| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 3436  [Dalších 2006 >>]
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
28.3.2008 15:53:59
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna: Rosťo, vše se postřehnout určitě nedá. Příležitostí k setkání bude určitě ještě mnoho. Koneckonců stačí napsat kdy budete v Přerově a my se pokusíme s vámi termín nějak sladit. Jak už tu bylo napsáno jedná se o restauraci Mlýn. Je to nad Discountem Plus (kousek od Sokolovny). Už poprvé se nám to tam líbilo, ale nyní jsme úplně nadšeni. Není vůbec potřeba uvažovat o problému s kočárkem, nakojením či dokonce přebalením. „Mišánkovi“ to tam natolik svědčí, že se tam budeme snažit zastavit pokaždé když míříme do Přerova za nákupy (což je tak 2x týdně).

Zdena, Rostík: výtahem jezdili rodičové hned od dětského koutku, takže dole je asi naproti květinářství. Mimoto kdyby byla třeba porucha, tak stačí mít na sebe telefonní kontakt a prozvonit. Ve čtvrtek tam ale bylo hned několik kočárků a jezdily tím výtahem jeden za druhým a bez potíží.

Blaňule+Lea04+Edita a Radim07: manžel určitě nebude litovat, pokud přijde taky. A co takhle říct babičce ať vyzvedne Leu dřív ze školky a dojede i ona vlakem na srázek ? Určitě by se jim to oběma moc líbilo.

~s~Radek (táta)+ ~s~Hanka (máma)+ ~s~Michael (12 m)
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
28.3.2008 15:48:35
Takže Černá hora, nebo tedy mlýn, to je tam za Pluskem jak se jde na Dlážku ?
Tam moc nechodíme, takže bych to tak odhadl, že právě proto to tam neznáme.

My právě rádi výletíme, ale vždy nám dalo práci v Přerově sehnat místo, kde se s dětmi dobře najíst, kam se současně vejdem s kočárem a kde se nekouří.
I když zase na obhajobu Přerova nutno dodat, že v Přerově jsme takové místo obvykle vždy po chvíli hledání našli, ale třeba v Kroměříži je to vážně problém.

V Přerově jsme už otestovali restauraci Slunce (tam je to tedy špatné s kočárky, ale vaří tam dobře), asijskou restauraci v Přerovance, měšťák (tam se teď chodívám najíst nejčastěji), Zubra či jak se to jmenuje (s tou terasou nad Bečvou) a ještě nějaké další u kterých už nevím jména...

Rosťa
Krista+2x1/08 69342
28.3.2008 15:46:39
Zdarec jako palec,

nakojit na Černé hoře - kde?? A Editku s Radimkem asi každého zvlášť, že ??
Takže nekuřácké prostředí, které je navíc baby friendly - squelé !!

dopituska 59263
28.3.2008 15:23:28
zrovna asi za hodinu jedu taťko hodit do Oseka pro čtyřkolu, byla v servisu.
dopituska 59263
28.3.2008 14:43:49
Jo my taky chodíme k Bartesové, jsem absolutně spokojená. No na začátku Lipníka od Oseka by měl stát obchoďák PLUS jak jsou tiskárny MTZ na Osecké, tak tam má být LIDL a tady za PENNY bude TESCO, má se to začít stavšět už teď v dubnu. Ne my bydlíme jestli víš jak je zubař naproti PENNY v těch řadových domečcích. Koupili jsme to před loni. Je to tenm nejmenší domeček v řadě s meruňkovou fasádou:-D
Leonie + 2 lvíčata 70868
28.3.2008 14:38:05
Dopitusko, já do Penny jezdím často a kde tam v těch bytovkách?
Jo a ještě mi napiš co se staví na začátku Lipníka, je to tam total rozkopaný. Ke kterému chodíte dětskému dr.? My k Bartesové
dopituska 59263
28.3.2008 14:31:22
no bbydlíme na Hranické, naproti PENNY~k~
Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 41363
28.3.2008 13:17:37
Kdybyste se někdo chtěl vypravit do Brna na veletrh ProDítě, tak hlásím, že jsou tam hlavně kočárky, i pro dvojčata, a autosedačky,
taky přívěsy za kola a spojovací tyče pro kolo pro dítě - s veletržní slevou,
povlečení apod. na postýlky,
pomůcky pro věčný otisk tlapek Vašich malých ratolestí,
nějaké to oblečení pro děti i těhulky, pěkné barevné,
ovšem pozor, jestli pojedete i s dítětem, jsou tam i hračky! ;) plastové i dřevěné...

No a jestli neznáte moderní látkové plenky, tak se tam na ně aspoň podívejte, jak jsou krásně barevné ;) R^ - hlavně stánek 057 - Mamaja, mají i různé šátky na nošení a taky výborné ergonomické nosítko Manduca. ~s~

Další látkovky jsou Popolini (Plinky) - st. 053, Imse Vimse - st. 011 a taky tam jsou Tots Bots - st. 073, tam mají i zajímavou velikou osušku Cuddledry, kterou si rodič připne na krk, takže má volné ruce a může do ní celé mimi okamžitě po koupeli zabalit. R^
To jsou z těch více či méně barevných, pak jsou tam taky stánky Lotties (ti mají i oblečení pro atopiky - s hedvábím i stříbrem, spací overaly s přišitými rukavičkami, aby se dítka neškrábala, atd.) a Bambino Mio, ale ty poslední tam jen tak visí, k těm Vám asi nic moc neřeknou.
Konec hlášení.
Zdenule, 10/07, 04/10 74866
28.3.2008 13:14:57
Přesně tak, myslela jsem s kočárkem:-D:-D, ale jak to tak po sobě čtu, tak to fakt může vypadat jako že jsem invalida, tak se omlouvám za mystifikaci. Mě totiž někdy hrozně štve, když se s kočárem někam nemůžu dostat. Jinak my jsme z Přerova, ale kolem Jadranu do Lipníku chodíme (vlastně jezdíme) s manželem na in-line brusle.
Blani, to není problém se někdy domluvit, můžem tu Černou horu prubnout dopoledne, nebo kolem oběda, to je jedno, záleží na domluvě. Taky bych tam nakojila.
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
28.3.2008 10:24:11
Leoni, neee, Zdenča je čupr a fit. S tou pomocí myslela kočárek, když se chce někam dostat :-D:-D:-D

Já chci taky zajít do Černou horu!!! Ale to bych si pak musela nějak zajistit, že mi babička vyzvedne Leu ze školky, nechá si ji u sebe, tatínka umluvit, že nebude chvátat po práci domů...nebo by to šlo někdy třeba dopoledne....Jenže já když jedu do Přerova, tak máme rehabku, takže dopo je zabité, takže leda tak někdy brzo po obědě, že bych tam i nakojila....
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 3436  [Dalších 2006 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.