| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1450] Názory 14511460 z 3436  [Dalších 1976 >>]
Leonie + 2 lvíčata 70868
25.3.2008 18:46:28
Ahoj ve spolek uf uf uf, už to má spravený. Tak si představte, že jsme nějakým způsobem vymazali nějaký důležitý program, ale prý je to tak těžký smazat a hlavně složitý. Prý mi to mohla pomačkat malá, ale máti mi tady stahovala nějaký program na trojský koně a to mohlo i smazat ten program. No pro kluky záhada jak sviňa, ale dobrý, dali mi to do kupy....

Doufám, že je zase chvíli volat nebudu, bo by mě trefilo..
Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 41363
25.3.2008 14:35:56
Poslala jsem Ti email.
Zdenule, 10/07, 04/10 74866
25.3.2008 14:30:49
Ahojky všem, nedá mi to a musím reagovat

...navíc já jsme takový nemožný-vše řešící typ...ztrácím už takový ten normální zdravý nadhled...Což mi připomíná-Zdeni, nemáš něco podobného?

To víš Blani, že mám. A taky ve všem hledám patologii. My jsme po porodu měli docela problémy s kojením a Rostík mi ještě 500 gr zhubl a pak to přibírání šlo nějak pomalu a taky moc nerostl do délky , byl někde u desátého percentilu. No a vzhledem k tomu, že my oba ( já a manžel) jsme takoví obři :-), tak jsem v tom neustále viděla různý odchylky růstu, poruchy chrupavek, předčasné uzavírání fontanel.... no hrůza. Naštěstí v lednu a únoru všechno dohnal ( za únor vyrostl asi o 7 cm):-).
Jak píšeš o Radimkově preferenci jedné strany, tak Rostík měl něco podobného, no a naše doktorka říkala, že je to ještě v normě, tak jsem to řešila takovým tím lákáním na druhou stranu, opačným přistavováním postýlky ke stěně atd... a upravilo se to :-) :-). Jinak bych už taky byla na rehabce:-).
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
24.3.2008 19:03:09
Hm, když se tak dívám na ty naše ratolesti, tak nevím, jestli je Vojta tak velkej nebo Lea tak malá. Asi možná obojí :-) Ale sluší jim to pospolu, jen co je pravda.

Jinak poslušně hlásím, že dnes se ženušce při procházce opět píchlo kolečko u kočárku, takže za chvilku ho půjdu NAPOSLEDY zalepit, protože zítra jedem na výlet do Kopřivnice. Pak už ale začnem jezdit sporťákem (s pevnými koly), protože to zalepování mně už opravdu, ale opravdu nebaví :-(

Rosťa
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
24.3.2008 17:34:17
Jojo, Kristy, to ty děti rády :-D:-D:-D A hele, nekecej, že ty sis o to sama neřekla!!!! Já bych si tak tipla, že jak jsme spolu posledně o tom luvily, tak to tak bude ~j~ A to mrskání-musím přiznat, že to už bylo jen pro fotku. Ale Vojtík je citlivej, nemlátil do toho se vší vervou ;)
Krista+2x1/08 69342
24.3.2008 17:24:21
Koukám, že s Leou to měl Vojta dost jednoduché ;-))) No naše Markétka se taky nebránila ;-D

My už jsme taky posláni na rehabku, Markétka pase moc moc dobře - ráda se prohýbá jak luk dozadu.
24.3.2008 17:20:08
A teď slíbený příspěvek s velikonoční tématikou-Vojtíšek od Rosti a Sylvy....

Tady jen podotknu, že Vojtíšek je tuším jen o 4 měsíce starší :o)))
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
24.3.2008 17:12:05
Leonie - já těm látkovkám fakt fandím (i když my už s plínama obecně vlastně končíme), ale příjde mi fakt blbý, že se v celém našem okolí o tak důležitou věc stará a distribuuje jen jeden člověk či malá skupinka.
Tahle planeta de do háje, každým dnem je to víc a víc vidět a vlivné lidi z vyšších kruhů to vůbec netočí... Hlavně že jde byznis :(
A nejde jen o látkovky vs. papírovky či hromadná doprava vs. auta, jak to tu řešíme.

Amerika nepodepíše Kjótský protokol, protože by si pokazila ekonomiku (ktrá jim jde beztak do háje a ani válčení a zbrojní výroba ji už nezachrání) a všechny vlivnější státy sice o ekologii mluví, ale to je tak všechno...
No, nemá cenu se rozčilovat, ale musel jsem si ulevit :-)

Jinak mrskut byl fajn, i když než jsme došli s Vojtou tadyhle k Blaňuli, tak jsme řádně vymrzli. Naštěstí nás Blanka zachránila teplým čajem a určitě sem dá i foto našich prcků. Čtvrtky jsem si nedával, páč já alkohol dost nerad, ale doma jsem se nabaštil čokolády, kterou úplně miluju (a je to na mně vidět) ~k~
24.3.2008 16:59:46
Kristy, je to krupice a mák ;)

Leoni, vojtíme, ale tak nějak...jak to říct. Narvala jsem e tam víceméně sama , aktivně, zvlášť po té, když jsme při řeči s Kudelkovou zjistila, že to, co nám v porodnici dětská neuroložka doporučila, tak že je úplně šopatně dělat se nesmí....prostě jsme s etehdy domlivily, že si nechám napsat žádanku a dětská mi ji pak vystavila. Myslím, že každej, kdo s e dostane rehabce pod ruku, zjistí, že má odchylky a cvičení neuškodí...navíc já jsme takový nemožný-vše řešící typ...ztrácím už takový ten normální zdravý nadheld...Což mi připomíná-Zdeni, nemáš něco podobného? :-D:-D:-D~j~~j~~j~. No prostě, Radimek byl takový vztekací, lekavý a zlehka hypertonický, moc zvedal hlavu při pasení, mírně preferoval hlavičkou levou stranu (ale zplacatělou hlavu jsme nikdy neměli)spíš se to jako projevovalo tak, že když otočil hlavu do leva, ulítla mu z osy i pánev-normálně si toho nevšimnete, když nevíte,co sledovat, ale už i tohle je projev asymetrie. Takže já to beru tak, že nic dramatického, možná by se vůbec nic nestalo, kdybychom necvičili,a le dělám to pro prcky a snad jim to dá lepší základy. Na nedávné kontrole mi Dr Koukdelková řekla, že "jsou to naprosto zdravé děti, bez nějakých rizik a že cvičíme proto, abychom jim zvýšili životní komfort v budoucnu" A sranda je, že naše fyzioterapeutka, která najde ale lautr všechno a člověk od ní odchází takřka s dojmem, že má snad postižené dítě~j~ a která mi tehdy rovnou řekla, že cvičit budeme do roka, tak ta se ptala, co říkala Dr a pak mi na to jen pokývala hlavou, že jo, že to tak je :-D:-D:-D
Jo a narozeni jsme dřív, ale nic extra - 36+3
Krista+2x1/08 69342
24.3.2008 16:38:20
Použitý materiál je sůl a mák ???
[<<Předchozích 1450] Názory 14511460 z 3436  [Dalších 1976 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.