty na to a i s Dopituskou. Máme to od sebe co by kamenem dohodil ![]() ![]() ![]() |
| Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 | 62211 |
|
|
29.3.2008 22:06:05
Leonie-Jáňovi mi něco říká,ale musela bych ji vidět ono se tu dost lidí nastěhovalo.Já jsem místní domorodec.
U toho splavu by to šlo kdykoliv je tam super posezení a je tam i klid.Malý ještě nechodí,ale jak začne tak ho šupnu na kolo a budem tam možná denně.A v létě jsme tam taky dost často jezdili,hlavně se koupat i když ta voda nic moc,aby prcek něco nehcytil. |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
29.3.2008 11:08:41
jéééé Pájíku, tak to je supeeeer. Tak to se můžeme i s Dopituskou a s dětma u toho splavu někdy sejít a udělat takovej mini srazík.
Z Týna znám Jáňovi, znáš je taky? |
| Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 | 41363 |
|
|
28.3.2008 23:13:01
Veletrh ProDítě trvá do neděle do 16 hod.
Kromě toho jsou tam současně i Modely - vnitřní bazén pro modely lodí, expozice historických modelů, trať pro závodní modely aut, trucků a letadel, výstava a burza. Nebo Ultramaraton nebo veletrh nábytku Mobitex, taky s nějakými přednáškami či testovacími zónami. (vyčteno z průvodce návštěvníka BVV) |
| Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 | 62211 |
|
|
28.3.2008 22:41:53
Ahojky,jmenuji se Pavla jsem z Týna nad Bečvou a ráda bych se k vám přidala na pokec.Pokud by vám to nevadilo.
Doma mám 13 měsíčního chlapečka a 13 ctiletou dceru. Ke splavu chodíme taky často na procházky. |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
28.3.2008 19:26:56
Hm, tak nic, JE TO V HÁJI...
Malý má horečku, nejede se nikam (tedy jede, ale jedu sám a na otočku - vezu tam PC). A to jsme se na jízdu ve dvou tak těšili... ![]() |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
28.3.2008 17:24:41
Zdeni, pro rychlejší komunikaci-samo i pro ostatní-kontakt na mě na Skype - aknalb-lea nebo hledat podle Blanka Hönigová, ICQ 232 236 134
Peti, na Prodítě bych se zajela podívat, zvlášť kvůli těm plenám. Ale on už bude asi končit, co? my se vždycky musíme na všechno s předstihem domluvit....já vám nevím, ale ten můj chlap má pořád pocit, že bych chtěla někam rajzovat a že tady je přece skvěle....bych mu přála být jen týden doma s dětma, jak by trpěl izolací a rutinou. Rosťo, měl bys mu dát školení!!!! |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
28.3.2008 16:53:35
Aha, tož to já myslel, že to je nějaká restauračka. No jo, jeden myslel...
...a nedopadlo to úplně dobře pro oba dva ![]() No, ale i tak to rádi omrknem, i když já se fakt raději dostavuju na místa kde se jí, než na ta, kde se sportuje. Jak říkam, dobrá bašta prospěje tělu mnohem líp než sport I když já si celkem rád chodím (v Olomouci) zaplavat, takže tak úplně antisportovec taky nejsu. Ale po fyzické aktivitě obvykle musí následovat dobrá bašta, abych ten svůj pěstěný metráček náhodou neshodil ![]() A rodinka uvítá jakýkoliv výlet, ono pořád doma a v Kojetíně, to je taky o ničem (popravdě se divím, že z toho ženuška nezmagoří, já bych to nevydržel). Tak se mějte fajn, teď se tu zas pár dní neobjevím. Zítra časně ráno vyrážíme s Vojtou rychlíkem do Jindřichova Hradce... |
| Radek+Hanka, Michael (03/07) | 50592 |
|
|
28.3.2008 16:45:26
Kristi: To asi ano, ale raději tam příště ten výtak vyzkoušíme a šíři dveří nenápadně přeměříme docela maličkým a nenápadným svinovacím metrem ;-)))
Rosťo: tak na Mlýně se asi nepřejíš. Tam se asi moc nevaří. Je to Sportovní centrum a nanejvýš tam budou k sehnání tak tyčinky . Není to teda zaručená informace,a le nějak tak to snad bude! |
| Krista+2x1/08 | 69342 |
|
|
28.3.2008 16:07:05
i širší kočárky ?? Dveřmi o šířce 80 cm v pohodě projdeme
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.