Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| dopituska | 59263 |
|
|
27.3.2008 20:28:51
Jsem z Lipníku
|
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
27.3.2008 20:01:47
Dopitusko a odkud si, já jsem z Oseka
|
| dopituska | 59263 |
|
|
27.3.2008 19:28:28
Tak jsem tu na Vaše pozvání, já jsem ta, co hledala maminky z Lipníku a okolí.Doufám, že nebudu otravovat
|
|
|
27.3.2008 11:12:21
![]() |
|
|
27.3.2008 11:10:16
Vikinka nachystaná s vajíčkem až někdo zazvoní
![]() |
|
|
27.3.2008 10:56:47
jéééé Rosťo krásný fotečky.... A to chceš říct že ten chlapeček co stojí má 5 měsíců??? Já myslela tak rok. Budu sem muset taky dát fotečky holek ať vidíte moje děti.
A jak máš vůbec staré (mladé) děti? |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
26.3.2008 21:43:45
Tak hlásímě úspěšný návrat z dvoudenního výletu k rodince mého bratrance do Lubiny u Kopřivnice. Před cestou jsme se trochu báli, jak zvládneme dvojici přestupů při cestě tam i zpět s kočárkem, který už je na pokraji rozpadnutí, ale naštěstí vydržel nejen přestupy v naloženém stavu, ale i výjezdy po kopcích...
Buhužel jsme moc nefotili, ale přesto přidám alespoň dvě momentky: ![]() Na jedné je naše Aňule s 5-ti měsíčním Ondráškem mého bratránka a na druhé je jedno ze zvířátek, které jsme potkali při vycházce k Větřkovické přehradě... DDHan - tak to je fajn, někdy to tam taky zajedem omrknout. Kdysi léčivá voda už sice ani nebude pitná, ale i tak jde o místo, kam před desítkami let nejenže lidé chodili pro vodu, ale mnohdy tam vážili i delší cestu s nadějí na uzdravení z rozličných neduhů... A co se týče našich ratolestí, ona Lea prostě nezapře rodiče, kteří jsou sice taky malí vzrůstem, ale velcí duchem ;-) Ahoj všem ! Rosťa |
| Radek+Hanka, Michael (03/07) | 50592 |
|
|
26.3.2008 19:44:38
Tak ahojky ve spolek,
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07: ta ozdobená vajíčka vypadají velice zajímavě. Jen by nás zajímalo co je použito jako lepidlo? Dětem to spolu taky velice sluší. Vidíme, že v Kojetíně „družení se“ funguje. Vojta je kus chlapa. Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna: pro Vás máme informace o tajemném praménku v naší obci. Už jsme ho vystopovali. Teda spíše víme kde je, ale bohužel jsme se tam přes bláto nedostali. Hned jak ale polní cesta oschne, tak se tam vypravíme. Je to na kraji obce a vždy tam bývala prý pumpa, která tam snad bude dosud. Voda ale asi moc léčivá už nebude, zvláště v důsledku hnojení okolních polí a vyvážení močůvky by z ní asi spíše slezly člověku i nehty na rukou. Ale to je jen domněnka. Krista+Slůňata: Markétce a Ondráškovi to na fotečce moc sluší. Pokud stále ještě plánujete případně zítra navštívit také Černou Horu (tedy restauraci sportovního centra Mlýn), tak určo napište na mail (je pod přezdívkou). Samozřejmě vás to nezavazuje přijít. Kdybyste ale přeci jenom dorazili, ať na sebe máme kontakt, kdyby byl problém třeba v pohybu s kočárkem (je to v patře a my tam byli jen autem a dovnitř jsme šli v náručí). Jo a nudnosti se teda každopádně nebojte, malej taky není zrovna bavič. Nové tváře vždy nejprve tiše zkoumá, ale to je asi stejné i u dospělých Mimoto my rodičové jsme na děti moc zvědaví a tady asi platí, že čím menší, tím lepší. On každý rodič asi rád vzpomíná. Účast tedy asi příliš hojná nebude. My tři tam ale budeme na 100%. Krom nás by se měla ukázat ještě jedna holčička spolu s rodiči (u táty tedy účast závisí na směně, tak jak to bývá u nás všech). Michael (12 m)+ Hanka (máma)+ Radek (táta) |
| Petruše* | 17932 |
|
|
26.3.2008 8:27:13
Petro, díky za mail- jdu odepsat
![]() Jéé, tady je dvojčátek A všechna krásná!![]() Fotky z pomlázky jsou vtipné- fakt jsou od sebe jen 4 měsíce. No, co se divím, když si vzpomenu, jak na plavču Lea běhala a vypadala, že má půl roku ![]() |
|
|
25.3.2008 19:25:35
Tak jsem dočetla, uf uf.
Kristi dvojčátka jsou překrásný jéééé a Markétka a Ondrášek, tak máš aspoň od každýho jedno, já 2 holky ale nestěžuju si a manža je nadšený, po klukovi ani extra netoužil. Jo jo jsou to jeho mazlíčci, hlavně ta mladší, z té se může po.... Blani tak to je v poho, jestli cvičíš z vlastní iniciativy... Rosťo jo je to rozdíl mezi těma dvouma, ale já musím říct, že já mám obě holky taky strašný drobky. Takže by to ve věku vašich dětí vypadalo asi stejně. I když Lucy už je oplácaná, ale stejně stojí v tělocviku pořád na posledním místě a Viki ani nemluvím... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.